Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Εκτίθεσαι όταν...

δεν βάζεις τους παίκτες στη φυσική τους θέση. 
    Από εκεί που περιφέρονταν χωρίς σκοπό μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είδαμε ξαφνικά κίνηση, αυτοματισμούς,πάθος και σεβασμό για το παιχνίδι που λέγεται ποδόσφαιρο. 
   
   Πως έγινε αυτό στο χθεσινό ΠΑΟΚ-Καλλιθεα; Απλά οι παίκτες έπαιξαν στις θέσεις τους και επίσης έπαιξαν μια παραλλαγή του 4-3-3 ( με ψευτοδεκάρι) που γνώριζαν καλά και είναι και εύκολο. 
  
  Το ποδόσφαιρο είναι απλό πράγμα θέλει και τύχη αλλά δεν χρειάζεται να είσαι ο Sir Alex or Murihnio ώστε να τοποθετήσεις τους παίκτες ανάλογα με τη θέση που αγωνίζονται. Όταν αρχίζεις τα βαφτίσια πριν το παιχνίδι και ονομάζεις το αριστερό σου μπακ, αριστερό χαφ-εξτρεμ ή σέντερ-μπακ!!!,  τον  καθαρό χαφ τον βαφτίζεις δεξι χαφ-εξτρεμ!!! και επίσης όταν το πολυεργαλειο του κέντρου σου το χρησιμοποιείς σαν σέντερ-μπακ ενώ το καθαρό σου σέντερ-μπακ ξεκουράζεται στον πάγκο τότε απλά εκτίθεσαι. 
Οι παίκτες έχουν να δώσουν, δουλειά του προπονητή είναι να πάρει το καλύτερο. 
    
   Ξαφνικά είδαμε αυτοματισμούς και passing game με σκοπό. Οι άσκοπες πάσες ήταν σχεδόν ανύπαρκτες. Τι έγινε ήρθε η επιφοίτηση στην ομάδα; ακολούθησαν τις οδηγίες του προπονητή; ή έπαιξαν όπως ήξερε ο καθένας;!!! Πιο πιθανό βρίσκω την τρίτη εκδοχή. 
   
   Το αμυντικό χαφ είναι καλό όταν κόβει τη μπάλα και τη δίνει δυο μέτρα μπροστά, όταν κάνει και παιχνίδι λέγεται Φερνάντο Ρεντόντο. Μέχρι να φτάσει σε αυτό το επίπεδο ο Κατσε (άν φτάσει) έχουμε δρόμο ακόμη. Εχθές υπήρχε δίπλα του πάντα ένας παίκτης που έκανε το αυτονόητο: έπαιρνε την πρώτη πάσα  από τον Κατσε και προωθούσε το παιχνίδι. Με αποτέλεσμα και ο Κατσε (ο κάθε Κατσε) να είναι στη θέση του και η μπάλα να κυκλοφορεί σωστά. Απλά πράγματα και ασκήσεις για την πρώτη δημοτικού!!!  
   
   Το χειρότερο δε, όταν φτάνεις στο σημείο να σου επιβάλουν από την διοίκηση αγωνιστικά συστήματα μάλλον περιμένεις το μοιραίο. Αν γίνει, τουλάχιστον να γίνει με αξιοπρέπεια ή με την δουλειά να αλλάξεις τα δεδομένα. 

ΟΛΟΙ έχουμε δικαίωμα στο λάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket