Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Η παράγκα και το... εμπορικό κέντρο

Aπό παρέλαση σε παρέλαση το πάει η ΑΕΚ και μπορεί να μοιάζει απίστευτο, αλλά την τελευταία φορά που ο «δικέφαλος» του νότου νίκησε στο πρωτάθλημα (εξαιρούνται τα play off), είχαμε πάλι παρέλαση! Ηταν στις 25 Μαρτίου επί του Παναιτωλικού στο Ολυμπιακό Στάδιο και πάλι με το ίδιο σκορ, με γκολ του Νίκου Λυμπερόπουλου! Ατυχη η ΑΕΚ γιατί η επόμενη παρέλαση, η 25η Μαρτίου του νέου έτους, πέφτει Δευτέρα και θεωρητικά θα μπορούσαν να διεξαχθούν παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής και να κάνει η ομάδα την επόμενή της νίκη... Δεν θα διεξαχθεί όμως τότε πρωτάθλημα, διότι υπάρχει διακοπή για τις εθνικές ομάδες και προκριματικά Μουντιάλ.
Από τον «δικέφαλο» του νότου πάμε σ’ αυτόν του βορρά... Πλάκα έχουν ορισμένοι παίκτες του ΠΑΟΚ. Οχι μόνο με το «χάλι» τους στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και με τις «κουφές» δηλώσεις τους. «Πρέπει να κουβεντιάσουμε μεταξύ μας για να δούμε τι δεν κάνουμε καλά», είπε ο Λίνο μετά το 0-0 στην Κέρκυρα (σκόνταψαν οι Φαίακες στο νησί όπως λέγαμε), σ έναν αγώνα στον οποίο ο ΠΑΟΚ τα έκανε όλα χωρίς την μπάλα… Ετρεχε μέσα στο γήπεδο, πάνω κάτω, δεξιά αριστερά, προσπαθούσε να παίξει άμυνα και επίθεση, να έχει ένα καλό και αξιόμαχο κέντρο, «σταθερό» τερματοφύλακα (εντός κι εκτός περιοχής) και γκολτζή σέντερ φορ. Προσπαθούσε να παίξει το άθλημα του ποδοσφαίρου, αλλά χωρίς το βασικό του συστατικό. Την μπάλα με την οποία γίνεται όλο το παιχνίδι. «Χάθηκε» η μπάλα δυστυχώς Δώνη και ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, είναι τρίτος, ελλείψει… δεύτερου! Με τέτοιον ΠΑΟΚ, δεν πας πουθενά, φέτος. Αντίθετα, θα ξευτιλιστείς γιατί δεν υπάρχει δεύτερος και δεν αποκλείεται να καταλήξεις και τριτοτέταρτος. Αλλά πρέπει να το συζητήσουν το θέμα και τα παιδιά… Και μέχρι τώρα τι έκαναν; Ωσπου να... συζητήσουν τα παιδιά, εμείς να είμαστε καλά...
Εχοντας λύσει όλα τα προβλήματα στην ελληνική διαιτησία οι «συντάκτες» και τα «τσακάλια» των ελληνικών social media επιχειρούν τώρα και την «κάθαρση» στην Premier League! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε το ματς με την Τσέλσι, λόγω της υπέρ της διαιτησίας του Clattenburg. Που συμπτωματικά, ρε μάγκες, είχε «αήττητη» την Τσέλσι, σε όσα ματς την είχε σφυρίξει, έτσι δεν είναι; Οπως και με τη Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ κατάφερε να μείνει όρθια και να πανηγυρίσει τη νίκη στο τέλος, επειδή οι διαιτητικές αποφάσεις την ευνόησαν. Το πρόβλημα με τη διαιτησία στην Αγγλία, ή στην Ισπανία, μπορεί «ορισμένοι» να το... ανακάλυψαν τώρα, ωστόσο είναι γενικότερο και έχει να κάνει με κακούς διαιτητές και με βοηθούς οι οποίοι κυριολεκτικά δεν έχουν τον… Θεό τους! Απ’ όλο αυτό όμως απουσιάζει η λέξη «δόλος».
Αυτό που έχει μεγάλη πλάκα είναι η άνεση με την οποία «μιλάει» ο Ελληνας δημοσιογράφος ή φίλαθλος για τη διαιτησία σε άλλες χώρες, κλείνοντας τα μάτια (μην μπορώντας ο φουκαράς να πει και τίποτα βέβαια) για τα αίσχη που έχουν γίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα κατά καιρούς. Είναι πολύ φυσιολογικό αυτό, μια και ο κάθε άνθρωπος (όλοι οι βλάκες θεωρούν τον  εαυτόν τους έξυπνο, έγραψε ο Ντοστογιέφσκι), κάπου πρέπει να ξεσπάσει, να ξεμπουκώσει! Αφού δεν γίνεται να ειπωθούν ή να γραφτούν εδώ τα κακώς κείμενα της ελληνικής διαιτησίας, η Αγγλία δίνει όντως «τροφή» για κουβέντα. Ακόμη και για όλους τους εμετικούς χαρακτηρισμούς που έχουν φιλοξενηθεί σε αφιερώματα, όπως η έννοια της... «παράγκας».
Ρε gazzetta και οι άλλοι... βαθυσπούδαστοι δημοσιογράφοι, αν αυτό που έχει… στηθεί στην Αγγλία είναι «παράγκα», τότε στην Ελλάδα μιλάμε για ολόκληρο «εμπορικό κέντρο!». Είναι σαν να συγκρίνεις την Μέριλ Στριπ με τη Μιμή Ντενίση! Το ξέρετε όλοι, απλώς για την Αγγλία είναι εύκολο να μιλάτε χωρίς να σας ενοχλήσει κανείς, ενώ για την Ελλάδα υπάρχει ο κίνδυνος να χάσει τη δουλειά του ο υποστηρικτής αυτής της άποψης κι αν το συνεχίσει και δεν… συμμορφωθεί να βρεθεί και σε κανένα χαντάκι ή στην καλύτερη περίπτωση, να του καεί... ο φούρνος. Το ξένο, δηλαδή, στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι πιο… γλυκό, αλλά πιο ανώδυνο. Αυτό που αποδεικνύεται πάντως, είναι η καταπίεση «ορισμένων», που δεν μπορούν για «διάφορους» λόγους να γράψουν αυτά που τους ενοχλούν στο ελληνικό πρωτάθλημα και βρίσκουν στο αγγλικό πρωτάθλημα (μάλλον, το καλύτερο του κόσμου) να «ξεσπάσουν!».
Η «επίθεση» στην αγγλική διαιτησία θα ήταν δικαιολογημένη και σωστή αν είχαν γραφτεί όλα τα κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αναφορικά με το συγκεκριμένο κομμάτι. Αν είχαν μπει φυλακή όσοι έπρεπε κι αν είχαν παραμείνει σ’ αυτή τότε θα μιλούσαμε σε διαφορετική βάση. Διότι, ρε λαμόγια δημοσιογράφοι, δεν θυμάμαι πρόσφατα σ’ έναν από τους πιο τζογαδόρικους λαούς στον κόσμο, όπως οι Αγγλοι, να έχει ξεσπάσει σκάνδαλο στημένων αγώνων σε τέτοιο βαθμό και να έχουν μείνει, σχεδόν όλοι οι εμπλεκόμενοι, ατιμώρητοι... Αντί λοιπόν να μην ανοίγονται τα «τσακάλια» και να κάνουν «τουμπεκί» σε τέτοια... αδιέξοδα ανοίγματα (που δεν τα γνωρίζουν και καλά) επιμένουν να επιτίθενται σ’ ένα ποδόσφαιρο εκατό χρόνια μπροστά από το δικό μας! Τυχαίο; Δεν νομίζω...

Επιλογές:
Virtus Lanciano-Livorno 2 (2,15)
Sunderland-Middlesbrough 2 (4,25)
Lille-Toulouse 2 (3,55) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket