Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Finito la musica, passato la fiesta

Οπως όλα δείχνουν η πτώση της ΑΕΚ προς την δεύτερη κατηγορία είναι μη αναστρέψιμη. Μετά τα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο, η «Ενωση» βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής έπειτα από 89 χρόνια ιστορίας. Με τα έσοδα της ΑΕΚ να μειώνονται ακόμα περισσότερο από την νέα σεζόν μετά τον υποβιβασμό, αναρωτιέται κανείς το σόι ρόστερ θα έχει η «Ενωση» στην Β’ Εθνική. Είναι άλλο να υποβιβάζεσαι για αγωνιστικούς λόγους κι άλλο για εξωαγωνιστικούς. Η ΑΕΚ, είναι δεδομένο ότι «πέφτει» αγωνιστικά. Τα υπόλοιπα συμβάντα είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα των προηγούμενων αγωνιστικών. Η λογική λέει ότι το ρόστερ της τη νέα σεζόν θα γίνει ακόμα χειρότερο από το ήδη υπάρχον και επειδή το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, αν δεν βρεθεί λύση στο ιδιοκτησιακό, είναι ευνόητο ότι δεν θα βρεθούν λύσεις ούτε στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Στην ΑΕΚ υπήρχε μια διοίκηση ανίκανη να διαχειριστεί τα ποδοσφαιρικά προβλήματα της ομάδας. Κάποιοι άνθρωποι «μπήκαν μπροστά» κάνοντας μια προσπάθεια για να συγκαλύψουν τα εγκλήματα των μετόχων, του Ντέμη, των Παππάδων, των Νοτιάδων και των άλλων Παπατζήδων. Ολοι... βοήθησαν για να υποβιβαστεί.
Από την άλλη θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί, ότι η ΑΕΚ, ακόμα και με ήττα θα μπορούσε να σωθεί με «διπλό» στον Περιστέρι αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει τη Βέροια στο Ολυμπιακό Στάδιο. Από τη στιγμή όμως που πριν δύο μήνες αποφασίζεται η συνέχιση ενός αγώνα (Βέροια-Αρης) και τώρα αποφασίζεται για τον ίδιο λόγο η διακοπή, είναι ξεκάθαρο ότι ο υποβιβασμός οφείλεται και σε «διαφορετικά κριτήρια». Η ΑΕΚ δεν είχε «πλάτες» και μετά το πρωτάθλημα του 2008 που έχασε στα χαρτιά, τώρα υποβιβάζεται πάλι στα χαρτιά εξαιτίας των κάφρων που μπήκαν στο γήπεδο. Αφού οι κανόνες δεν εφαρμόζονται με τον ίδιο τρόπο, μιλάμε για σκάνδαλο. Είναι κι αυτό μια άποψη.
Το ερώτημα είναι αν η ΑΕΚ θα παραμείνει στην Football League ή θα σκεφθεί το ενδεχόμενο να καθαρίσει μια και καλή από τα χρέη, αποδεχόμενη στην ουσία να πάει ακόμη πιο κάτω. Στη Γ’ Εθνική των πολλών ομίλων, καθώς έχει προωθηθεί ως γνωστόν το σχέδιο κατάργησης της Δ’ Εθνικής. Από εκεί και πέρα, υπάρχει και το σενάριο η ΑΕΚ να συμμετάσχει στη Β’ Εθνική με διαφορετικό ΑΦΜ από τη νέα περίοδο, χωρίς δηλαδή να υποβιβαστεί στην Γ’ για να «σβήσει» τα χρέη προς το Δημόσιο, αλλά όχι αυτά προς τα φυσικά πρόσωπα.
Το Πάσχα αργεί λίγο, αλλά το «Κλεάνθης Βικελίδης» γέμισε πιστούς. Εβλεπαν την ομάδα οι φίλοι του Αρη χθες το απόγευμα και έκαναν το σταυρό τους. Ο Σούλης, που πήγε στον Αρη πριν ένα μήνα, έριξε τέσσερα στον Λεβαδειακό, πέντε γκολ στην Τρίπολη, ένα γκολ (έκανε fair play) με δέκα παίκτες στον Ατρόμητο. «Θαύμα» είχαμε και στην Κρήτη, όπου ο ΟΦΗ μέσα σε πέντε λεπτά ισοφάρισε 2-2 τον Ατρόμητο (δυο «αρπαχτές» σε μια εβδομάδα έκανε ο Σπανός). 

Επιλογές 3/4:
Helsingborg-Mjallby Over (2,00)
Elfsborg-Gothenburg 2 (2,95)
Aue-Kaiserslautern 2 (1,95)
Chateauroux-Nantes X (2,95)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket