Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Εl Sid and Messi!!!

Καλησπέρα. Ωραία κύλησε η χθεσινή μέρα. Η κωλοφαρδία των Γερμανών απλά δεν υπάρχει. Στο 90' έχαναν 1-2 από τη Malaga και στο 95' το σκορ ήταν 3-2!!!  Κάθε πούστης με το τυχερό του λένε στο χωριό μου. Το τυχερό του πούστη ήταν ο αόμματος επόπτης!!!  που δεν είδε τα οφσάιντ γκολ της Mercel!!!
Στο άλλο παιχνίδι στην Πόλη η Real από τη Madrid έχασε καθαρά από τη Galatasaray. Και τα δυο παιχνίδια τα είχαμε όπως είχαμε και την πιανόλα  του -Χ-  με απόδοση 3.55  στο Velez - Emelec.  Σε όλο το παιχνίδι έγιναν τρεις φάσεις!!! και πέρασαν και οι δυο στην επόμενη φάση. 
Σήμερα οι Ιταλοί της Juventus θα προσπαθήσουν κατ'αρχην να κερδίσουν την Bayern. Να ολοκληρώσουν με πρόκριση  είναι λιγάκι δύσκολο αλλά την νίκη μπορεί να την πάρει η παρέα του Pirlo!!! Στο Barca - Paris SG η γηπεδούχος με τον Messi σε ρόλο El Sid στον πάγκο; θα περιμένει να δει πως θα πάρει την πρόκριση. Έστω και έτσι φαβορί είναι η Barca για την Νίκη-πρόκριση και δικαίως οι αποδόσεις  έχουν πάρει τον κατήφορο. Κανένα στοιχηματικο ενδιαφέρων στο ματς, λόγο των χαμηλών αποδόσεων, αλλά για τους κυνηγούς φαντασμάτων είναι λουκούμι!!!
Στη γειτονιά μας, το σύστημα VIS Track έδειξε ότι στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Βέροια ο Παοκ έτρεξε 104.06 χλμ!!! Πριν βιαστείτε να θαυμάσετε να ξέρετε ότι η ομάδα του ΑΠΟΕΛ στην πορεία της το 2011-2012 στο Champions League έτρεχε χαλαρά με 110-113 χλμ!!!  
Η αντίπαλος Βέροια έτρεξε 93 ολόκληρα χιλιόμετρα!!!  

Άβυσσος and let's bet...

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ
  • Juventus - Bayern Munich -1- (2.50) επί 500 μον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket