Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Φεύγοντας πατάς σε κακάκια!!!

Update
Άτιμο πράγμα το ραντεβού.Έχεις αγωνία, ετοιμάζεσαι προσεκτικά, στολίζεσαι, καλύπτεις τα αδύνατα σου σημεία, δείχνεις δυνατός,  και χωρίς να το καταλάβεις έχει έρθει η ώρα του ραντεβού. Η κουκλάρα σε περιμένει, τρέχεις, ανοίγεις την πόρτα και...
φεύγοντας με χαρά και γεμάτος αυτοπεποίθηση πατάς στα κακάκια του δικού σου σκύλου, πέφτεις και το ραντεβού τελειώνει  απότομα!!!  Το τελειώνει ο δικός σου αγαπημένος σκύλος!!!
Αυτό έπαθε εχθές ο ΠΑΟΚ. Μπορεί να μην είναι η super ομάδα αλλά η ευκαιρία των ομίλων ήταν δική του.  

Ο Χακομπο εάν πατούσε σε σκατά και έπεφτε μάλλον θα γλίτωνε κανένα γκολ, ο Λουκας όταν βρίσκεται σε θέση τετ-ατετ και το γκολ είναι σιγουρότερο από την ανατολή του Ήλιου εκείνη τη στιγμή κάνει τα δικά του κακάκια. Τρίτο τετ-ατετ μάτι και η αντίδραση του ήταν iδια και απαράλακτη (κακάκια). 
Ο μεγάλος Χουμπ Στεφενς μάλωσε στο ημίχρονο με τον διαιτητή και είδε το υπόλοιπο παιχνίδι από την κερκίδα δίνοντας εντολές από το κινητό!!! Μάλλον έπαιρνε τηλέφωνο και στο 11880 γιατί η διαχείριση του παιχνιδιού από μέρους του ήταν για κλάματα!!!   
Τέλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ έλειπε από τις κερκίδες, εξαιτίας μερικών-αρκετών βλαμμένων που με τις ενέργειές τους τιμώρησαν την ομαδα. 

Τελείωσε και αυτό το ραντεβού άδοξα, πάμε στο επόμενο. 
Στο επόμενο μπορεί να μην σε περιμένει η θεά του ραντεβού που έχασες αλλά κούκλα ει ναι και αυτή. Το δύσκολο τώρα είναι ότι οι απαιτήσεις έχουν ανέβει και δεν αρκεί μόνο να βρεθείς στο ραντεβουδάκι, τώρα πρέπει να προχωρήσεις και εμβαθύνεις στη σχέση... 
Για να δούμε...
Στο σημερινό στοιχηματικο πρόγραμμα έχουμε  δύο επιλογές and
let's bet...

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ
  • Celtic - Shakhter Karagandy -over- (1.50) (yes 3-0) επί 500 μον
  • Maribor - Plzen -2- (2.00) (yes 0-1) επί 300 μον

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket