Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Η πιο σοβαρή-κωμική συνέντευξη του 2013

Δεν έχουμε αγωνιστική κίνηση και πέσαμε πάνω σε μια συνέντευξη που μας έκανε εντύπωση. 
Συμπέρασμα: όταν με το καλό κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια η δουλειά του κυβερνητικού εκπροσώπου είναι δικιά του. Ο άνθρωπος έχει μεγάλο ταλέντο και πρέπει να το αναγνωρίσουμε. 
Μου θύμισε το εκπρόσωπο τύπου του Σανταμ, ο οποίος στην καθιερωμένη ενημέρωση ήταν πειστικότατος λέγοντας ότι κερδίζουν τη μάχη σε όλα τα μέτωπα και οι εχθροί τρέχουν να κρυφτούν. Τη στιγμή εκείνη λοιπόν, έξω απο το ξενοδοχείο υπήρχαν αμερικάνικα τανκ που έριξαν και κάνα δυο βλήματα στο ξενοδοχείο για να σταματήσει  η παρωδία. 


Η πιο σοβαρή-κωμική συνέντευξη του 2013. 

ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!  Στη παρακάτω φώτο βλέπεις που είναι η Ευρώπη!!!


Και συνεχίζει:  
-"Κάθε αρχή και δύσκολη όπως λέει και ο λαός, στην αρχή αντιμετώπισα πολλά προβλήματα καθώς πολλά από τα παιδιά δεν μιλούσαν Αγγλικά και γενικότερα η κατάσταση θυμίζει 50 χρόνια πίσω από την Ελλάδα. Αλλά πλέον τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα εδώ",
Θέλει να πει ότι ούτε σκυλί δεμένο δεν κάθεται αλλά ας όψεται η ανάγκη!!!

Για το αν έχει νοσταλγήσει την Ελλάδα: "Δεν έχω καμία νοσταλγία για την Ελλάδα, από την αρχή αυτός ήταν ο στόχος μου, να αγωνιστώ στην Ευρώπη, εδώ με δέχτηκαν με πολύ ωραίο τρόπο, ήταν πολύ φιλικοί προς το πρόσωπο μου και με βοήθησαν πάρα πολύ να προσαρμοστώ καλύτερα".
Εάν το συνδέσουμε με τα προηγούμενα ο ποιητής μάλλον γλύφει τους ιθαγενείς μπας και τσιμπήσει  κανένα πριμ παραπάνω ή ...!!!

"Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε μέσα στις δυο πρώτες ομάδες, είναι μαραθώνιος, είναι πολλές ομάδες και πολλά τα παιχνίδια και υπάρχει πολύ δρόμος ακόμα. Αλλάξαμε και προπονητή μετά από ένα κακό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα μας και είμαστε σε αναζήτηση νέου τεχνικού καθώς τώρα πηγαίνουμε με υπηρεσιακό. Η ομάδα λειτουργεί σε επαγγελματικά πλαίσια.
Δηλ η ομάδα είναι ένα μπουρδέλο και μισό δεν υπάρχει οργάνωση ούτε πρόγραμμα, αλλά επειδή υπάρχει μεγάλος δρόμος όλο και κάποιο νταλαβέρι θα γίνει και θα πετύχουμε αυτό που θελουμε. Ο πρόεδρος να είναι καλά!!!
Αχχ αυτή η ανάγκη!!!

 -η δεύτερη κατηγορία εδώ δεν έχει καμία σχέση με την δεύτερη κατηγορία στην Ελλάδα, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, μου πρότειναν και ένα πολύ καλό συμβόλαιο οπότε είπα το ναι".
Δεν αναφέρει εάν είναι καλύτερα ή χειρότερα, το ζουμί πάντως είναι τα λεφτά και το λέει.
Αχχ αυτή η ανάγκη!!!


  Ήδη είχαμε έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά η προτεραιότητα μου ήταν να αγωνιστώ στην Ευρώπη. 
Ένα ωραίο παραμύθι-δικαιολογία για τον εαυτό του με δράκους, πριγκίπισσες, κλπ!!!

Urfa's climate features extremely hot, dry summers and cool, moist winters.   
Περιγραφή του κλίματος απο το Wikipedia.

Εξαιρετικός, Respect !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket