Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Restart από τις Σέρρες

Ο Χατζάρας αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή, πριν ουσιαστικά γίνει... παρόν. «Εφυγα γιατί με απειλούσαν» είπε. Πολύ καλά έκανες, λέω εγώ... να πας στην ευχή του Θεού, να ησυχάσουμε και εμείς και εσύ...
Ο Ηρακλής βρίσκεται για δεύτερη χρονιά μακριά από την Superleague (έχοντας μάλιστα περάσει από όλες τις κατηγορίες). Αυτή η κατάσταση από μόνη της δημιουργεί τεράστια πίεση σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα μιας και η άνοδος είναι για τους «κυανόλευκους» ζωτικής σημασίας και κανείς δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο της αποτυχίας. Αλλωστε το πλήγμα που έχει δημιουργήσει αυτή η κατάσταση στην ομάδα είναι τεράστιο και για να ανακάμψει απαιτείται καταρχήν η επάνοδος στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία.
Δεν είναι λίγοι όσοι μιλούν για «γενοκτονία» των οπαδών του Ηρακλή με όλη αυτή την περιπέτεια στην οποία έχει μπει η ομάδα της Θεσσαλονίκης και για τον λόγο αυτό και είναι τόσο σημαντική η φετινή αγωνιστική πορεία και ο στόχος της ανόδου. Και επειδή στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται, θα γράψουμε, για τελευταία φορά, κάποια πράγματα για τον Ηρακλή με την ευχή ότι την επόμενη φορά που θα ασχοληθούμε με την ομάδα, θα αναφερόμαστε στον Ηρακλή της Super League.
Είναι αλήθεια ότι η βαθμολογική συγκομιδή του Ηρακλή δεν είναι αυτή που θα ήθελε ο κόσμος καθώς, ναι μεν ο Ηρακλής βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή και σαφώς είναι μέσα στο παιχνίδι της ανόδου, όμως όλοι θα επιθυμούσαν να βρίσκεται ψηλότερα και να αποδίδει ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο.
Είναι αλήθεια ότι η διοίκηση του Ηρακλή ζει και αναπνέει για το καλό της ομάδας και θέλει όσο κανείς άλλος να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί. Αυτό το σημείο είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα που έζησε την απόλυτη απαξίωση στα χέρια ενός προέδρου ο οποίος προήλθε από τις τάξεις των οπαδών, τον Γιάννη Τάκη και που ήταν ο τελευταίος μιας καταστροφικής περιόδου για τον Ηρακλή η οποία ξεκίνησε με τον Σπανουδάκη και έφτασε στον Αντώνη Ρέμο.
Είναι αλήθεια ότι καμία σχέση δεν έχει η τωρινή διοίκηση με το πρόσφατο κακό παρελθόν και αυτό αποτελεί μεγάλη ελπίδα για το αύριο μιας και ειδικά στην σημερινή συγκυρία η καλή διοικητική και οικονομική λειτουργία μπορεί να αποτελέσει την βάση της ανάπτυξης της ομάδας. Μάλιστα το ευχάριστο είναι ότι η διοίκηση αυτή έχει όραμα για το μέλλον (περίπτωση ανανέωσης συμβολαίου Χουάντερσον) και δεν αρκείται σε μια απλή διαχείριση η οποία υπήρξε και στα χρόνια του «περούκα» και που ήταν όμως και ο μοναδικός στόχος της ομάδας τότε και οδήγησε στην συρρίκνωση του Ηρακλή, ο οποίος εκείνη την εποχή είχε την αγωνιστική δυνατότητα άλλα έπασχε από όραμα και φιλοδοξίες αρκούμενος, άλλες φορές, στον ρόλο του «καλού παιδιού» και άλλες φορές, στον ρόλο του καρπαζοεισπράκτορα, για να διατηρεί τις καλές του σχέσεις με τους ισχυρούς της Αθήνας.
Είναι αλήθεια ότι στο θέμα αυτό του προπονητή η διοίκηση ακολούθησε λανθασμένη τακτική. Ο πρόεδρος της ομάδας πίστευε πάρα πολύ στις δυνατότητες του Στράντζαλη και ήθελε να τον έχει στην ομάδα. Καλά έκανε και έτσι πρέπει να λειτουργούν οι ομάδες που θέλουν να προοδεύσουν. Το θέμα δεν είναι οι δυνατότητες όμως του προπονητή και των παικτών μόνο. Είναι και το «θέμα» όλων όσων θέλουν να έχουν γνώμη και άποψη για θέματα που ελάχιστα γνωρίζουν και το κυριότερο δεν έχουν αυτοί το κόστος της λανθασμένης κίνησης. Με λίγα λόγια δηλαδή, κριτική εκ του ασφαλούς, από τον καναπέ, το διαδίκτυο και τα καφέ της Αριστοτέλους.
Είναι αλήθεια ότι ο Ηρακλής έχει βγει από το τέλμα χάρη στο «λαχείο» αυτών των ανθρώπων της ΑΕ Ποντίων που πίστεψαν και αγωνίστηκαν για να τον «αναστήσουν». Σαφώς και κριτική πάντα θα γίνεται ειδικά όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, όμως καλό είναι να στηρίξουν όλοι τις επιλογές που έχουν στρατηγικό χαρακτήρα για την ομάδα. Ο πρόεδρος μπορεί να μιλήσει ανοικτά στον κόσμο για τις επιλογές του και για τους λόγους οι οποίοι τον οδηγούν εκεί. Σίγουρα πάσχει ο Ηρακλής στην επικοινωνία όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχει και πρόβλημα ουσίας. Η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω δεν είναι πάντα ενιαία και αυτό λειτουργεί επιβαρυντικά στην όλη κατάσταση.
Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και θα γίνουν πολλά και καλά και κακά. Αυτό που όμως όλοι πρέπει να θυμούνται είναι ότι ο Ηρακλής πρέπει να ανέβει πάση θυσία. Restart από τις Σέρρες λοιπόν και όλα τα άλλα θα βρεθούν.


Επιλογές 3/4:
Fiorentina-Napoli 2 (2,65)
Tottenham-Manchester U. 2 (2,20)
Atalanta-Cagliari 1 (1,90)
Genoa-Catania 1 (2,15)

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

click site y6b66k7r94 louis vuitton fake replica bags sydney replica bags louis vuitton visit here n2s98h9r16 replica bags wholesale visit the website q1s74r0d18 replica designer bags replica bags from turkey

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket