Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Τα πονηρά της ημέρας

Update
Τα πονηρά είναι εδώ. Με τις εξαιρετικές αποδόσεις από τη Novibet το δέλεαρ ανεβαίνει.


Panathinaikos - Ergotelis: -Δε βλέπετε η ομάδα δίχως ούζο Αλαφουζο-Αλαφουζο!!! Ξεκίνησε σαν ανέκδοτο αλλά είναι η πραγματικότητα. Δεν βλέπουμε πως θα κερδίσει αυτός ο Παναθηναϊκός σήμερα τον Εργοτελη. Το Χ2 δίνει 3.40 & 7.00 η διπλή ευκαιρία 2.35 και το goal-goal 2.50!!! Ολα αξιζουν!!! (2-1) sto 90'

Birmingham- Swansea: Ναι ωραία ομάδα  η Swansea, όμορφη μπαλίτσα παίζει  αλλά σε πόσα ταμπλό μπορεί να αντέξει;  Η Birmingham μπορεί να αγωνίζεται στην Championship αλλά δεν είναι και καμιά πεταμένη. Ο άσσος στο 4.20 είναι μούρλια!!! (3-1)

Seville - Vallecano: Ντέρμπι ουραγών με απόδοση στον άσσο 1.40. Μάλλον επιθυμία είναι παρα δίκαιη απόδοση. Καινούργια ομάδα η Seville η οποία πούλησε όλα της τα αστέρια ενώ η Vallecano μπορεί να έφαγε 4 γκολ από την παρέα του Messi αλλά ήταν ταυτόχρονα και η πρώτη ομάδα μετά από 322 παιχνίδια που τέλειωσε το παιχνίδι με περισσότερη κατοχή μπάλας από την Barca. To X2 σε απόδοση 4.15 & 6.50 και η διπλή ευκαιρία στο 2.70 είναι εξαιρετικές αποδόσεις και τις προτιμούμε. (4-1) δύο κόκκινες η Rayo!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket