Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Κλείστε το μαγαζί

Πλέον όλοι έχουν πειστεί... Οι παράγκες κάθε εποχής, δεν γκρεμίζονται με τίποτα. Κλείστε το καλύτερα, οι υπόλοιποι, όσο είναι καιρός το μαγαζί που λέγεται Super League, φτιάξτε ένα καινούριο πρωτάθλημα με ομάδες «εκτός συστήματος» και αφήστε τον Ολυμπιακό να παίζει μόνος του με τις υπόλοιπες «γαβροπηδηγμένες» και τους δορυφόρους του. Μόνο έτσι θα σωθούν οι ομάδες σας και το ποδόσφαιρο... Ειλικρινά δεν μπορεί κανείς να καταλάβει, τί ακριβώς θέλουν κάποιοι άνθρωποι στο ελληνικό πρωτάθλημα... Να πεις ότι έχουν αγωνιστικό νόημα, ή βαθμολογικό, άντε να το πεις. Αλλά εδώ πια, πρόκειται για μια ανάλγητη επίδειξη, του πως μπορεί ένα κύκλωμα να συνεχίσει να καταστρέφει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι κέρδος μπορεί να έχει αυτό το κύκλωμα; «Φοβούνται» μην τυχόν χαθούν τίτλοι και πάσης φύσεως... κεκτημένα, ή πρόκειται για μια ακόμη ανόητη επίδειξη δύναμης και επιρροής στο παρασκήνιο;
Γιατί, αν το καλοσκεφτεί κάποιος, τι φταίει ο Αρετόπουλος; Δεν χρειάζεται να είσαι γνώστης του παρασκηνίου για να κάνεις τέτοιες μαντεψιές. Τα πράγματα είναι φως φανάρι. Οπως εύκολα έδωσε ο Αρετόπουλος το πέναλτι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» υπέρ του Ολυμπιακού στο ματς με τον Αρη, άλλο τόσο εύκολα το έδωσε εις βάρος του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Πλατανιά. Το παλικάρι αυτό του είπαν, αυτό ξέρει, αυτό κάνει. Μήπως ήταν το πρώτο ματς που τίναξε στον αέρα ή θα είναι το τελευταίο; Μήπως υπάρχει κανείς από εμάς ο οποίος πιστεύει πως ο Αρετόπουλος θα «φαγωθεί;». Πλάκα κάνουμε; Χάνονται τέτοια «εργαλεία» της διαιτησίας από τον «χοντρό;». Ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για διαιτητής. Κάνει μπαμ από μακριά ότι γεννήθηκε γι’ αυτό. Αντε να φάει μια «ποινή» της πλάκας και μετά από ένα μήνα θα επανέλθει για διεθνής! Ο Αρετόπουλος δεν είναι η κορυφή του παγόβουνου, αλλά ένα... παγάκι του Σαρρή, δηλαδή ένα... αρχιδάκι του Μαρινάκη. Στο κάτω κάτω της γραφής δεν πήγε μόνος του να χτυπήσει την πόρτα και να μπει μέσα στο γήπεδο των Χανίων. Δεν εμφανίστηκε με καραμπίνα απειλώντας «ή με αφήνετε να σφυρίξω το ματς ή θα σας τινάξω τα μυαλά στον αέρα».
Ο Αρετόπουλος είναι «παιδί» ενός νέου «υγιούς συστήματος» που θέλει να αλλάξει προς το καλύτερο, φυσικά, την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Θέλει να «απογειώσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο και να το πάει... πραγματικά μπροστά. Ο Αρετόπουλος έχει από πίσω του άλλους «εργάτες» του ποδοσφαίρου. Τη σημερινή ηγεσία της ΕΠΟ, όλα τα «καλά» παιδιά: τον Δούρο, τον Μπριάκο, τον Σαρρή. Πριν γίνει πρόεδρος στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ο Σαρρής, ήταν πρόεδρος της ΚΕΔ. Ως «άνθρωπος» του Πιλάβιου μπήκε στη συγκεκριμένη θέση ο Σαρρής και φυσικά ήταν ο πρώτος που του τράβηξε το χαλί, όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις. Στις πρόσφατες εκλογές θριάμβευσε εις βάρος του άλλου διεκδικητή της... εξυγίανσης, του περιβόητου Γκαγκάτση, πρώην πρωθυπουργού του ποδοσφαίρου. Υποστηρίχτηκε, όπως είναι γνωστό βεβαίως μέχρι τη μακρινή Ουγκάντα, από τον Μαρινάκη, ο οποίος, γιατί να το κρύψομεν άλλωστε, θεωρούσε «καταστροφή» της ΕΠΟ τον Πιλάβιο, και το χειρότερο, θεωρούσε τον Σοφοκλή... φίλο του Νικόλα Πατέρα. Ασχετα αν ο Μαρινάκης υπήρξε από πριν, περισσότερο φίλος με τον Πατέρα, μέχρι οι δυο τους να μπλέξουν με την μπάλα και αρχίσει ο «αλληλοσκοτωμός» τους... Και τώρα που ο «χοντρός» δεν έχει να ασχοληθεί με κάτι, «σκοτώνει» ότι κυκλοφορεί στη πιάτσα... Κατά τα άλλα, όμως, όλοι ασχολούμαστε με τον Αρετόπουλο. Ενα κρικάκι, δηλαδή, μιας ολόκληρης αλυσίδας, η οποία... παλεύει για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου!!

Επιλογές:
Monchengladbach-Wolfsburg 2 (2,65)
Gent-Lokeren 2 (3,10)
Bologna-Livorno 2 (3,75)

Με ρίσκο:
Swansea-West Bromwich 2 (2,65)
Wigan-Manchester C. N/G (1,80)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket