Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Λεσβία-Σερβία σημειώσατε «Χ»

Σκέτη απογοήτευση ο πρώτος ημιτελικός της Εurovision. Εξι πρώην Σοβιετικές χώρες διαγωνίστηκαν προχθές, «πέρασαν» και οι έξι. Το ‘χουμε μάθει το παραμύθι. Στα συν του διαγωνισμού, πάντως, η πρόκριση της Λευκορωσίας αφού καταρρίφθηκε ο μύθος ότι μόνο οι γκέι ψηφίζουν στη Εurovision. Οι Κροάτες πήγαν με το τραγούδι «Μιζέρια» εμπνευσμένο απο την ελληνική Super League και οι Μαυροβούνιοι ντύθηκαν αστροναύτες για να τους εκτοξεύσουν απευθείας από το Μάλμε. Ο Καπουτζίδης θα τους ήθελε, βέβαια, σκέτο... ναύτες (i would like to take their sovraka, είπε), αλλά εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Mazoo and the Zoo απο την Σερβία και εδώ που τα λέμε έχουν ένα θεματάκι με τις λεσβίες, τα τελευταία χρόνια, οι Σέρβοι. Κρίμα γιατί η Σερβική pop είναι λίγο καλύτερη από ποτ πουρί Βέρας Λάμπρου. Λεσβία-Σερβία σημειώσατε «Χ» και τέτοιο κακό είχε να βρει τους Σέρβους από τον βομβαρδισμό του ΝΑΤΟ.
Από τις άλλες χώρες, αυτός από το Βέλγιο μας κοιτούσε στην αρχή σαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, άσε που έτσι όπως έφυγε γρήγορα από το σπίτι για να πάει να τραγουδήσει πριν τον πάρουν χαμπάρι οι δικοί του έμεινε και άλουστος... Δεν κατάφερε να προκριθεί και η Κύπρος παρά την υπέροχη φωνή και την στυλάτη εμφάνιση της Δέσποινας Ολυμπίου. Αναρωτιόμουν αν δεν πάρει αδειοδότηση για τον τελικό μία απ’ τις χώρες που προκρίθηκαν, μήπως μπορεί να μπει στη θέση της η Κύπρος... Εγώ, πάντως, αν και δεν συμπαθώ Κύπριους, Πελλοπονήσιους και οδοντίατρους, ψήφισα Ολυμπίου, όχι μόνο για την φωνή της, αλλά κυρίως για το ήθος της. Ηταν μαζί με τον Χατζηγιάννη κάποτε. Αμισθί. Με λίγα λόγια την ψιλοπήδηξαν (πάλι) την Κύπρο.
Μετά το τέλος και του σημερινού δεύτερου ημιτελικού της Eurovision, μην χάσετε την έκτακτη εκπομπή για τον Ολυμπιακό του Champions League με τον Αγάθωνα και τον Τάκη Γκώνια.

Επιλογές:
Heerenveen-Utrecht 2 (2,80)
Fredrikstad-Stabaek 2 (3,35)

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket