Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Τα πονηρά του Champions

Update
Πονηρό το παιχνίδι πονηρά ξεφτόμαστε. Τον άσσο ολόκληρης της Ευρώπης τον βάλαμε σε άλλη στήλη!!! Αναγκαστικά όταν έχεις τον άσσο της Paris SG απέναντι στη Benfica στο 1.70 τότε παίρνεις το τυράκι, βαθιές ανάσες και περιμένεις. 


Man C - Bayern: Πεταμένη είναι η Man C και χει τέτοιες αποδόσεις στον άσσο; Ποιότητα έχει, καλό προπονητή έχει, στην έδρα της παίζει, οι αποδόσεις της είναι εξαιρετικές οπότε μονόδρομος είναι το 1Χ στο 3.35 & 3.35 με την διπλή ευκαιρία στο 1.70! (1-3)

Shahktar - Man U: Δεν πατάει καλά η Man U. Εάν λάβουμε υπόψη και την καλή παράδοση της Shahktar με Αγγλικές ομάδες το momentum είναι καλό για τους γηπεδούχους. 1Χ με 2.65 & 3.40! (1-1)

Neverkusen - Sociedad: Δεν έχει μεγάλη απόδοση η επιλογή μας αλλά αξίζει λόγο της ιδιοσυγκρασίας των δυο ομάδων. Μιλάμε για το g/g που δίνει 1.65. Και οι δυο ομάδες είναι ικανές και μπορούν να σκοράρουν αρκετή εύκολα. Το μόνο κακό είναι ότι η Sociedad έχει τρία συνεχόμενα n/g στη διοργάνωση. Αλλά εκεί έρχεται η Neverkusen και καλύπτει το κενό. G/G λοιπόν και 1.65! (2-1)

Υ.Γ Οι αποδόσεις είναι της Novibet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket