Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Προπονητές σε δράση

Καλησπέρα. Οι προπονητές αρχίζουν τα σούρτα-φερτα!!!  Μετακινήσεις και φήμες είναι στο ζενίθ. Ακόμη και ο Sir Alex and Special one παίζουν σε αυτά τα σενάρια. Είναι αλήθεια ότι οι δυο προπονητές είναι φίλοι, δεν το κρύβουν άλλωστε και παλιότερα ο Sir Alex αναφέρθηκε σε σενάρια αντικατάστασης του (λόγο ηλικίας) από τον Murinio. Όλα αυτά ξαναήρθαν στην επικαιρότητα τώρα. Παιχνίδια των managers; ποιος ξέρει!!!. Στην Ελλάδα όπου έχει αμφισβητηθεί ως και Ζαρντιμ, συνεχίζει ο Δωνης να είναι άνετος και ακλόνητος!!! 
Σίγουρα πιστώνεται την χρησιμοποίησή των νεαρόν παιδιών, την αλλαγή αγωνιστικής φιλοσοφίας  της ομάδος και την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Από την άλλη όμως η αλλαγή είναι τόσο βίαιη που η ομάδα δεν έχει αγωνιστική φιλοσοφία, δεν εχει ηρεμία (7 αποβολές)!!!, δεν παράγει παιχνίδι, δεν προχώρησε στην Ευρώπη, δεν, δεν,δεν... και όσο για την δεύτερη θέση που κατέχει με διαφορά 10 βαθμών από τον πρώτο και ένα από τον τρίτο Αστέρα Τρίπολης να λάβουμε υπόψη ότι όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν ροστερ για Β' εθνική. 
Μπερδεμένη υπόθεση για δυνατούς λύτες. 
Ο Sir Alex έφτασε στον προθάλαμο της απόλυσης αρκετές φορές στα πρώτα χρόνια του στην Man U, έμεινε και.... έγινε Sir. Τώρα θα μου πείτε τι συγκρίνω;  Πραγματικά δεν βγάζω άκρη για το τι είναι σώστο αυτή τη στιγμή. Το μόνο που καταλογίζω είναι η βίαιη έξοδος του Garcia από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. 

ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ GARCIA.
Let's bet...
  • AEK Athens - Pas Giannina -X2- (3.05 k 3.45) επί 100 μον
  • Sevilla - Valladolid -X2- (3.35 k 3.75) επί 100 μον

SYSTEM  2/3
  1. Cottbus - Hertha - X- (3.15)
  2. Newcastle - Wigan -X- (3.35)
  3. Aalborg - Aarhus -X- (3.35)
Ζητάμε 2/3 (στήλες 4) επί 25 μον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket