Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Με λένε Δώνη και είμαι καλά...

Δύσκολη η δουλειά του νέου προπονητή του Αρη. Ο Αλκαράθ αναλαμβάνει μια ομάδα καταδικασμένη να παλέψει μόνο για την παραμονή της και από το ρόστερ λείπουν οι προσωπικότητες που θα στηρίξουν τη διαφυγή της από την Football League. Γνωρίζοντας ότι δεν θα αλλάξουν οι ισορροπίες στο εσωτερικό της ομάδας, θα πρέπει να πορευθεί με το ίδιο υλικό μέχρι το τέλος, διότι απλούστατα δεν υπάρχει δυνατότητα ενίσχυσης και ταυτόχρονα να κάνει μαγικά από τον πάγκο. Ειδάλλως τα πράγματα θα είναι πολύ δυσάρεστα.
Στον ΠΑΟΚ, το πουλάκι τσίου, τσίου, η γατούλα νιάου, νιάου, το προβατάκι μπεεεε και τα στρουμφάκια πούτσες μπλε... Η παραδοχή του Δώνη πως η ομάδα χρειάζεται μία ισχυρή αγωνιστική προσωπικότητα δίπλα στο Κατσικά στο κέντρο της άμυνας θα έπρεπε σίγουρα να μπει δίπλα στην ατάκα: «μετά τις δικές μου μαλακίες το καλοκαίρι». Ο Δώνης, παρά τις δεδομένες και υπαρκτές δικαιολογίες των τραυματισμών και των συνεχόμενων τιμωριών που δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα στην ομάδα του κατά τη διάρκεια της σεζόν, θα πρέπει να δει (γιατί δεν βλέπει σίγουρα με αυτά που λέει), πως στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζει μια ομάδα γάμησέ τα... Χωρίς ξεκάθαρο πλάνο δημιουργίας και με τεράστιες αμυντικές αδυναμίες που προκύπτουν πέραν της έλλειψης των παικτών και από την έλλειψη πειθαρχίας και οργάνωσης. Και αυτή η εικόνα βαραίνει αποκλειστικά τον ίδιο. «Ναι αλλά ο ΠΑΟΚ παραμένει δεύτερος» θα σου πει ο προπονητής του Δικεφάλου. Το θέμα όμως, είναι για πόσο, θα του απαντήσει κάποιος... Και η εικόνα στο γήπεδο δείχνει πως... όχι για πολύ καιρό. Βέβαια, τα πάντα κρίνονται στα play off και μέχρι τότε πρέπει να παρουσιαστεί ένας ΠΑΟΚ που θα είναι ξεκάθαρα ανώτερος από τον Παναθηναϊκό, τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο. Ομάδες που αυτή τη στιγμή, αν και τις ξεπερνά στη βαθμολογία, είναι φως φανάρι ότι υστερεί έναντί τους αγωνιστικά.
Αν γίνει ομάδα κι ο Παναθηναϊκός, βλέπω το πάτωμα να υποχωρεί περισσότερο και το καλοκαίρι να βλέπουν πάλι στη Τούμπα την... Μπνέι Γιεχούντες. Και επειδή οι φανέλες κι ο κόσμος δεν παίζουν μπάλα από τη μία και έρχονται Χριστούγεννα από την άλλη, «πέρασε» του Βρύζα και γίνεται η πρόταση στον Κατσουράνη. Για τον «Κατσούρ», ποδοσφαιριστή εκ των αργηχών της Εθνικής Ελλάδας, έχουν γραφτεί τόσα και τόσα, όχι αν είναι καλός ποδοσφαιριστής, ακόμη κι όταν... περπατάει στο γήπεδο, μια χαρά την κάνει την δουλειά του, αλλά για το γεγονός ότι θέλει να έχει λόγο παντού. Ο κύριος «τα ξέρω όλα» εντός αποδυτηρίων, Κατσουράνης, με την αντίστοιχη «μουρμούρα», είναι η κακή όψη του νομίσματος. Για να δούμε πώς θα διαχειριστεί τη συγκεκριμένη ισχυρή προσωπικότητα ο «προπονητής» Γιώργος Δώνης.

Επιλογές:
Young Boys-Anji 1 (2,15)
Genk-Basel X (2,35)
Sporting Lisbon-Videoton 2 (4,25)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket