Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Το Πρωτάθλημα τώρα αρχίζει για τον Ηρακλή

Ηρακληδέας χωρίς γκρίνια δεν υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη! Η ομάδα χάνει, να φύγει ο Στράντζαλης. Η ομάδα κερδίζει, να φύγει ο Στράντζαλης. Η ομάδα φέρνει ισοπαλίες, να φύγει ο Στράντζαλης. Μας ζάλισαν τον έρωτα με τον Στράντζαλη (όπως τότε με τον Γιοβάνοβιτς) και ήταν πλέον ξεκάθαρο ότι για μεγάλη μερίδα του κόσμου, ο Ελληνας προπονητής δεν άξιζε να κάθεται στον πάγκο του Ηρακλή. Στο μυαλό ορισμένων, είχε καρφωθεί η σκέψη ότι ο Στράντζαλης ήταν «λίγος» για τον Ηρακλή κι ότι αυτός ήταν το μεγάλο πρόβλημα για το γεγονός ότι η ομάδα δεν βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τώρα που δεν υπάρχει Στράντζαλης, είναι μία καλή ευκαιρία να πούμε ορισμένα πράγματα (για τους... προπονητές που πηγαίνουν στο Καυταντζόγλειο), γιατί εδώ στην πόλη δεν έχουμε μάθει να στηρίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους. Οταν παίρνεις έναν προπονητή που το βιογραφικό του δεν είναι τόσο βαρύ όσο το όνομα της ομάδας που προπονεί, αλλά είναι νέος κι εξελίξιμος, πρέπει να τον εμπιστευτείς γιατί αλλιώς δεν προχωράει μπροστά ούτε η ομάδα, ούτε οι ποδοσφαιριστές.
Οσοι παρακολουθούν ποδόσφαιρο και ειδικότερα τον Ηρακλή, πρέπει να είδαν (εκτός αν είναι τυφλοί ή τον παρακολουθούν μέσω facebook), ότι αυτή η ομάδα το τελευταίο τρίμηνο έκανε τεράστια βήματα προόδου. Αν κρίνουμε μάλιστα με βάση την εικόνα της, από το ισόπαλο παιχνίδι στην Ριζούπολη και μετά, η ομάδα έχει αγωνιστικό πλάνο, προσπαθεί να παίξει και παίζει καλό ποδόσφαιρο και για ένα ημίχρονο τουλάχιστον κυριαρχεί στο γήπεδο. Ο Στράντζαλης και το τεχνικό τιμ δούλεψε πολύ αυτή την ομάδα, η δουλειά βγήκε στο γήπεδο, αλλά η απουσία ενός γκολτζή, κυρίως, στοίχισε την απώλεια βαθμών σε παιχνίδια που ο Ηρακλής κυριάρχησε και ήθελε το αποτέλεσμα. Και το πιο σημαντικό είναι ότι δούλεψε σωστά και μεθοδικά. Γιατί αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς είναι το γεγονός ότι μία ομάδα που μετράει μόλις τρεις μήνες ύπαρξης (με δεδομένο ότι οι μισοί παίκτες της ενδεκάδας αποκτήθηκαν μετά τον Σεπτέμβριο), έχει την ευχέρεια να αλλάξει 20 πάσες έξω από την περιοχή της Λάρισας, πριν επιχειρηθεί η τελική προσπάθεια.
Το σίγουρο είναι ότι ο Στράντζαλης έπαιξε από την αρχή τον ρόλο της ασπίδας στη διοίκηση, παίρνοντας πάνω του όλες τις αποδοκιμασίες του κόσμου για τις δυνατότητες του ρόστερ που... ξέχασε ότι στα τελευταία παιχνίδια αυτοί οι ίδιοι παίκτες έβαλαν την μπάλα κάτω και έπαιξαν στρωτό ποδόσφαιρο ανεξάρτητα από το αν πήραν βαθμούς ή όχι. Είναι όμως τέτοια η μοίρα του φετινού Ηρακλή. Το γεγονός δηλαδή ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή, η ανάγκη για το αποτέλεσμα ξεπερνά σε ορισμένες των περιπτώσεων την ανάγκη για όμορφο ποδόσφαιρο.
Μεγάλο λάθος είναι το timing που επιλέχθηκε να παρθεί η απόφαση απόλυσης του Στράντζαλη. Η προχθεσινή εμφάνιση με την Καλλιθέα ήταν τραγική και σε αυτό δεν αμφιβάλλει κανείς. Η απόλυση όμως του Στράντζαλη, τρεις ώρες μετά το τέλος του αγώνα, δείχνει ότι η διοίκηση περίμενε την «στραβή» για να προχωρήσει στην αντικατάστασή του. Αν ισχύει αυτό, τότε  μπορούσε να τον απομακρύνει μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Φωκικό, στα μέσα Δεκεμβρίου. Τότε που μεσολαβούσαν 20 ημέρες διακοπής, με το νέο προπονητή να έχει τον χρόνο να μάθει την ομάδα και να ετοιμάσει τις προτάσεις του για τις μεταγραφές.
Μόλις λίγες ώρες μετρά στον πάγκο του Ηρακλή ο Γιώργος Χατζάρας και ήδη τα «μαχαίρια» βγήκαν στα site που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας της Θεσσαλονίκης για να καρφωθούν τόσο στον Ελληνα προπονητή όσο και στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Παπαδόπουλο.
Πολλοί μιλούν για μια επιλογή χαμηλού κόστους και μεταγραφικών απαιτήσεων και αρκετοί σπεύδουν να θυμίσουν ότι ο Χατζάρας ήταν για πολλά χρόνια στο Αιγάλεω του Θωμά Μητρόπουλου και ότι έκανε όνομα λόγω ακριβώς αυτής της ιδιαιτερότητας.
Βέβαια, αυτή η κατάσταση μόνο κακό μπορεί να κάνει στον Ηρακλή, καθώς ο νέος προπονητής ξεκινά με σημαντικό ντεσαβαντάζ, το οποίο δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη πίεση σε μια ομάδα που ήδη η πίεση για την άνοδο ήταν τεράστια ακόμα και πριν τον Χατζάρα. Ο τωρινός Ηρακλής δεν έχει σχέση με το παρελθόν και οι κινήσεις που γίνονται υπαγορεύονται από το σήμερα και όχι φυσικά από το χθες.
Ας μην ξεχνάμε ότι οι διοικούντες του Ηρακλή είναι από την Κατερίνη και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ήρθαν στον Ηρακλή προπονητές που έχουν δουλέψει εκεί και έτσι τους γνωρίζει ο Θόδωρος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του.
Οσο για το μέλλον; Με τον Στράντζαλη βλέπαμε ποδόσφαιρο κι ανάπτυξη που ξεκινούσε από τον τερματοφύλακα. Κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει ο Χατζάρας και πώς θα εξελιχθεί η πορεία του Ηρακλή από εδώ και πέρα. Τα αποτελέσματα είναι το κριτήριο και αυτά θα κρίνουν και τον Χατζάρα άλλα και όσους τον επέλεξαν. Το Πρωτάθλημα τώρα αρχίζει, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Ηρακλή (που παραμένει εντός στόχου), για μια ομάδα που μαζεύτηκε (μεταγραφικά, μετά τις καλοκαιρινές εξελίξεις) την τελευταία στιγμή και γνωρίστηκε στο γήπεδο, στα επίσημα παιχνίδια, έχοντας χάσει μόνο μια φορά, δείχνοντας ανταγωνιστικό χαρακτήρα και βαριά φανέλα σ’ ένα Πρωτάθλημα λεπτομερειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket