Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Φαινόμενο ο Ivan ή ο φόβος του...;

Καλησπέρα.  

Φαινόμενο ο Ivan Savidis ή ο φόβος του κατεστημένου;  

Ο Ivan Savidis μπήκε ουσιαστικά στα κοινά του ΠΑΟΚ τουλάχιστον από τις αρχές του καλοκαιριού. Το δάνειο που έδωσε μαρτυρούσε τις προθέσεις του.Η εμπλοκή του έγινε μονόδρομος και αυτοσκοπός  από πλευράς ΠΑΟΚ μετά την προφυλάκιση ενός βασικού χρηματοδότη της ομάδος. Βλέποντας την καλοκαιρινή του ολιγωρία κατά την διάρκεια του σχεδιασμού και των μεταγραφών οι περισσότεροι πίστεψαν σε ακόμη μια μεταβατική περίοδο μέχρι την επόμενη. Η ευκολία με την οποία ο ΠΑΟΚ έχασε τους παίκτες του χωρίς καμία σκέψη για  αντικατάσταση βοήθησε στην δημιουργία αυτής της εντύπωσης. Συγχρόνως βγήκαν στοιχεία για κακοδιαχείριση και διάφορες φήμες περί ύποπτων συναλλαγών, οι οποίες αιωρούνται στον αέρα. Η επίσημη μεταβίβαση των μετοχών δεν άλλαξε το κλίμα. Μετά από ένα τραυματικό αποκλεισμό στην Ευρώπη, μερικές μη πειστικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα φτάσαμε στην παρουσίαση του Ivan Savidi από τον ίδιο τον Ivan. Παρουσιάστηκε όχι μόνο στο κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά σε όλη την αθλητική και πολιτική Ελλάδα. 

Κορυφαία αποστροφή του λόγου του σχετικά με την αξιοπιστία του Ελληνικού 

πρωταθλήματος και το μάταιο των μεταγραφών από μέρους του
 
" Το χειμώνα ακόμη και την Μπαρτσελονα να έφερνα στον ΠΑΟΚ πάλι στη δεύτερη θέση θα τελειώναμε το πρωτάθλημα και γνωρίζετε όλοι το λόγο!!!'' 

Μεγάλη κουβέντα είπε και φυσικά μεγάλη ευθύνη ανέλαβε τόσο ο ίδιος όσο και ο ΠΑΟΚ. ΄΄ Με τον Μαρινάκη είμαστε απεναντι και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να σπάσουμε την κυριαρχία του (να αραιώσουμε το κόκκινο!!!)'' 

Παραδέχτηκε οτι με καθαρά αθλητικό τρόπο δεν μπορεί να συναγωνιστεί τον Ολυμπιακό (γιατί ελέγχει η ομάδα του Πειραιά το βρώμικο Ελληνικό παρασκήνιο). 
Μια απορία; Πως θα γίνει το ξήλωμα του πουλόβερ από την στιγμή που όλες οι άκρες είναι πιασμένες γερά;  Μέσω της ΕΠΟ χαχαχα, μέσω της ΕΠΑΕ χαχαχα, μέσω της πολιτικών αποφάσεων; χμμ, ή μέσω πίεσης εξαιτίας δραματικών γεγονότων που μπορούν να συμβούν οποτεδήποτε; 
Με την ανέχεια και την δυστυχία του Ελληνικού λαού μόνο παράξενο δεν θα είναι η εκδήλωση ταραχών για οτιδήποτε. Από την άλλη

Μαστίγιο και καρότο στον κάφρο της κερκίδας. 

''Ναι είσαι η μεγάλη δύναμη μου, αλλά εάν χάσω κάτι εξαιτίας σου (τιμωρία, μηδενισμός, πρόστιμα) δεν σε ξέρω και θα σε αφανίσω μάλιστα!!!

Άκουγε ο κάφρος και πανηγύριζε ''να ουμαι θα τους μαμησουμε όλους, μαμω τις μάνες τους'' και ξαφνικά ακούει όποιος έχει ψυχολογικά προβλήματα καλό για τον εαυτό του και τον ΠΑΟΚ να κάθεται σπίτι του και όποιος καταστρέφει και δημιουργεί επεισόδια θα μπει και θα μείνει στη φυλακή!!!  και έμεινε ξερός!!! 

Κάγκελο σου λέω, κάγκελο

Τους μπέρδεψε ο Ivan!!! 

Καλός πολιτικός είναι, άξιος επιχειρηματίας και αποτελεσματικός επίσης είναι, μακάρι να γίνει και ο φόβος του κατεστημένου. 


Μακριά από φαινόμενα και από πάσης φύσεως λαμόγια (έστω και με μετάλλια σε Ολυμπιακούς) που θέτουν τον εαυτό τους στις υπηρεσίες του Πόντιου Ivan, εντελώς ανιδιοτελώς!!!! χαχαχα μόνο και μόνο για το καλό του ΠΑΟΚ!!!


Let's bet γιατί ...


Girona - Huelva -X- (3.25) επί 100 μον
Almeria - Cordoba -under- (1.55) επί 200 μον

και δυάδα (απόδοση 5.1) επί 100 μον
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket