Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Γνωστός Μακεδονομάχος κοσμοκαλόγερος!!!

Δεν άλλαξε η κορυφή στην Ισπανία, ούτε και στην Ελλάδα. Η Barcelona συνέχισε χαλαρά με νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα, που περνούσε δύσκολα. Ο τραυματισμός του Lionel Messi και η απουσία του για δυο μήνες είναι ένα πλήγμα αλλά και η ευκαιρία να δούμε τους υπόλοιπους έντεκα!!! 

Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός φώναξε παρών και ο ΠΑΟΚ βρέθηκε με μια εμφατική τεσσάρα στην πλάτη. Είναι μια ευκαιρία για ξεκαθάρισμα σε πρόσωπα και πράγματα μέσα στην ομάδα αλλά κυρίως ένα δυναμικό ξεκαθάρισμα με τα ΜΜΕ της πόλης. Βγήκαν και πάλι τα φαντάσματα και ζητούν (αν είναι δυνατόν) το κεφάλι του Huub Stevens και την αντικατάστασή του με γνωστό Μακεδονομάχο κοσμοκαλόγερο. 

Η κασέτα είναι ίδια και πολυπαιγμένη. 
-Μυρουδιάς ο Huub, έχει ευθύνη ο Ivan, ου ρεε υπάλληλοι, λαμογια, ο ΠΑΟΚ έχει ιστορία, κλπ. Υπάρχουν και οι μ@λ@κες με περικεφαλαία που λένε ότι μεθοδεύτηκε από τον Huub η απαξιωτική εμφάνιση της ομάδος. Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι έχουν και σκεπτικό για την ανωμαλία τους!!! 

Όλα σε ένα καζάνι  χωρίς λογική και επιχειρήματα. Ορισμένοι δήθεν με αφέλεια και αθώα αγωνία  αναρωτιούνται για την πραγματική οικονομική δύναμη του Ivan!!! Όλο το κόμπλεξ της πόλης βγήκε στο προσκήνιο. 

Το καλό τώρα: Ο επίσημος ΠΑΟΚ και ο Huub Stevens δείχνουν να μην μπαίνουν στο παιχνίδι των  βλαμμένων. Εαν κέρδιζε θα είχε πάρει το πρωτάθλημα; Οχι βεβαια. Οι ιδιοι βλαμμενοι θα δημιουργούσαν προσδοκίες για ανετη κατακτηση του νταμπλ στην Ελλαδα και φυσικά τη κούπα του Europa League. Ναι αυτό το έργο θα βλέπαμε!!! 

Είπαμε ερωτική πόλη αλλά και η πόλη που έβγαζε για νομάρχη τον  Ζορο!!!

Αγωνιστικά όλοι την έχουν πέσει (δικαίως) στο Miroslav Stoch. Τρια γκολ ομως έφαγε η ομάδα όταν έγινε αλλαγή!!! Ο Hacobo μιλά για ΠΑΟΚ, για ντροπιαστική ήττα, για την ιστορία της ομάδος αλλά την έξοδο-γιουρούσι στο γκολ του Καμπελ αυτός την έκανε!!!  

Δόθηκε το δικαίωμα (και όχι άδικα) για χλευασμό από τους πάντες.  Ακόμη και ομάδες με πραγματικά σοβαρά προβλήματα υπόστασης και επιβίωσης τοποθετούνται και χλευάζουν την ώρα που είναι ουραγοί στις κατηγορίες που παίζουν!!!

Η κλήρωση του κυπέλλου ήταν μια ωραία αφορμή για ανασύνταξη δυνάμεων και ευκαιρία για αναμέτρηση στα ημιτελικά με τον Ολυμπιακό. Η δεύτερη ευκαιρία που όλοι θέλουν  ήρθε, μένει να αποδείξουν ότι την αξίζουν. 

Μέχρι τότε keep walking!!!  and...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket