Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ο κελεμπίας της ΑΕΚ


Ομορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος με τον Βασίλη Ξενιάδη να είναι ο νέος Τσάκας. Η Αστυνομία ανακοίνωσε επίσημα ότι τον συνέλαβε κι αυτός μας είπε ότι πήγε για πατσά. Είναι Θεός! «Η μεγάλη του Τσάκα Σχολή» έχει νέο απόφοιτο. Με άριστα και διαγωγή κοσμία, ο Βασίλης Ξενιάδης, που περιμένει τα λεφτά όχι από τη Σαουδική Αραβία αλλά από την trendy Κίνα για να αγοράσει την ΑΕΚ, κρατείται στην Ασφάλεια Πειραιώς για χρέη προς το Δημόσιο. Ο ίδιος όμως δεν καταλαβαίνει Χριστό. Αν και η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας κάνει λόγο για τη σύλληψή του μετά το τέλος της εκπομπής «Δίκη» στο Σκάι ο Ξενιάδης βγήκε στο contra.gr και έκανε θεϊκές δηλώσεις: «Ποια σύλληψη; Αμέσως μετά την εκπομπή του Σκάι πήγα να φάω πατσά». Η αλήθεια είναι ότι συνελήφθη επειδή δεν πλήρωσε τον πατσά.
Οπως αποκαλύπτει το gazzetta, έχει βγει διαταγή για μεταφορά του Bασίλη Ξενιάδη στις φυλακές Γρεβενών. Ο Βλάσης Τσάκας, όπου κι αν βρίσκεται, θα βούρκωσε από περηφάνια για τον άξιο διάδοχό του. Την ίδια στιγμή η εφημερίδα «Δημοκρατία» έβγαλε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του Βασίλη Ξενιάδη με το σκισμένο σακάκι ύστερα από επίθεση που είχε δεχθεί σε εταιρία στην Ποσειδώνος. Ο Αργύρης Σαλιαρέλης, φίλος του Ξενιάδη, πιο γνωστός ως «ρουμπίνιας», σε άλλες, εξίσου κωμικοτραγικές εποχές, ισχυρίζεται πως η επίθεση έγινε από τον νυν πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη (κάπου ήθελε να ξεσπάσει κι αυτός μετά την ισοπαλία στο Καυταντζόγλειο). Μαζί με τον Αϊ liner, Κίμωνα Κουλούρη, ο Ξενιάδης κλέβει την παράσταση από τα μαύρα σύννεφα της χρεοκοπίας, της λεηλασίας του μισθού και της απαγόρευσης εκλογών στη χώρα μέχρι να το αποφασίσουν οι Μέρκελ και Σαρκοζί. Αν κυκλοφορήσει στο YouTube και το βίντεο, που δείχνει τον ξυλοδαρμό των Ξενιάδη και Σαλιαρέλη και να φεύγουν με σκισμένο σακάκι ο πρώτος και χωρίς παντελόνι ο δεύτερος, τότε θα έχουν προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες γέλιου και διασκέδασης στον Ελληνα.
Οπως και να ‘χει, ο άνθρωπος είναι Θεός. Θα τον πάνε φυλακή για τέσσερα χιλιάρικα και κοροϊδεύει όλο τον κόσμο ότι είναι επιχειρηματίας, επενδυτής και σωτήρας της ΑΕΚ. Μπροστά του ο Τσάκας είναι Αμπράμοβιτς! Πάντως, ένα κράμα Βλάση Τσάκα-Βασίλη Ξενιάδη θα ήταν η ενδεδειγμένη λύση στα ιδιοκτησιακά και οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Αν λάβουμε υπόψη ότι η πλειοψηφία οπαδών και δημοσιογράφων στην ΑΕΚ, «τσίμπησαν» από την πρώτη στιγμή για την περίπτωση Ξενιάδη, αυτό σημαίνει ότι δικαίως τους περνάνε για μαλάκες. Μάλλον είναι.
Ασχετο αλλά τώρα που το θυμήθηκα, ο συνταξιούχος δικαστικός Γιάννης Χρυσός είναι ο επικρατέστερος για το πόστο του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Εναλλακτική επιλογή είναι ο συνταξιούχος τραγουδιστής Τέρης Χρυσός. Δεδομένου ότι το πολύ το τάκα-τάκα κάνει το παιδί μαλάκα, Σοφοκλής είσαι, ό,τι (μαλακία) θέλεις κάνεις. Γιατί η χρήση του τάκα-τάκα σαν προσδιοριστικό ταχύτητας προήλθε από το φαινόμενο της πρόωρης εκσπερμάτωσης, Σοφοκλή. Τελικά, πώς προτιμάτε να χρεοκοπήσουν οι ομάδες μας; Με Selective Default, μια και καλή και περιποιημένα ή λίγο λίγο και με βαζελίνη;

Eπιλογές:
Roma-Fiorentina G/G (1,70)
Nice-Dijon 2 (3,45)
Lyon-Lille Over (1,90)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket