Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Που να έπαιζαν ο Κατσουράνης με τον Καραγκούνη...

Τραγουδάκι του Κηλαηδόνη που λέει «τα ‘φτιαξε η Μαίρη ξαφνικά με το Λευτέρη, που γουστάριζε την Νένα πριν γνωρίσει τη Γωγώ, που τα είχε με τον Αρη πριν τα φτιάξει με την Μάρη και που κάποτε τη γούσταρα κι εγώ», θυμίζει η Super League, αφού ο Πανιώνιος πέρασε από τη Βέροια, η οποία κατόπιν πέρασε από τον Πανθρακικό, ο οποίος «ρέφαρε» στη Λιβαδειά, την ώρα που ο Πανιώνιος περνούσε από τα Γιάννενα, τα οποία «ρέφαραν» στην Κομοτηνή, την ώρα που η Κέρκυρα περνούσε από τη Νέα Σμύρνη!!! Και για να συνεχιστεί όλη αυτή η μαγεία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αναμένεται να «ρεφάρει» κάπου ο Λεβαδειακός και να «σκοντάψει» στο γήπεδό της η Κέρκυρα... Μεγάλο αποτέλεσμα πήρε και ο Παναθηναϊκός από τον Αρη.
Αυτοί με τα πράσινα τι άθλημα είπαμε ότι παίζουν; Που να έπαιζαν και ο Κατσουράνης με τον Καραγκούνη... Εφυγαν αυτοί οι δύο και ο Παναθηναϊκός έχει πλέον την ανάπτυξη και την ταχύτητα της Τσέλσι. Ευτυχώς... Και επειδή στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού υπάρχουν πολλοί ξένοι, είμαι σίγουρος ότι ο Φερέϊρα έχει μπερδέψει το «σκυλιάστε» με το «κοπροσκυλιάστε!». Στην ΑΕΚ «αρχίσαμε να μαθαίνουμε τι θέλουμε», είπε ο Λίνεν και από το Σάββατο άρχισε να μαθαίνει και ο ίδιος ότι η ΑΕΚ θέλει απλώς να... σωθεί. Αραγε τι είναι πιο εύκολο; Να σωθεί η ΑΕΚ, να πάρει τον Κατσουράνη ή ο Κατσουράνης την ΑΕΚ; Μεταξύ σοβαρού κι αστείου, για να δούμε «άσο» φέτος στο Ολυμπιακό στάδιο, θα πρέπει να πάει να παίξει εκεί, μια φορά ως γηπεδούχος ο Ολυμπιακός. «Ασο από ημίχρονο», δεν το συζητάμε καν. Τελικά, «λεφτά υπάρχουν» ακόμα. Μέχρι και για την ΑΕΚ βρέθηκαν... Βρήκαν ότι... χάθηκαν 5 εκατομμύρια €!
Ωραία η ιδέα του Μπουτάρη (σουρωμένο γούστο έχει ο δήμαρχος), για μία ομάδα ανά άθλημα στη Θεσσαλονίκη. Μόνο που αν αποφασιστεί κάτι τέτοιο, την άλλη μέρα δεν θα υπάρχει Θεσσαλονίκη. Θα υπάρχει όμως... Μπαρτσελόνα! Ιβάν, φέρε εσύ την Μπαρτσελόνα με προπονητή τον Δώνη κι ας βγεις δεύτερος! Τυχερός ο ΠΑΟΚ με αυτόν τον προπονητή στον πάγκο σε τέτοιες εποχές; (Ιβάν Σαββίδη). Μάλλον άτυχος... Κάνουν μπαμ από μακρυά οι μεταγραφικές ανάγκες του ΠΑΟΚ, αλλά εάν και εφόσον για να παίξει καλή μπάλα αυτός ο ΠΑΟΚ κόντρα σε αυτήν την ΑΕΚ, χρειάζεται ενισχύσεις, κάτι δεν πάει καλά και δεν μας τα λέει καλά ο προπονητής του.
Στον ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει ήδη μία νέα εποχή και σίγουρα υπάρχει κόσμος που να μην έχει συνειδητοποιήσει ποιος είναι αυτός, που από τον Αύγουστο πήρε την ομάδα στα χέρια του. Πάντως, δεν είναι ένας «τύπος» με λεφτά, που φέρεται και επηρεάζεται από τον κάθε φούφουτο δημοσιογράφο και μαστουρωμένο οπαδό. Ο ίδιος θέλει να αφήσει τον χρόνο να κυλήσει για να οργανωθεί καλύτερα η κατάσταση. Και σίγουρα στον αγωνιστικό χώρο, αυτό μπορεί να μην το διαπιστώσει κανείς άμεσα, το καλοκαίρι όμως προμηνύεται μια κοσμογονία και ο ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς, θα είναι εντελώς διαφορετικός από τον φετινό, σε πολλά επίπεδα.
Παιχνίδια λεπτών ισορροπιών η Football League και ο Ηρακλής πρέπει να αφήσει τα σκαμπανεβάσματα και να αρχίζει να μπαίνει στο «πετσί του ρόλου». Η ομάδα στα δύο εντός έδρας παιχνίδια της βρέθηκε πολύ γρήγορα να κυνηγά το σκορ. Εκτός ρόλου... Μπήκε, στον ρόλο, πιο δυνατά και άρχισε να κυνηγά. Ισοφάρισε στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου, με παίκτη λιγότερο (και χαρακτηριστική η σκηνή που οι παίκτες τρέχουν να πάρουν την μπάλα από τα δίχτυα για το τέταρτο), προηγήθηκε και πήρε τη νίκη στο τελευταίο λεπτό με τον Θρασύβουλο. Εκτός ρόλου, εντελώς, με τη Νίκη Βόλου, επανήλθε με το διπλό στη Κρήτη. Εκεί έδειξε από την αρχή ότι μπήκε για να πάρει το παιχνίδι. Για την ομάδα του Ηρακλή, μέχρι να μπούνε όλοι οι παίκτες σε ρυθμό (υπάρχει ένα ρόστερ με πάνω από τριάντα παίκτες που θέλει σωστή διαχείριση), να δέσουν, να δούμε τις ικανότητες του καθενός, είναι πολύ σημαντικό το να πείθει ότι είναι στο «πετσί του ρόλου». Και να πείθει όχι μόνο τον κόσμο, (που έτσι κι αλλιώς δείχνει αφοσίωση στην ομάδα), αλλά και να επιβάλλει την πειθώ της στον αντίπαλο. Να βλέπει ο αντίπαλος ότι έχει απέναντί του μια ομάδα που δαγκώνει και θα της λέει με τον δικό της τρόπο «είμαι το αφεντικό». Γιατί είναι ξεκάθαρο ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και ειδικά σε αυτή την κατηγορία, η φανέλα και ο κόσμος δεν αρκούν. Αν αρκούσαν, πέρυσι θα ανέβαινε η Λάρισα και όχι ο Πλατανιάς.

Επιλογές:
Rochdale-Oxford 2 (2,65)
Carlisle-Oldham 2 (2,75) 
Torquay-Gillingham 2 (2,15) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket