Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ο μάγος του Οζ

Περίπου «μιλημένος» από τον Dacotieri ήταν ο διαιτητής χθες βράδυ στο Παρίσι και έληξε το ματς ισόπαλο και περίπου 30 μέλη της Κοινωνίας Μλεών Αρη, που υποστηρίζουν τον Λάμπρο Σκόρδα, κατέθεσαν στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αίτηση διορισμού προσωρινής διοίκησης μέχρι να συγκληθεί Γενική Συνέλευση και να προκηρυχθούν εκλογές από τις οποίες θα προκύψει η νέα αιρετή διοίκηση. Το επόμενο βήμα θα είναι να ζητήσει ο φορέας ως μεγαλομέτοχος την παύση της διοίκησης Ψηφίδη και την αντικατάστασή της από νέα, της οποίας θα κάνει κουμάντο ο Σκόρδας. Αυτός ο άνθρωπος τραβάει όπως οι μέλισσες το μέλι, φανατικούς εχθρούς και ορκισμένους φίλους. Ολοι τους έτοιμοι να πέσουν στη μάχη για χάρη του. Και τώρα είναι έτοιμος να μπει μπροστά, ορμητικός όπως πάντα, σαν ταύρος σε υαλοπωλείο, προκαλώντας ανατροπές, οξύνοντας τα πάθη, αναζωπυρώνοντας τα μίση, έτοιμος να κατατροπώσει τους «εχθρούς».
Θα  πρέπει να σταθούμε στην προσωπικότητα του Λάμπρου Σκόρδα, γιατί είναι ένα πρόσωπο που έχει παίξει, τα τελευταία χρόνια, καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις και στα τεκτενόμενα του Αρη με αρνητικό (τις περισσότερες φορές) και θετικό τρόπο. Ο Σκόρδας συνέδεσε το όνομα του με τον υποβιβασμό του Αρη στη Β’ εθνική, την δραματική υπαγωγή στο άρθρο 44, την αναγέννηση από το μηδέν (φωτοβολίδα όπως αποδείχθηκε) και τα πολλά χρέη που άφησε πίσω του. Οι σύμβουλοι της ΚΜΑ λένε δημόσια ότι φτάνουν τα δώδεκα εκατομμύρια €. Σήμερα τσιρίζει ότι φταίνε όλοι εκτός από αυτόν. Πολεμάει όποιον βρίσκει μπροστά του για να σώσει το κεφάλι του. Κάποιοι, μάλλον, έχουν πειστεί ότι είναι ο μάγος του Οζ και θα πάρει τρία ματς μόνος του. Η αγάπη που έχει για τον εαυτό του είναι μεγαλύτερη απ’ αυτή που έχει για την ομάδα.
Για όσους δεν γνωρίζουν, η «Μαντάμ Σουσού» ήταν μια ηρωίδα, στο γνωστό έργο του Δημήτρη Ψαθά, η οποία ψωνιζόταν με τα μεγαλεία, χωρίς βέβαια να κάνει κάποιο κακό στον περίγυρό της. Από ένα τέτοιο σύνδρομο σουσουδισμού (άτυπη επιστημονική ορολογία) πάσχει και ο Λάμπρος Σκόρδας, όταν βρίσκεται στην καρέκλα του Αρη. Τον πιάνει έπαρση και αλαζονεία τέτοια, που το αποτέλεσμα είναι οι φίλοι και συνεργάτες του να το βάζουν στα πόδια από την εγωπάθεια τουΤην εποχή που ήταν το αφεντικό του Αρη, με τις ευλογίες φυσικά του Σούπερ 3, αν κάποιος του στερούσε την καρέκλα στην κυριολεξία θα έπεφτε από την ταράτσα. Η λέσχη φίλων Αρη μπορεί, όπως λέει, να είναι δική του ιδέα, αλλά δεν έγινε για τον σκοπό τον οποίο ο ίδιος φωνάζει. Την λέσχη την υποστήριξε πάνω στην μεγάλη του αγωνία να διατηρήσει την καρέκλα. Πίστεψε ότι θα μπορεί να βάζει το χεράκι του στις εκλογές της λέσχης για χρόνια.
Ο Σκόρδας όταν ξεκίνησε να κατέχει αξιώματα στην ΠΑΕ Αρης το 2004 σε συνδυασμό με την στήριξη που είχε από την τότε ηγεσία του Σούπερ 3, την ψώνισε εντελώς, με αποτέλεσμα να ξεφύγει από τον έλεγχο του συνδέσμου, ο οποίος «θύμωσε» με την συμπεριφορά του και τον «έστειλε» από εκεί που ήρθε.  Ο σύνδεσμος δεν συγχωρούσε τέτοιες συμπεριφορές. Σε άφηνε να νομίζεις ότι κάνεις κουμάντο, αλλά ως εκεί που γνώριζε ότι έχει τον έλεγχο. Την εποχή που ο Σκόρδας άρχισε να γίνεται ατίθασος, αυτοκαταστροφικός και αλαζόνας και να μην υπακούει πιστά στον σύνδεσμο, εμφανίζεται στον Αρη (στην αρχή ως μάνατζερ ποδοσφαιριστών) ο Κόντης. Το κοκτέιλ πλέον γίνεται εκρηκτικό και ο Κόντης για να γίνει αρεστός και να τον συμπαθήσει ο σύνδεσμος ξεκίνησε να υπονομεύει τον Σκόρδα και αυτό ήταν κάτι το οποίο του βγήκε σε καλό. Γιατί και τον Σκόρδα, τότε, βρήκε την ευκαιρία να «φάει» και ταυτόχρονα να γίνει εντελώς αρεστός στην ηγετική ομάδα του Σούπερ 3. Εκείνη την χρονική περίοδο ο Γιάννης Κόντης εκμεταλλευόμενος όλα αυτά, κατάφερε να κερδίσει την εύνοια του συνδέσμου.
Γι’ αυτό και ο Σούπερ 3 τότε, μαθαίνοντας από το πάθημά του, στην θέση του Σκόρδα, έβαλε τον ακριβώς αντίθετό του. Τον απόλυτο αχυράνθρωπο. Τον Αθανασιάδη ή αλλιώς, τον άνθρωπο χωρίς φωνή, χωρίς λαλιά. Αλλα τόσα χρήματα χρέος. Τα δώδεκα έγιναν εικοσιπέντε εκατομμύρια € και έχει ο Θεός. Σαν βρεγμένη γάτα ο Αθανασιάδης δεν ακούγεται. Η σιωπή είναι χρυσός, αλλά η αδράνειά του ύποπτη. Θα κριθεί κι αυτός για την ανυποληψία του, μαζί με την παρέα του (Ζαμπέτας και Σια). Τελευταίο, αφήσαμε τον Κόντη. Ο κυρ Γιάννης «την κατάλαβε» νωρίς. Είδε με τι είχε να κάνει και οικονόμησε πολλά. Δεν υπάρχουν χαρτιά, γιατί άλλοι υπέγραφαν. Υπάρχουν όμως μάρτυρες, οι ίδιοι οι υπογράφοντες. Οταν θα «κάτσουν απέναντι» μάλλον θα λυθεί η γλώσσα πολλών για το πως ο Κόντης, που όταν ήρθε στον Αρη είχε δυο αριστερά παπούτσια, σήμερα έχει τόσα για να μείνει στα βόρεια προάστεια των Αθηνών. Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους. 
Τα μεγάλα κάστρα πέφτουν από μέσα κι από την μέρα που άρχισε να φαίνεται στον ορίζοντα το ενδεχόμενο υποβιβασμού για τον Αρη, άνθρωποι από την ίδια την οικογένεια του συλλόγου επιθυμούν τον υποβιβασμό του. Και όχι μόνο το επιθυμούν, αλλά μάλλον δίνουν και μάχη για να το καταφέρουν αυτό. Ο λόγος και ο στόχος είναι απλός. Να συμβεί ό,τι και στον Ηρακλή που έπεσε (όχι πάντως αγωνιστικά) και μονομιάς ξεχάστηκαν οι υπεύθυνοι, οι ηθικοί αυτουργοί, τα χρέη, τα εγκλήματα, ο Πιλάβιος, ο Σπανουδάκης, ο Ρέμος, ο Τάκης, όλοι. Αν υποβιβαστεί ο Αρης όλα θα ξεχαστούν αμέσως. Και συμφέρει συγκεκριμένους ανθρώπους να συμβεί αυτό. Καλά ξεμπερδέματα...

Correct score:
Malaga-Dortmund 3-2 (30,00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket