Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Μετά τον τυφώνα... Geoffrey που «σάρωσε» την Αμερική, την αποτελείωσε ο Sandy

Ευτυχώς δεν έχουμε τυφώνες στην Ελλάδα. Αυτό, μάλλον οφείλεται στην «κλειστή» Μεσόγειο θάλασσα που δε δίνει περιθώρια ανάπτυξης σε τέτοια φαινόμενα και αξίζει να κάνουμε τον σταυρό μας που δεν αντιμετωπίζουμε παρόμοια προβλήματα. Πάντως, ο βραβευμένος Scott Stevens, θεωρεί αυτός και άλλοι συνάδελφοί του μετεωρολόγοι τελείως αφύσικη την δημιουργία καθώς και την πορεία που ακολουθεί ο τυφώνας Sandy (ενώ οι αντίστοιχες του τυφώνα... Geoffrey είναι εντελώς φυσιολογικές!).
Επιβεβαιώνει επίσης, ότι η τεχνολογία μετατροπής καιρού υπάρχει στην Αμερική από τη δεκαετία του 1960 και σήμερα έχει τελειοποιηθεί! Οι Αμερικανοί βρίσκονται σε απίστευτα δύσκολη θέση, αλλά είναι άξιοι (... της μοίρας τους) να τα βγάλουν πέρα και θα το κάνουν. Εμείς εδώ πνιγόμαστε σε κάθε απλή βροχόπτωση ή χιονόπτωση, για φανταστείτε να μας έστελναν ανεμοστρόβιλους, τσουνάμια και τροπικές καταιγίδες. Ενα... αστροπελέκι μας έστειλαν (χωρίς βαζελίνη μάλιστα) κι αυτός μας έφτανε και μας περίσσευε... Κι αφού μας... ψέκασε, τους εκδικηθήκαμε και τους τον στείλαμε πίσω («Κokkalis program», σ’ όλες τις πουστιές μέσα ο γαύρος), βιζιτοπροφέσορα στο Harvard (εκτροφείο ηγετών νέας τάξης, κατευθείαν στην τσέπη και στο σπίτι σας), γιατί είναι γνωστό ότι πριν τον τυφώνα βγαίνουν τα αστροπελέκια... Τόσο αποτελεσματικές είναι οι υπηρεσίες των ηγετών που βγήκαν απ’ το Harvard, που δεν νομίζω ότι θα χρειαστούμε κι άλλους. Αν έχουν αυτόν, φανταστείτε τι θα είναι οι άλλοι που κυκλοφορούν μόνιμα εκεί...
Είναι όμως αλήθεια ότι ψεκάζουν μόνο εμάς; Εφημέριος στην Αμερική, ονόματι John McTernan, υποστηρίζει μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας ότι για τον τυφώνα Sandy ευθύνονται οι... γκέϊ. Ετσι ξεσπάει σύμφωνα με τη θεωρία του η οργή του Θεού. Κατηγορεί επίσης και τον Ομπάμα ότι υποστηρίζει τους γκέϊ κι αυτό το πληρώνουν ακριβά οι κάτοικοι των ΗΠΑ που τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν  την κρίση του Θεού για τα ανομήματά τους. Τι σύμπτωση κι αυτή! Ο Geoffrey υποστήριζε τους γκέϊ... HELP!!!
Το τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο σε φωτογραφίες από την Αμερική μετά τον τυφώνα Sandy, δεν περιγράφεται. Κι επειδή πάντα η φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις οι επίδοξοι photoshopάδες το έριξαν στο μεροκάματο. Τα δημιουργήματά τους είναι τόσο εντυπωσιακά μάλιστα που δεν αντιστοιχούν σε χίλιες μόνο λέξεις αλλά σε ένα εκατομμύριο... δράκους.

Επιλογές:
Waalwijk-Zwolle 2 (4,00)
Atvidaberg-Sundsvall 2 (2,60) 
Rangers-Inverness 1 (1,90)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket