Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Κοντεύει να γίνει ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που αρνείται με πείσμα να βελτιωθεί όσο κι αν περνάνε οι εβδομάδες, προφανώς επειδή δεν μπορεί να τη βοηθήσει ο προπονητής της. Αν ο Φερέιρα λέει και κάνει όλα αυτά επίτηδες για να απολυθεί και να πάρει την αποζημίωση, τότε ο Αλαφούζος πρέπει να τον κρατήσει, έτσι για καψώνι... Αλλά και μετά τη λύση του συμβολαίου του Κατσουράνη, η θέση του προπονητή του Παναθηναϊκού «ισχυροποιήθηκε» ακόμα περισσότερο μιας και δεν περισσεύουν λεφτά για άλλη αποζημίωση. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή. Εχει πάρα πολύ ανηφόρα ακόμα αυτή η χρονιά για τον Παναθηναϊκό και πάρα πολλές πίκρες, γιατί δεν τον «ενδιαφέρει» η Ευρώπη επειδή χαμήλωσε το μπάτζετ και δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστικός, γιατί δεν τον «ενδιαφέρει» το πρωτάθλημα, αφού ξεκίνησε με μείον βαθμούς, η μείωση του μπάτζετ αλλοίωσε τη δυναμική της ομάδας, ενώ δεν υπάρχει και το παραμικρό διοικητικό σχέδιο εξόδου από την κρίση. Αντίθετα τον Παναθηναϊκό τον... ενδιαφέρει, να εισπράττει τα χρήματα που αναλογούν στη δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος από το κανάλι και τον OΠΑΠ, να κόβει τα ίδια εισιτήρια με τις προηγούμενες χρονιές που ήταν ανταγωνιστικός, να του φταίνε πάντα οι άλλοι σε προβλήματα που ο ίδιος έχει δημιουργήσει και δεν έχει καταφέρει να λύσει.
Ο Παναθηναϊκός αντιπροσωπεύει αυτή ακριβώς την Ελλάδα που ζούμε. Την Ελλάδα της χρεωκοπίας που δεν ξέρει εάν αύριο υπάρχει. Το «τριφύλλι» ζει με την ανοχή των αρμόδιων καρεκλοκένταυρων. Εάν είχαν γυρίσει το κουμπί στην Ελλάδα ή στην UEFA η ομάδα θα είχε διαλυθεί. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την Ελλάδα. Η χώρα έχει τελειώσει. Απλά κανείς δεν έχει τραβήξει το διακόπτη! Ελλάδα και Παναθηναϊκός συντηρούν μια εικόνα ομάδας και χώρας αντίστοιχα που συνεχίζουν να λειτουργούν. Πρέπει και οι δύο να καλλιεργούν μια αυταπάτη.
Η «τριάρα» από τους αναπληρωματικούς της Λάτσιο, ήταν κάτι το φυσιολογικό. Οταν με αυτόν τον Παναθηναϊκό κάνουν πλάκα οι μικρομεσαίες ομάδες της Super League γιατί να μην κάνουν πλάκα οι αναπληρωματικοί της Λάτσιο; Εδώ να προσθέσουμε ότι ο Φερέϊρα στα δεκατέσσερα Ευρωπαϊκά παιχνίδια που κάθεται πλέον στον πάγκο, δεν προλαβαίνει να μετράει γκολ! Τέσσερα από κάποια Οντένσε, τριάρες από τις ανύπαρκτες Ευρωπαϊκά, Κοπεγχάγη, Μακάμπι Τελ Αβιβ και Μάριμπορ και άλλες τριάρες από Μπαρτσελόνα και Λάτσιο. Και αν ο Παναθηναϊκός έχει αποφύγει ακόμα ιστορικές «ερυθρόλευκες» ήττες όπως η εφτάρα από την Γιουβέντους, δεν μπορεί να ξεφύγει από το γεγονός ότι έχει μικρύνει πάρα πολύ ως μέγεθος. Ο Παναθηναϊκός, όμως, σε σχέση με την Ελλάδα έχει ένα πλεονέκτημα. Για λόγους αξιοπρέπειεας, μπορεί να διαλυθεί και να κάνει την επανεκκίνησή του, γιατί η «Παναθηναϊκή συμμαχία» δεν βγαίνει, είναι λάθος συνταγή (όπως και το μνημόνιο) και κοντεύει να γίνει ΑΕΚ. Αντίθετα η Ελλάδα δεν μπορεί να διαλυθεί. Δεν την... αφήνουν οι «επίσημοι» και οι δανειστές της!

Επιλογές:
Alfreton-Newport 2 (2,10)
Sivasspor-Eskisehirspor 2 (2,65)
Nancy-Rennes 2 (2,25)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket