Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Δεν είναι όπως πέρσι. Υπάρχει ο Φαν Πέρσι

Καλημέρες! Χρόνια πολλά και πολλές ευχές σε όλους με υγεία πάνω απ’ όλα. Στην Ελλάδα, οι δικοί μας ποδοσφαιριστές ξεκουράστηκαν από το «σκάψιμο» και προσπάθησαν ν’ ανακτήσουν τις δυνάμεις τους στα μπουζούκια και σε «εξωτικούς» προορισμούς, παρέα με εκκολαπτόμενες ξεκωλιάρες σταρ. Επέστρεψαν και μέχρι να ξαναβρούν αγωνιστικό ρυθμό, θα τελειώσουν τα πρωταθλήματα. Στην Αγγλία, τρεις αγωνιστικές ημέρες από τις 25 Δεκεμβρίου μέχρι την Πρωτοχρονιά και μια πραγματική γιορτή στα γήπεδα, αρχής γενομένης από την επόμενη των Χριστουγέννων. Καλά, μην φανταστείτε ότι οι περισσότεροι παίκτες τρελαίνονται στην ιδέα, αλλά τι να κάνουν που είναι μια παράδοση χρόνων...
Πάντως, όποιος κάθισε και είδε την Τετάρτη, έστω και ένα από τα ματσάκια της boxing day (είναι επίσημη γιορτή και αργία για τις χώρες της Βρετανικής Κοινοπολιτείας. Ακόμη και στις ΗΠΑ, που δεν είναι επίσημη, αρκετοί πληθυσμοί, που ζουν κοντά στα σύνορα με τον Καναδά, την ακολουθούν), μάλλον κατάλαβε τι θα πει ποδόσφαιρο. Καλύτερο όλων, αυτό της United που επικράτησε της Newcastle μετά από μια «μάχη» σπάνιου θεάματος, εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της City και αποσπάστηκε επτά βαθμούς από την... αγαπητή συμπολίτισσα, δείχνοντας ποιο είναι το αφεντικό. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν χρίζουν παρατήρησης ορισμένα στοιχεία που διέπουν τη φετινή αγωνιστική συμπεριφορά της Manchester United. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν μία άμυνα... τρύπια. Αναφορικά με την αχίλλειο πτέρνα της ομάδας του Ferguson (θα τιμωρηθεί, επειδή μίλησε άσχημα στον διαιτητή που μέτρησε το δεύτερο γκολ της Newcastle κι απείλησε τον επόπτη που αρχικά το ακύρωσε, ότι θα χάσει τη δουλειά του!), την άμυνα δηλαδή, το ότι έχει δεχθεί 92 σουτ εντός εστίας ως τώρα στη Premier, ενώ η ουραγός QPR 96 «λέει» πολλά!
Το «μέταλλο» που έχει δημιουργήσει αυτή η ομάδα την εποχή του Σκωτσέζου προπονητή είναι ο κύριος λόγος, που αυτή τη στιγμή είναι πρώτη η United, στο φινάλε του μισού πρωταθλήματος. Ο παππούς χαλαρά θα το πάρει το πρωτάθλημα και αν χρειαστεί θα ανατρέπει και τρεις και τέσσερεις φορές αποτελέσματα. Οκτώ ανατροπές μετρά ήδη, έχοντας πάρει 24 από τους 46 βαθμούς, από θέση πίσω στο σκορ. Τελευταίο «διπλό» της WBA στο Manchester επί της United, είναι το 3-5 τον Δεκέμβρη του 1978. Από τότε, για όλες τις εγχώριες διοργανώσεις στο «Old Trafford», ο απολογισμός υπέρ των γηπεδούχων είναι έντεκα νίκες και τρεις ισοπαλίες.
Αν «λήξουμε» όλα τα έως τώρα ματς της Premier, τη στιγμή που έμπαινε το πρώτο γκολ σ’ αυτά, ώστε να δούμε ποιες ομάδες προηγούνται συνήθως στα παιχνίδια τους και ποιες μένουν πίσω στο σκορ... Πρώτες θα ήταν Tottenham και Chelsea, οι οποίες έχουν παρουσιάσει «συμπτώματα» να μην μπορούν να κρατήσουν αποτελέσματα κι ακολουθεί η... WBA!

Επιλογές:
Huddersfield-Sheffield W. 2 (2,65)
Preston-Doncaster 2 (2,65)
Burton-Southend 2 (2,15)

2 σχόλια:

Dacotieris είπε...

Χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια.

cooltobeblue είπε...

Γειά σου Γιάννη, Καλή Χρονιά!

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket