Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Τέτοιο τριμπούρδελο πρωτάθλημα αξίζει σε όλους!

Το κλάμα του πιτσιρικά που πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα και το αγαπημένο του άθλημα, είναι όλα τα λεφτά... Η συγκεκριμένη φωτό αφού έκανε τον γύρο του κόσμου, είναι βέβαιο ότι θα θορυβήσει όλους τους Μπιτσαξήδες, Γερουλάνους, Πιλάβιους και λοιπούς... ατσαλάκωτους καρεκλοκένταυρους ποδοσφαιροπατέρες για να εξαγγείλουν, μέσα στις επόμενες μέρες, νέο πακέτο μέτρων για την καταπολέμηση της βίας! Πληροφορίες που δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν ακόμη, αναφέρουν ότι ο Μπιτσαξής εισηγήθηκε την τιμωρία του Ηρακλή για τα επεισόδια στο Ολυμπιακό στάδιο. Δεν πέρασε και πολύς καιρός (τον προηγούμενο Νοέμβριο ήταν), που ο γγΑ έμεινε... άϋπνος λόγω «ευθιξίας» στο παιχνίδι του Ηρακλή με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου, ένα παιχνίδι για τη Δ’ Εθνική. Ηταν εκείνο το παιχνίδι που ο Μπιτσαξής, σαν νέος... ιδιοκτήτης του Καυτανζογλείου, έσπευσε να βγάλει αμέσως ανακοίνωση με την οποία απειλούσε τον Ηρακλή με έξωση από το Καυτανζόγλειο! Επίσης, έλεγε ότι «όσοι αμαύρωσαν και καταξευτέλισαν την ιστορία του Ηρακλή, για μια ακόμη φορά, αλλά και οι επίδοξοι μιμητές τους, ας γνωρίζουν ότι η Ελλάδα δεν είναι ακυβέρνητη Πολιτεία. Οσοι το πιστεύουν αυτό, πλανώνται πλάνη οικτρά. Το όριο ανοχής της ελληνικής κοινωνίας για τέτοιου είδους φαινόμενα έχει εξαντληθεί». Αυτή, μεταξύ άλλων, ήταν η ανακοίνωση του Μπιτσαξή που βεβαίως θυμάται την ιστορία του Ηρακλή και όλα όσα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι όπως θέλει. Είπε κάτι ανάλογο για τα προχθεσινά επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό; Απείλησε μήπως τον Παναθηναϊκό με... έξωση; Μήπως είπε κάτι ανάλογο μετά τον περσινό τελικό του Κυπέλλου; Το Καυτανζόγλειο κατά τον Μπιτσαξή είναι δημόσια περιουσία αλλά το Ολυμπιακό στάδιο δεν είναι! Βέβαια, κανείς δεν περίμενε να πει κάτι διαφορετικό για δύο παιχνίδια που έγιναν σε στάδιο που κάνει κουμάντο η γγΑ και που οι εικόνες τους έκαναν τον γύρο του κόσμου και πραγματικά δυσφήμησαν το άθλημα. Τελικά, σε αυτή τη χώρα, το ποδόσφαιρο δυσφημεί μόνο ο Ηρακλής.
Κάτι όμως, έπρεπε να πει ο Μπιτσαξής... και πραγματικά συγκλόνισε με τις δηλώσεις του. Ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι όλα βαίνουν καλώς γιατί «σε διακόσια παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει τίποτα!». Με άλλα λόγια, να κάνουμε και τον σταυρό μας που ο προχθεσινός «πόλεμος» τελείωσε χωρίς θύματα... Και αφού η Πολιτεία δεν κατάφερε να βρει λύση για το κυριακάτικο ματς πέταξε και την ατάκα «θα πρέπει τα ντέρμπι να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών». Σωστά. Σε άδειο γήπεδο ποιος να πλακωθεί; Οι καρέκλες; Αυτή λοιπόν είναι μια επαναστατική πρόταση που λύνει μια για πάντα το πρόβλημα της βίας. Να παίζονται τα παιχνίδια χωρίς θεατές και μετά όλοι θα είναι «πετυχημένοι», «σωτήρες». Δηλαδή ο Μπιτσαξής και οι λοιποί διοργανωτές του πρωταθλήματος θα πρέπει να τρέχουν... μόνοι τους για να «κερδίζουν». Σωστό. Αφού αν έχουν αντιπάλους βγαίνουν... τελευταίοι!
Τέτοιο τριμπούρδελο πρωτάθλημα τους αξίζει όλους... Ολοι παίρνουν στο τέλος αυτό που αξίζουν. Από τα ζώα τους παράγοντες, που διοικούν το ποδόσφαιρο και τις ομάδες, μέχρι την Πολιτεία και την αστυνομία (απαγορεύει κέρματα και αναπτήρες, επιτρέπει πολεμοφόδια), η οποία πετώντας στον κόσμο, ότι έχει σε ληγμένο, έχει φτάσει μάλιστα να διαχωρίζει τα χημικά, σε κρότου και λάμψης, λες και τα μεν είναι λιγότερο βλαβερά από τα δε...
Είχαμε και τους κάφρους της NOVA να προσπαθούν να προστατεύσουν το... τρισδιάστατο προϊόν τους! Το ξεσκισμένο από όλες τις πλευρές ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό που το έχουν βιάσει, αυτοί που δήθεν ενδιαφέρονται! Πάντως το να μιλάνε για ηθική στο ποδόσφαιρο οι ίδιοι που πέρυσι έριχναν κλωτσομπουνίδια στο Σισέ, είναι σαν να μιλάει ο Νέρωνας για... πυρασφάλεια!

Επιλογές 3/4:
Bury-Scunthorpe 2 (2,25)
Chesterfield-Huddersfield 2 ΗΤ (2,50)
Burton-Northampton 2 (2,40)
Tamworth-Kidderminster 2 (2,15)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket