Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Ο αθώος θύτης του Ελληνικού πρωταθλήματος και οι πονηρές αποδόσεις

Έχασε η Man U, έχασε η Chelsea, έχασε η Barcelona, έχασε η Dortmund, έχασε η Real, έχασε η Μan C, εχασε η Paris SG, ΜΟΝΟ ο βιαστής του Ελληνικού πρωταθλήματος δεν επιτρέπεται να χάσει!!!  

Όταν κινδυνεύει παίρνει αμέσως, όχι αμφισβητούμενο πέναλτι μετά από πέντε ριπλέι, αλλά πεντακάθαρο μαϊμού πέναλτι. Το επιθετικό φάουλ και η κίτρινη κάρτα στον Weiss για φάουλ και θέατρο, μετατράπηκε σε πέναλτι υπέρ του!!! 

Χωρίς τις Ελληνικές βλαχοκουτοπονηριές στο κουπόνι έχουμε και μερικά παιχνίδια για υγιεί πονηρά μυαλά.

Cagliari - Genoa: Κοιτάζω και ξανακοιτάω τις αποδόσεις και δεν βλέπω ου τε ένα λόγο να μην αγοράσω την τεράστια απόδοση του διπλού της Genoa στο 4.30. Το value-bet του κουπονιου!!!

Thun - Yuong Boys: Η προϊστορία γράφει 1-5-0!!! Η απόδοση στην ισοπαλία στο 3.25

Bordeaux - Lille: Ομειως 1-4-0 η προϊστορία. Η απόδοση της ισοπαλίας στο 2.55

Toulouse - Montpellier: Η Montpellier δεν είναι σε καμία περίπτωση η ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα πριν από δυο χρόνια, αλλά επίσης δεν και η ομάδα που δεν θα έχει εκτός έδρας νίκη μετά απο επτά παιχνίδια και συνολικά 2/16!!! H Toulouse δεν είναι φόβητρο. Το διπλό στο αξιοπρεπές 3.70

Olanhense - Rio Ave: Πορτογαλική ισοπαλία μεταξύ δυο μέτριων ομαδων που εχουν πετυχει 15 γκολ σε 22 παιχνίδια!!! Ισοπαλια και 3.25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket