Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Σοφοκλής.gr, κάντε format στο μυαλό σας!

H κατάθλιψη αποτελεί πλέον «εθνική ασθένεια», από τη μία σου ζητούν συνεχώς λεφτά και από την άλλη όταν προσπαθείς να σηκώσεις κεφάλι, δέχεσαι «βομβαρδισμό» απαισιόδοξων «μηνυμάτων» για την... επόμενη μέρα. Πως να «στρίψει» ο Ελληνας βλέποντας όλη αυτή τη «μαυρίλα;». Για να βγει να ψωνίσει μες την τρελή χαρά πρέπει να είναι αναίσθητος ή large ή να έχει πιάσει το... Τζόκερ! Και όταν έχεις παίξει διπλό τη Λέτσε και ισοφαρίζεται στις καθυστερήσεις (από 1-3 σε 3-3), άντε μετά να σταθείς όρθιος. Οταν παίζεις Goal-Goal το Νάπολι-Ρόμα και ο Χάμσικ (στο 0-1) χάνει ευκαιρία από δύο μέτρα σε κενή εστία, «φλερτάρεις» με τα ηρεμιστικά (αυτό το... πιάσαμε). Γενικά εν έτη 2011 (οσονούπω 2012) τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο, πολλά χάνονται σε λίγα λεπτά.
Αυτός που χωρίς κόπο κερδίζει το βραβείο του μαλάκα της χρονιάς (μετά τον Geoffrey), είναι ο Σοφοκλής Πιλάβιος ο οποίος ήταν καλεσμένος (σαν το φάντασμα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας), στην εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ. Και για μία ακόμη φορά έπαιξε το παιχνίδι του… «δεν σχολιάζω». Οποτε ήθελε, σχολίαζε τις αποφάσεις που πάρθηκαν. Οποτε ήθελε, έλεγε ότι «δεν σχολιάζω τις αποφάσεις της δικαιοσύνης». Το έκανε πάλι λέγοντας το εκπληκτικό, όπως και ο Νικητιάδης (άλλος μαλάκας) άλλωστε προσφάτως, ότι υπήρξαν καλές και κακές στιγμές. «Υπήρξαν καλές και κακές στιγμές. Δεν θα σχολιάσω με τίποτα τις αποφάσεις της δικαιοσύνης». Δεν σχολιάζει αποφάσεις, ο Σοφοκλής, κάνει rotation στους εισαγγελείς!
Κι από τα πολλά «πες, πες», τα «έτσι», τα «αλλιώς», και όχι το ένα, όχι το άλλο, από τις πολλές ανοιχτές υποθέσεις που άφησαν οι χειρισμοί του καλοκαιριού, έδειξε να τα χάνει ο Σοφοκλής, όταν το θέμα πήγε στα πολιτικά δικαστήρια.
Το απόσπασμα του διαλόγου σε εκείνο το σημείο είναι χαρακτηριστικό και έχει να κάνει με το γιατί η ομοσπονδία του παρέστη αντίδικος του Ηρακλή στα πολιτικά δικαστήρια και δεν έκανε κάτι αντίστοιχο με τον ΟΦΗ. Ο Πιλάβιος τότε είπε το εξής καταπληκτικό: «Δεν έγινε η δίκη του ΟΦΗ!!!». Ρε τον μαλάκα, εκπληκτική ατάκα. Κάτι που το ξέρει όλη η Ελλάδα, κάτι που όλοι το γνωρίζουν διότι είναι πασίγνωστο ότι ο ΟΦΗ πήγε στα πολιτικά δικαστήρια και τι έγινε εκεί που δεν παρέστη η ΕΠΟ ενώ έστειλε τον Υφαντή στο δικαστήριο με τον Ηρακλή, ο Πιλάβιος είπε ότι δεν έγινε η δίκη με τον ΟΦΗ!!! Ο διάλογος όμως συνεχίστηκε και διαβάστε τη… κωλοτούμπα του Σοφοκλή στην επόμενη απάντηση. Ακολουθεί η ερώτηση του δημοσιογράφου με λογικότατη την απορία.
Δημοσιογράφος: «Πώς; Εγινε η δίκη του ΟΦΗ. Στα πολιτικά δικαστήρια κανονικότατα».
Πιλάβιος: «Ηταν η πρώτη φορά. Επέδειξε η ΕΠΟ μια ολιγωρία και μετά όμως αμέσως κάλεσε τον ΟΦΗ και ο ΟΦΗ ανακάλεσε».
Δημοσιογράφος: «Εγινε όμως. Τα πρώτα ασφαλιστικά μέτρα τα κέρδισε ο ΟΦΗ».
Πιλάβιος: «Βεβαίως. Αυτά είναι γεγονότα. Δεν μπορώ να σας πω ότι δεν έγινε έτσι».
Ανεπανάληπτο. Ο πρόεδρος μιας ολόκληρης ομοσπονδίας να τα γυρίζει από το ένα δευτερόλεπτο στο άλλο. Γεια σου Σοφοκλή. Από το… «δεν έγινε η δίκη του ΟΦΗ» στο… «βεβαίως. Αυτά είναι γεγονότα. Δεν μπορώ να σας πω ότι δεν έγινε έτσι», μέσα σε… δευτερόλεπτα!!! Γενικά όλες του οι απαντήσεις είχαν ενδιαφέρον, ακόμη κι αυτές που ήταν… κενές ουσιαστικού περιεχομένου! Το συμπέρασμα είναι ένα: Ολα βαίνουν καλώς! Αυτά που δεν βαίνουν καλώς, απλώς δεν σχολιάζονται...
Πριν, όλες οι ομάδες (εκτός του Ηρακλή) ήταν βιώσιμες και ήρθε η UEFA, τον περασμένο Σεπτέμβριο να ανακαλύψει ότι μέσα σε λίγους μήνες υπάρχει πρόβλημα. Τόσο που τώρα πια ο Πιλάβιος να παραδέχεται ότι… οι ομάδες πήγαν στην πειθαρχική της UEFA και… «η ποινή μπορεί να είναι από πρόστιμο έως προθεσμία για αποπληρωμή αλλά και ως αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις». Και γαμώ το αυτοδιοίκητο. O Πιλάβιος έδινε άδειες και τώρα η UEFA απειλεί!
Ο Σοφοκλής που από δικηγόρος έγινε καλλιεργητής μαλακίας (μιλούσε περισσότερες από δύο ώρες για να αποδείξει την αξία της... σιωπής), τόνισε ακόμα πως η χειρότερη στιγμή του ήταν το πανό που σήκωσαν εναντίον του οι οπαδοί του Ηρακλή. Για την «ταμπακιέρα» και να δικαιολογήσει όσα έγιναν σε βάρος του Ηρακλή, απέφυγε πάλι να μιλήσει, αλλά είπε: «Μερικά πράγματα με απομακρύνουν, όπως το πανό του Ηρακλή. Είναι ότι χειρότερο μου έχει συμβεί. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ. Αλλα πράγματα με φέρνουν κοντά, όπως η Εθνική ομάδα. Είναι θέμα ψυχισμού και αντοχών».
Ναι, το αγοράκι μου δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ!!! Α, το καημένο!!! Αυτά τα παλιόπαιδα που σήκωσαν το πανό, έγιναν η αιτία να μείνει ξάγρυπνο το παιδί και να γεμίσει ρυτίδες η επιδερμίδα του. Γιατί αυτό το τίμιο αγόρι, δεν μπορεί τη βία, την αδικία και την πίεση. Οσο για την «κάθαρση», φυσικά και έγινε, στο μαγαζί που δουλεύει η γυναίκα του Σοφοκλή και αλλάζουν τα σεντόνια για τις γιορτές.

Επιλογές:
Fortuna Dusseldorf-Dortmund G/G (1,60)
Angers-Metz Χ2 (1,60)
Reims-Le Havre 1 (1,95)
Monaco-Clermont 2 (2,75)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket