Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Τα πονηρά και αβάδιστα της Κυριακής

Update
Tο βγάζει το ψωμί της η στήλη με τα πονηρά. Η μόνη ομάδα που δεν πρόκειται να βρει θέση εδώ είναι η ομάδα του Ολυμπιακού. Είναι η μόνη ομάδα σε ολόκληρο τον κόσμο που ο αντίπαλος της δεν έχει δικαίωμα στην έκπληξη ή στην ευκαιρία της κακής μέρας ή στην ατυχία του Ολυμπιακού. Respect!!! 
 Γι' αυτό υπάρχει η Ευρώπη όπου σαν θεία δίκη παίρνει εκδίκηση για τους εγχώριες σφαγές!!!  

Οι αποδόσεις από τη Novibet είναι και πάλι εξαιρετικές.

Sunderland - Liverpool: Ο Di Mateo χαιρέτησε, άπαντες ευχαριστήθηκαν και με μπροστάρη τον Kevin Ball κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Η Liverpool χωρις προσανατολισμό είναι η κατάλληλη ομάδα για τις ανάγκες της Sunderland. 1Χ με αποδόσεις 5.20-3.60 & την διπλή ευκαιρία στο 2.20. (1-3)

Reims - Monaco: Σκληροπετσι ομαδα η Reims. Από την άλλη η Monaco έχει όρεξη, φόρμα, παικταραδες αλλά μόλις δυο παίκτες της πέτυχαν και τα 13 γκολ της μέχρι στιγμής. Εάν καταφέρουν και τους κλείσουν τότε... Πάμε με την έκπληξη της Reims. 1X με αποδόσεις 5.35-3.65 & διπλή ευκαιρία στο 2.25. (1-1)

Roma - Bologna: 5/5 για την Roma μέχρι στιγμής. Είναι η απόλυτη έκπληξη του Ιταλικού πρωταθλήματος. Απέναντί της έχει μια Bologna που τα τελευταία τρία χρόνια, της έχει κάνει κηδείες μέσα στο Olympico. Τo διπλό στο 8.00 και η διπλή ευκαιρία στο 3.30! (5-0)!!!

Young Boys - Zurich: Χωρίς φόρμα και ψυχολογία βρίσκει την Young το ντέρμπι με την Zurich. To διπλό στο 3.30 είναι μια καλη επιλογη. (0-1)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket