Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Δεν έχει ξεχάσει η καμήλα που λέγεται Arsen Wenger!!

Update
Καλημέρα με πονηρά σημεία που γίνονται καλύτερα με αποδόσεις από τη Novibet.

Man U - Arsenal: Ένα από τα μεγάλα ντέρμπι της Αγγλίας. Ο Wenger δεν έχει ξεχάσει την οκτάρα πριν από δυο χρόνια. Τότε η Man U είχε τον Sir Alex στον πάγκο η Arsenal σχεδόν παράπαιε και δεν δίστασε να την φορτώσει με οχτώ γκολ και χωρίς μια συγνώμη!!! Φέτος η Arsenal είναι ομάδα και βρίσκει τη Man U με προπονητή τον Moyies ( πρώην Everton), τον οποίο έκανε πλάκα και τον είχε στη σφαλιάρα ο Wenger. H Γαλλική καμήλα που λέγεται Wenger δεν έχει ξεχάσει και θέλει εκδίκηση. Το διπλό του 3.25 είναι μούρλια. (1-0)

Juventus - Napoli: Κάτι λείπει από τη φετινή Juventus. Ακόμη δεν έχει βρει τα πατήματα της και η έτοιμη ομάδα της Napoli ,πορει να το εκμεταλλεύεται. Το διπλό στο 5.50 και Χ2 στο 2.20 (3-0)

Βetis - Barca: Πολλά γκολ υπάρχουν παραδοσιακά σε αυτό το παιχνίδι με την Barca να δυσκολεύεται. Δυο ισοπαλίες και μια νίκη στα τρία τελευταία τους παιχνίδια. Η Betis βγάζει δύναμη στο παιχνίδι της και ίσως είναι ευκαιρία για κόντρα της Barca  σε τρελές αποδόσεις με βάσιμες ελπίδες. Ο άσσος στο 10.00 και το 1Χ στο 4.20 (1-4)

Zwolle - Twente: Μίκρυναν οι φετινές αποστάσεις στην Ολλανδία. Μόλις ένα βαθμό διαφορά έχουν οι ομάδες και ο άσσος με απόδοση 3.40 γίνεται αυτόματα value-bet. (1-1)

Breda - Eindhoven: Παραδοσιακα με εξαιρεση περσι η Eindhoven περνα δυσκολα στην εδρα της Breda. Η παράδοση, η κατάσταση των δυο ομάδων η φετινή ιδιομορφία της Holland μας οδηγούν στον άσσο του 4.90 και το 1Χ του 2.20. (yes 2-1)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket