Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Το γήπεδο δίνει φτερά

Update
Καλησπέρα. Φτερά έδωσε το Alianz Riviera στη Nice. Εγκαίνια με επιβλητική τεσσάρα και όνειρα για μια καλύτερη πορεία στη Γαλλία. Εκεί όπου τα τρελά λεφτά της Paris SG and Monaco δεν έχουν αντίπαλο και μοιραία η τρίτη θέση που οδηγεί στο Champions League ισοδύναμη με πρωτάθλημα!!! 

Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη του απώλεια και οι ασχολούνταις με αυτόν ζητάνε και πάλι το κεφάλι του José Miguel González Martín del Campo, οr Míchel και πρόσληψη πραγματικού προπονητή. 

Στον ΠΑΟΚ η κατευθυνόμενη γκρίνια των ραδιοφώνων μεταφέρθηκε στις κερκίδες και τούμπαλιν. Δεν είναι δυνατόν βρε φίλε στο 18ο δευτερόλεπτο να λες " ουφ με αυτόν τον Lino!!!".
 Κάτσε σπίτι βρε μαλάκα και φάε καμία παντόφλα από τη γυναίκα σου βρε ανόητε!!!  
Αρχίζουν μουρμούρες και για τον Hubertus "Huub" Jozef Margaretha Stevens. Ο κάθε πικραμένος ραδιοφωνικός παραγωγός αρχίζει και λέει φωναχτά τις πικρές αλήθειες του μυαλού του ή την αλήθεια που όλοι γνωρίζουν αλλά κανένας δεν τολμά να πει δυνατά!!! 

Στον Παναθηναϊκό με πορδές θέλουν να βάψουν αυγά  ενώ στην ΑΕΚ η αναγέννηση έρχεται και θα τιμωρήσουν και θα ξορκίσουν όλα τα κακά του ποδοσφαίρου. Ξεχνά όμως ότι φόρεσαν φέσι 380 million euro στον Ελληνικό λαό και αντι να αγωνίζονται στην Γ' Αθηνών αγωνίζονται στην Γ' Εθνική τους χορηγεί με εκατομμύρια ευρώ ο ΟΠΑΠ που ανήκει στον πρόεδρό της που χρωστά άλλα 400 million euros στο Ελληνικό κράτος από πρόστιμα λόγο συστηματικής λαθρεμπορίας  καυσίμων. 
Τεσπα Ελλάδα είμαστε.  

Διάλογος στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή.
- Φιλε μην κάθεσαι στον διάδρομο γιατί ενοχλείς και επίσης απαγορεύεται 
απάντηση - Όλα επιτρέπονται στην Ελλάδα να ουμαι!!! 

Let's bet...
ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ
  • St. Pauli- Fortuna -g/g- (1.60) (yes 1-1) επί 500 μον
  • Brentford - Leyton Orient -X2- (1.50) (yes 0-2) επί 500 μον
  • P.Ferreira - Setubal -X2- (1.75) (yes 1-1) επί 500 μον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket