Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ούτε εκρηκτικός ήταν, ούτε θεαματικός!!!

Update
Καλημέρα. Δεν μας έκανε το χατήρι ούτε η Palermo. Γενικά δεν τα καταφέραμε και έλειπε αυτό το κάτι στις επιλογές μας. Τώρα τύχη είναι αυτό το κάτι, ικανότητα; Τεσπα συνεχίζουμε. 

Στον  ΠΑΟΚ όλοι πανηγυρίζουν και χαίρονται για την μεγαλειώδη εμφάνιση απέναντι στην ομάδα του Πανιωνίου. Ένας Πανιώνιος με επίπεδο μέτριας ομάδος 'Β 'Εθνικης. Απέναντι σε αυτή την ομάδα ο ΠΑΟΚ μέχρι το 80' βρισκόταν στο 2-2!!! και έπαιζε χατιρικά από το 63' με έντεκα παίκτες. Ο διαιτητής άγνωστο γιατί χαρίστηκε στη φάση του πέναλτι την κόκκινη στον Κατσουρανη και συνολικά έβλεπε μόνο το μισό γήπεδο!!! 
Πανηγυρίζει λοιπόν ο ΠΑΟΚ και ο προπονητής του, γιατί ο προπονητής του αποφάσισε να βαφτίσει χαφ έναν δεξιό-μπακ (Κωνσταντινίδης) , να κρατήσει έξω έναν κλασικό μέσο (Φωτακης), να επιμένει να τοποθετεί τον Κατσουρανη στα μπακ και ο κλασικός του σέντερ-μπακ να γυαλίζει τον πάγκο (Κουμαλο) και τo χειρότερο, στο τέλος να παίξει το αγαπημένο του 4-4-2 σε ρόμβο χωρίς ακραίους μέσους μέσα στο γήπεδο!!! (Φωτάκης-Κατσουράνης- Βούκιτς- Λόρενς-Κάτσε). 
ΚΕΡΔΙΣΕ γιατί η ομάδα του Πανιωνίου απλά δεν υπάρχει σαν ορισμός!!!  
ΚΕΡΔΙΣΕ γιατί η ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ είναι τρεις και τέσσερις φορές ανώτερη των αντιστοίχων του Πανιωνίου και επέτρεψε αυτό το άναρχο πράγμα του Δώνη (που το βάφτισε θέαμα) να ορθοποδήσει.  

Ούτε εκρηκτικός ήταν ούτε θεαματικός. 

Εχθές η ποιότητα των παικτών καθάρισε το παιχνίδι.

Η αλλαγή προπονητή είναι μονόδρομος, έπρεπε δε να είχε γίνει μετά το επίσης πανηγυρικό 6-0 επί της Καλλιθέας. Οι επιλογές του προπονητή είναι κωμικές!!! και δεν υπάρχει καμία μα καμία αγωνιστική φιλοσοφία!!!


Με τέτοια κενή φιλοσοφία και τραγικές επιλογές πως θα κατακτήσει την δεύτερη θέση (στόχος και αυτός να σου πετύχει), ή το κύπελλο ή να προετοιμάσει έναν κορμό 12-13 παικτών στην ομάδα, ώστε με την στοχευμενη ενίσχυση να παίξει του χρόνου στο Champions League και να διεκδίκηση πραγματικά το πρωτάθλημα; 

Είπα να μην ασχοληθώ  αλλά δεν μπορώ, βλέπω αυτό το εφησυχασμό και το πανηγυρικό κλίμα μετά από μια τόσο προβληματική εμφάνιση και...  φτάνει τόσο!!!

Let's bet...
MONA ΑΠΟΔΕΚΤΑ
  • Duisburg - Braunschweig -1- (3.00) (yes 1-0) επί 100 μον
  • Esbjerg - Aarhus -X- (3.20) (2-1) επί 100 μον
  • Verona - Padova -1- (1.70) (0-2) επί 100 μον
Επίσης και σε σύστημα 2/3 (στήλες 4) επί 100 μον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket