Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Αντί συγνώμης ζητάει και αποζημίωση!!!

Μας τελείωσε και το παραμύθι Sir Donis. Άργησε αλλά επιτέλους τέλος.  
Χρειάστηκε να χαθεί και ο δεύτερος στόχος της ομάδος για να πάρουν την σωστή απόφαση. Το πρώτο δείγμα ακαταλληλότητάς φάνηκε το καλοκαίρι. Δεν ήταν ο αποκλεισμός από την ανύπαρκτη Rapid Vienna, αλλά κυρίως οι δηλώσεις του Sir Donis και η συνολική διαχείριση της ήττας από μέρους του. 
Μας παρουσίασε την άκρατη αλαζονεία του και τον μίζερο του χαρακτήρα του. Απόλυτα μικρόψυχος και κουτοπόνηρος.

Από εκείνη τη στιγμή έπρεπε να είχαν ασχοληθεί σοβαρά με την διάδοχη κατάσταση, κυρίως οι άνθρωποι που τον είχαν επιλέξει. Έπρεπε να βρουν χρονικό σημείο μέσα στη σεζόν ώστε η αλλαγή να μην έχει μεγάλο αγωνιστικό κόστος και ο νέος προπονητής να έχει και τον ελάχιστο χρόνο να πάρει μια μυρουδιά. Το σημείο υπήρχε και ήταν ακριβός μετά τον αγώνα κυπέλλου ΠΑΟΚ - Καλλιθέα 6-1. Εκεί έπρεπε να τον  είχαν δώσει δρόμο. Υπήρχε αγωνιστική διακοπή 15 ημερών και βασικές προσθήκες νέων παικτών. 
Όχι μονό δεν έγινε αλλά αναβαθμίστηκε και στηρίχθηκε στην συνεχιζόμενη κόντρα του με τον Pablo Garcia. Με αυτές τις πλάτες,την κουτοπονηριά του και την αλαζονεία του οδήγησε την κόντρα στα άκρα. 
Προσπάθησε να κάνει και με τον Κατσουρανη τα ίδια αλλά ο Πατρινός χαφ σαν διδάκτωρ της πουστιά δεν μάσησε από τον Sir Donis!!! 

Τελικά η ομάδα προχώρησε με αυτόν τον ακατάλληλο μ@λ@κ@ και αποκλείστηκε χαλαρά από την Τρίπολη. Μια Τρίπολη που δεν έχει ούτε το μισό μπάτζετ του ΠΑΟΚ. Μιλάω για το καλοκαιρινό όχι την μετά Σαββιδη εποχή.  

Ο μικρόψυχος και κουτοπόνηρος άνθρωπος δεν έχει πάρει μυρουδιά το τι έχει συμβεί. Το πρωτοσέλιδο του Πρωταθλητή είναι δικό του δημιούργημα. Οι δηλώσεις του δε μετά το παιχνίδι δεν γίνονται ούτε σε παραμύθια ούτε  σε ανέκδοτα!!! Στις συζητήσεις για την αποζημίωση του αντί συγνώμης ζητά τον ουρανό με τ'άστρα!!!



"Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Ήμασταν προσηλωμένοι σε ένα πλάνο. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε είχαμε σπασμωδική αντίδραση, δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε και να απειλήσουμε. Είναι μία ήττα που πονάει πολύ. Όλοι έχουμε ευθύνη και τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο προπονητής. Σίγουρα ήμασταν κακοί και περιλαμβάνω και τον εαυτό μου μέσα. Πολλές φορές η διατήρηση του αποτελέσματος σε κάνει να σκέφτεσαι παθητικά. Δεν μπορούμε να τα εξηγούμε  πάντα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε δεν υπήρξε αντίδραση και η συμπεριφορά μας με τη μπάλα στα πόδια ήταν κακή. Μπορείτε να ρίξετε την ευθύνη για οτιδήποτε σε μένα".

Βρέ  Ουστ!!! 
Let's bet... 
SYSTEM
  1. Cottbus - Kaiserslautern -2- (1.80)
  2. Midtjylland - Aalborg -1- (2.25)
  3. Sedan - Monaco -g/g- (1.65)
Ζηταμε 2/3 (στηλες 4) 200 μον



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket