Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Αλλαξοκωλιές σε Maribor and Sofia?

Update
Καλησπέρα. Μια γεύση στο πως θα κινηθούμε σήμερα πήρατε στο προηγούμενό μας post. Υπάρχουν παιχνίδια και αποδόσεις που αξίζουν να ασχοληθούμε μαζί τους. Οι κυνηγοί των ισοπαλιών θα τρίβουν τα χέρια τους μιας και προσφέρονται σε εξαιρετικές αποδόσεις. 

Η Novibet κάνει καλή δουλειά!!!

Kuban - Swansea: Ισορροπημένο το παιχνίδι με μοιρασμένες αποδόσεις. Ο άσσος και το διπλό έχουν ίδια απόδοση σε ένα παιχνίδι που θα είναι κλειστό και θέλουμε να έχει λίγα γκολ. Το under θα είναι η επιλογή μας σε απόδοση 1.75 (yes 1-1)

Ludogorets - Chornomorets O.: Βούλγαροι και Ουκρανοί μπορεί να κάνουν καμία μαγκιά, μπορεί λέμε. Το πιθανό goal-goal πληρώνει 1.90 και αφήνει και το πεδίο ελεύθερο για μαγκιές!!! (yes 1-1)

Standard Liege - Salzburg: Εάν δεν παίξει ο Soriano της Salzburg, τότε η γηπεδούχος έχει τύχη. Ο άσσος στο 2.60 (1-3)

Maccabi Haifa - PAOK: Με την μέτρια Maccabi απο τη Haifa παίζει ο ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για πρόβα ενόψει Καραΐσκάκη. Ο ΠΑΟΚ θα χτυπήσει το παιχνίδι και έχει τη δυνατότητα να φύγει με το διπλό του 2.60+ (0-0) Αποκρουστικό ποδόσφαιρο απο την ομάδα του ΠΑΟΚ

Maccabi Tel Aviv - Eintracht: Η καλή Maccabi απέναντι στους αλλοπρόσαλλους και  υπερτιμημένους Γερμανούς από τη Frankfurt. Ο άσσος στο 2.75 είναι καλός.(yes 4-2)

Rapid - Genk: Μέτρια ομάδα η Rapid με το διπλό της Genk να έχει πάρει την ανηφόρα και να βρίσκεται πλέον στο 3.50!!! Αυτό και μόνο μας κάνει το διπλό value-bet και μας αναγκάζει να το υποστηρίξουμε. Καλή επιλογή και το over στο 1.80 (yes 2-2)

Maribor - Waregem: Σλοβένος με Βέλγο, όπως λεμε Βούλγαρος με Ουκρανό!!! Δεν θέλει και πολύ για να κάνουν αλλαξοκωλιά οι δυο ομάδες. Το διπλό της Maribor επι της Zulte την προηγούμενη αγωνιστική μας βάζει σε δόλιες σκέψεις. Διπλό και 3.10  (yes 0-1)

St Gallen - Valencia: Τα πολλά γκολ είναι η επιλογή μας. Over και 1.85 (yes 2-3)

Seville - Liberec: Ακόμη και για κόντρα είναι το παιχνίδι. Τα 8.50plus που κυκλοφορούν είναι μούρλια αλλά εμείς θα πάμε με το ταπεινό goal-goal που δίνει μόνο 2.00 (yes 1-1)

Lazio - Apollon Limassol: Άμυνα και αντεπιθέσεις το παιχνίδι. Εάν κρατήσει ο Apollon το παιχνίδι είναι ένα χαλαρό under του 2.05!!! (2-1) 1-0 sto 14'

Καλά τα είπαμε και τώρα let's bet...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket