Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Πως αλλάζουν οι καιροί...

Το κλίμα μύριζε μπαρούτι πριν καν αρχίσει το παιχνίδι στο «Stamford Bridge». Ο πρόεδρος γλάστρα της Chelsea Bruce Buck, ένας συμπαθέστατος άνθρωπος, Αμερικανός στην καταγωγή και δικηγόρος στο επάγγελμα, με μόλις μία μετοχή της Chelsea στην κατοχή του, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να τιμήσει τον Petr Cech. Ο Τσέχος γκολκίπερ δεν θα έπαιζε εναντίον της Swansea στον πρώτο ημιτελικό του League Cup και η ευκαιρία να βραβευτεί για την πολυετή προσφορά του και τα 400 ματς που συμπλήρωσε με τη φανέλα των «μπλε», ήταν προφανής. Λάθος timing ωστόσο, γιατί μόλις ακούστηκε το όνομα του Buck, οι αποδοκιμασίες ήταν πάρα πολλές. Και οπωσδήποτε, επρόκειτο για ένα χτύπημα κάτω από την ζώνη, αφού επί της ουσίας ο ρόλος του είναι διακοσμητικός. Ωστόσο ήταν μία θλιβερή υπενθύμιση  σε όλους, πόσο δυσαρεστημένος είναι ο κόσμος από τις επιλογές της διοίκησης της Chelsea. Φυσικά ο Roman Abramovich ήταν ξεκάθαρα ο στόχος αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις ο οπαδός «τα λέει στη νύφη για να τ’ ακούσει η πεθερά». Ξέρει πως το να αρχίσει επίθεση εναντίον του ζάμπλουτου Ρώσου, μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες καταστάσεις...
Στο κάτω κάτω της γραφής και παρά τα πολλά λάθη του, ο Abramovich δεν παύει να είναι αυτός που άλλαξε την ιστορία της ομάδας του Δυτικού Λονδίνου. Το 2003 όταν αγόρασε την ομάδα, αυτή βρισκόταν με το ένα πόδι στο χείλος του γκρεμού. Τα οικονομικά προβλήματα την ταλάνιζαν και πιθανότατα χωρίς την εξαγορά να είχε καταλήξει σε πτώχευση με μία ή και δύο κατηγορίες παρακάτω. Αντί για αυτό έγινε αμέσως ανταγωνιστική, κατέκτησε πρωταθλήματα και κύπελλα και τον σημαντικότερο τίτλο όλων, το Champions League μόλις πριν λίγους μήνες. Ο οπαδός αυτό δεν το ξεχνάει οπότε υστερόβουλα σκεφτόμενος στρέφεται στον «άμαχο» πληθυσμό, που στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο Buck.
Οταν το ματς άρχισε και η Swansea προηγήθηκε από το λάθος του Ivanovic, αλλά και από το εξαιρετικό τελείωμα του Mitsu, οι γκρίνιες άρχισαν να αλλάζουν αποδέκτες. Το γκολ του πολύ καλού Ισπανού φορ που στοίχισε μόλις 3 εκατομμύρια € και ήδη έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτυα 16 φορές φέτος έφερε στο μυαλό τις άμεσες συγκρίσεις με την... σκιά που περιφερόταν ξανά στο γήπεδο και που κόστισε πριν από δύο χρόνια 60 εκατομμύρια €, τον Fernando Torres. Τη στιγμή που στην Swansea κάθε γκολ του Mitsu έχει κοστίσει μόλις 125.000 λίρες, στην Chelsea κάθε τέρμα του Torres κοστολογείται περίπου 3,5 εκατομμύρια! Και έρχεται ξανά στο μυαλό όλων το κλασσικότερο ποδοσφαιρικό ρητό που συνοδεύει κάθε μεταγραφή, το οποίο λέει πως αν είναι ακριβή η φτηνή δεν το κρίνει το ποσό, αλλά το τι θα βγάλει ο παίκτης στο γήπεδο. Και αυτό που κάνει τα πράγματα χειρότερα για τον Torres είναι πως ο Demba Ba που κόστισε μόλις 9 εκατομμύρια €, ήδη άρχισε την απόσβεση με τα γκολ στο ματς με την Southampton και τον κόσμο να τον ζητάει και εναντίον της Swansea. Μπαίνοντας σαν αλλαγή παραλίγο να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού και πάντως οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων τον ένοιωσαν πολύ περισσότερο από τον Torres.
Τα σφυρίγματα στο τέλος (μετά και το δεύτερο λάθος του Ιβάνοβιτς) επιβεβαίωσαν το βάθος της κρίσης. Ο Benitez αποδοκιμάστηκε πιο έντονα από οποιαδήποτε άλλη φορά, αφού άλλωστε παραμένει η πιο αντιλαϊκή επιλογή που θα μπορούσε να κάτσει αυτή την περίοδο στον πάγκο. Και η Chelsea βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στον πιο εύκολο από τους τρεις στόχους που της έχουν απομείνει. Το ακόμη χειρότερο είναι πως ποτέ στο παρελθόν μία ομάδα από πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών της, μόλις σχεδόν εφτά μήνες αργότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket