Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

«Ζαμανφού κι απάνω τούρλα»

Τί σχέση μπορεί να έχει ο μπασκετικός Ολυμπιακός με τον ποδοσφαιρικό; Οι Αγγελόπουλοι με τον Μαρινάκη; Πραγματικά καμιά. Πόσους διαιτητές πρέπει να έχει ένα ματς για να δει έστω και ένας ότι ο Μανιάτης έκανε χέρι στην κεφαλιά του Σανκαρέ; Μιλάμε για ολική τύφλωση με τον θλιβερό πρωταγωνιστή του τελικού της ξεφτίλας, τον Γιάχο από τη Χίο, να ζητάει συγνώμη από τους δύο ιδιοκτήτες του Αστέρα μετά το ματς, όταν ενημερώθηκε ότι οι τηλεοπτικές κάμερες κάνουν ρόμπα τόσο τον ίδιο όσο και  τους βοηθούς του. Και βγαίνει και ο πρόεδρος κάποιας ΕΠΟ και δηλώνει: «Κύριοι, λάθη πάντα γίνονται. Αλλωστε υπάρχουν επιτροπές για να ελέγξουν και να ερευνήσουν». Ακόμη ένας, μετά τον Σοφοκλή, που χρειάζεται ψυχανάλυση... Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γελοίο γιατί σε όλους συμφέρει να σκύβουν μπροστά στον ισχυρό. Γιατί ο ισχυρός τους βοηθάει να κάνουν καριέρες και δεν περιμέναμε έναν ακόμη αγώνα με ευνοημένο τον Ολυμπιακό για να το διαπιστώσουμε.
Δεκαεπτά χρόνια τις ίδιες πουστιές κάνει ο γαύρος. Οσοι και καλά τώρα ντράπηκαν και έφυγαν από το γήπεδο την ώρα της απονομής, είχανε άπειρες ευκαιρίες στο παρελθόν να δουν την αλήθεια. Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Δεν μας αρέσει που στήνει τα ματσάκια ο Μαρινάκης, που, ως μπούλης όχι μόνο στα κιλά αλλά και στο μυαλό, χαιρόταν και αυτή την «επιτυχία», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μας άρεσε που τα ‘στηνε ο Κόκκαλης. Οπότε δύο πράγματα πρέπει να συμβαίνουν. Ή κλαίμε πριν θάψουμε τον μακαρίτη ή είμασταν αναίσθητοι (πειραματόζωα) τόσα χρόνια.
«Αστέρα μου, ανάσα μου, παρέα μου, αφήνω τη δουλειά και την παρέα μου», τραγουδούσε πριν τον τελικό ο Μπάκος του Αστέρα. Μετά βγήκε και μας είπε οτι κέρδισε ο αλήτης ο Γιάχος με την αλητοπαρέα του. Ποιος; Αυτός που έφαγε 5 απο τον Αρη, με τον Τσιώλη να κάνει δημόσιες σχέσεις κατεβάζοντας αστεία ομάδα. Αν υπάρχει ένας άνθρωπος στον χώρο του ποδοσφαίρου που θα πρέπει να έχει εικόνισμα αυτή την αλητοπαρέα, είναι ο Μπάκος. Σε αυτή την αλητοπαρέα οφείλει την παρουσία της ομάδας του στην Σούπερ Λίγκα και μάλλον του είχαν υποσχεθεί του ανθρώπου πως θα το παίξουν το παιχνίδι στα ίσια. «Ζαμανφού κι απάνω τούρλα» για τους δύο ιδιοκτήτες του Αστέρα και τον Μποροθρύλο. Καλά να πάθουν. Ανεβασμένοι στο άρμα του Ολυμπιακού, τους χάρισαν πρόπερσι την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, διαλύοντας τον Ηρακλή, χάρη στη στήριξη του Ολυμπιακού. Μια χαρά την «έβγαλαν καθαρή» μέχρι τώρα με τις πλάτες του μεγάλου αφεντικού. Ηρθε η στιγμή να καταλάβουν πόσο αγνός, έντιμος και λεβέντης είναι ο προστάτης τους. Να τον χαίρονται τώρα, κλαίγοντας για το χαμένο Κύπελλο. Για το Κύπελλο που τους έκλεψε ο «νταβατζής» τους. Σας φτύνουν και εσάς στην Τρίπολη, δεν βρέχει...

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket