Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Η ώρα των πρωτάρηδων!!!

Καλησπέρα. Ήρθε η ώρα για την πρώτη εντός έδρας νίκη της Bolton, όπως και η πρώτη εκτός σε εξαιρετική απόδοση της Shefield W. Κοντά είναι και η Sienna αλλά με Mario Beretta στον πάγκο θα το σκεφτώ ακόμη μια φόρα εάν αξίζει να τολμήσουμε. 

Στο Άρης-Παναθηναϊκός θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες , ενώ ο γκαφατζής τερματοφύλακας της Schalke Timo Hildebrand δείχνει πανέτοιμος για νέα καλλιτεχνία!!!  

Στο βαυαρικό ντέρμπι η Bayern  δεν θα κάνει υγιεινό περίπατο και η απόδοση με πλεονέκτημα ενός γκολ στην Augsburg με ικανοποιεί. Ενώ στο Wolfsburg - Dortmund τα πολλά γκολ είναι μονόδρομος. Θα επιλέξουμε το over 3,5 που πληρώνει 2.40 ενώ οι τολμηροί έχουν και την επιλογή του over 4,5 στο 4.25!!! 

Στη Γαλλία βρίσκουμε δυο διπλά καλοπληρωμένα με ωραίο σκεπτικό, χωρίς φαντασία. Lille and Rems είναι ικανές για το διπλό, όπως είναι ικανότατες και για το over. Οι αποδόσεις στη Novibet είναι 2.25 & 2.15 για την Lille και 4.10 & 2.15 για την Rems. 

Γυρίζουμε στην Αγγλία και αγοράζουμε την παράδοση της Fulham μέσα στο Liverpool. 2-2-1 τα πέντε τελευταία χρόνια. 

Στην Ιταλία η νίκη της Catania επί της κακής Udinese δείχνει 2.80. Πολύ καλή απόδοση για την αγνοήσουμε. Στην μικρή Ιταλία έχουμε σε εξαιρετική απόδοση το διπλό της Modena επί της ουραγού του πρωταθλήματος. Μόνη σκέψη το πλαστικό γήπεδο. 

Σε Aυστρία μεριά έχουμε το θηρίο της Austria να παίζει με την μόδα της θέρμανσης RZ Pellets. Έρχεται απο μια χορταστική τεσσάρα μεσοβδομαδα και βρίσκει μια ομάδα που δεν την έχει κερδίσει ποτέ εντός έδρας η οποία τρέχει και ένα εξαιρετικό σερί στο πρωτάθλημα. Το Χ2 της RZ Pellets χει μεγάλη αξία. Το διπλό στο 6.00 και η διπλή ευκαιρία στο 2.60. 

Από Τουρκία έχουμε  παιχνίδι με γκολ και τέλος από Ισπανία θα ασχοληθούμε με τον άσσο της μεγάλης Alcorcon τα πολλά γκολ στο Vigo και την μοιρασιά στο Lugo - Murcia.

Σε λίγο οι παντρέμενες  επιλογές μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket