Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Mην το πεις ούτε του παπά...

Από το χθεσινό, σπουδαίο διπλό του Ολυμπιακού (νίκη τεράστιας οικονομικής και βαθμολογικής αξίας) και την... μεγαλειώδη εμφάνιση του Ηρακλή στον Κορυδαλλό (ξεφτίλα ναι, καταστροφή όχι), πάμε στο αγαπημένο μας Εuropa League. H Γκενκ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και διατηρεί το αήττητο στο εγχώριο πρωτάθλημα. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας παραπαίει, γκρίνιες και μουρμούρες στην ομάδα, προέρχεται από τρεις σερί ήττες, στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Βιντεοτόν, Πόρτο και Μορεϊρένσε (αποκλεισμός από το κύπελλο), ενώ μετρά συνολικά δύο νίκες σε έντεκα αγώνες. Ας το «τεντώσουμε» κι άλλο, οι Βέλγοι τα πηγαίνουν θαυμάσια έχοντας ηττηθεί σε ένα από τα δεκαοκτώ επίσημα φετινά τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (Λουκέρνη, εκτός έδρας) και είναι αήττητοι στα εννιά τελευταία εντός έδρας μετρώντας επτά στις εννιά νίκες, ενώ οι Πορτογάλοι, που έχουν και υπηρεσιακό προπονητή, δεν βγάζουν διπλό στις οκτώ τελευταίες τους εξόδους σε όλες τις διοργανώσεις και στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας στο Εuropa League.
Στο κρύο και στο χιόνι η Μέταλιστ δεν κολώνει με το εκτός έδρας ρεκόρ της να είναι εντυπωσιακό τα τελευταία χρόνια, έχοντας χάσει μόνο ένα από τα εννιά τελευταία της εκτός έδρας παιχνίδια, πέρυσι από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στα προημιτελικά και κερδίζοντας τα έξι από αυτά. Η αντίπαλός της, η Ρόζενμποργκ που έχει άσχημες παραστάσεις με ομάδες από την Ουκρανία (μία μόνο νίκη με την Τσερνομόρετς, πριν είκοσι χρόνια και από τότε έχει πέντε στις πέντε ήττες κόντρα σε ομάδες αυτής της χώρας), παίζει την ερχόμενη Κυριακή το ντέρμπι του νορβηγικού πρωταθλήματος, με την Μόλντε εκτός έδρας το οποίο και θα κρίνει τον φετινό τίτλο στην Tippeligaen.
Η Μαρίτιμο (μια μέτρια πορτογαλική ομάδα χωρίς εμπειρίες), αν δεν πάρει αποτέλεσμα κι αυτή την αγωνιστική, θα σταματήσει να ασχολείται ιδιαίτερα με το Europa League. To παιχνίδι με την Μπορντό στο «Μπαρέιρος» τη βρίσκει χωρίς γκολ μετά πό δύο αναμετρήσεις, με αντίπαλο μια ομάδα που δύσκολα χάνει (μόλις ένα επίσημο παιχνίδι από τις αρχές του περασμένου Απρίλη, αυτό με τη Νιούκαστλ στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Αγγλία). Ο προπονητής των Γιρονδίνων ενδιαφέρεται άμεσα για το Εuropa League και αναμένεται να παρατάξει ενδεκάδα βασικών. Η Μπορντό αδικείται φέτος από κάποια αποτελέσματα, γιατί μπάλα παίζει, αλλά πολύ σπάνια κάνει ευρείες νίκες εκτός έδρας, γενικότερα είναι ομάδα της ισοπαλίας, μετρώντας ήδη επτά «Χ» φέτος σε Γαλλία και Ευρώπη. Υπό το φόβο ενός 0-0, οι Γάλλοι έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο.
Εντάξει, έχουμε μια αδυναμία στον προπονητή της Ανζί, αλλά Ρότζερς κάτω από 2,00 και Χίντινγκ πάνω από 3,60 δεν γίνεται, μην το πεις ούτε του παπά... Από πού προκύπτει αυτόΑπό το μέτριο ξεκίνημα της Λίβερπουλ στην Premier League ή από τις επτά διαδοχικές νίκες της Ανζί στη Ρωσία; Από το ότι η Λίβερπουλ, φέτος, έχει κερδίσει στην έδρα της κάποια Γκόμελ και τη Ρέντινγκ ή από το γεγονός ότι η Ανζί το τέρμα που δέχθηκε από την Ουντινέζε εκτός έδρας στις καθυστερήσεις, στον πρώτο αγώνα του ομίλου, ήταν το πρώτο και μοναδικό που έχει δεχθεί στο Europa League (φέτος), έπειτα από έξι αγώνες, στους οποίους έχει πέντε νίκες και μία ισοπαλία; Με τον «μετρ» των αποτελεσμάτων, Γκους Χίντινκ θα πάω.

Επιλογές 3/4:
Maritimo-Bordeaux 2 (2,30)
Liverpool-Anji 2 ΗΤ (4,00) 
Genk-Sporting Lisbon 1 (2,45)
Rosenborg-Metalist 2 (2,15) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket