Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Τα πονηρά του Europa League

Update
Συνέχεια με τα πονηρά μας. Πληθώρα επιλογών και μετά από ένα ακόμη 2/3 θέλουμε να κάνουμε το απόλυτο. Εχθές η Bayern Munich δεν ήταν για τα δόντια της Man C. Αέρας πέρασε το γήπεδο. Οι Άγγλοι ακόμη δεν κατάλαβαν τι έγινε!!! 


Esbjerg fB - Salzburg: Κέρδισε δυο φορές την Saint Etiene, κέρδισε με καλή εμφάνιση την Standar Liege και μάλιστα εκτός έδρας, έχει εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα Δανίας και η απόδοση στον άσσο είναι 3.60!!! Η Salzburg είναι καλή ομάδα αλλά όχι μεγαθήριο. Για κάλυψη έχουμε την διπλή ευκαιρία. Άσσος στο 3.60 και διπλή ευκαιρία στο 1Χ στο 1.80

Pacos F - Panturi: Αήττητη φέτος εκτός έδρας η Panturi. Πήγε και κέρδισε και την Braga μέσα στην Πορτογαλία, θα φοβηθεί την Pacos. Το διπλό στο μεγάλο 3.55

Lyon - Guimaraes: Μπορεί να ξεσπάσει η Lyon αλλά μέχρι τότε η κόντρα της θα αξίζει και θα πληρώνει καλά. Διπλό στο 6.80 και διπλή ευκαιρία Χ2 στο 2.60 (1-1)

Alkmaar - PAOK: Δεν εχασε στη Metalist, στη Schalke, θα χάσει στο Alkmaar; Μπορεί να χάσει, αλλά η Alkmaar είναι η top αλλοπρόσαλλη ομάδα της Holland και το διπλό στο 3.60 αξίζει το ρίσκο. (1-1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket