Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Προσοχή! Εκτελούνται έργα!

Πολλά «στραγάλια» μαζεμένα εμφανίστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο και παραλίγο να πνιγούμε. Τον χορό άνοιξε ο Παναιτωλικός για τον αγώνα του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκης. Μέτρησε ένα γκολ, καθαρό off side και άρχισαν τα όργανα. «Στα καπάκια» αντιδρά και ο κυρ Σάββας (παλιά του τέχνη κόσκινο, σιγά μην αφήσει τα τσικό να του την βγουν). Ο Ολυμπιακός είναι η πιο αδικημένη ομάδα του σύμπαντος σύμφωνα με τον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος προφανώς ζει σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν. Στο ίδιο σύμπαν που κατοικεί ο Τσάκας, ο Δούρος, ο Δαλούκας, ο Μπέος και τα άλλα παιδιά που είχαν την κακή συνήθεια να μιλούν πολύ για όλους και για όλα και τους ακούσαμε το περασμένο καλοκαίρι στις περίφημες κασέτες που έγραψε ο κοριός της ΕΥΠ. Ευτυχώς όμως η κάθαρση ολοκληρώθηκε κι ο κυρ Σάββας βγήκε από την κατάψυξη ξεκαθαρίζοντας ότι ο Ολυμπιακός έχει αδικηθεί «ασυζητητί» σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια. Ε, αφού δεν το συζητά ο κυρ Σάββας «ο αυτοφωράκιας», εμείς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα.
Ο Εργοτέλης φωνάζει για πέναλτι στον αγώνα με τον Ατρόμητο και φυσικά ανακαλύπτει στοχοποίηση της ομάδας. Ο Παπουτσάκης (πρόεδρος της Superleague και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Σοφοκλή), μάλλον, δεν κατάλαβε τι έγινε όλο το καλοκαίρι. Στο Ολυμπιακό στάδιο ο διαιτητής έκανε όντως εγκλήματα εις βάρος της ΑΕΚ, χωρίς όμως αυτό να έχει επίδραση στο αποτέλεσμα. Θα μπορούσε όμως. Πάρε κι από εκεί την ανακοινωσούλα. Στα Γιάννινα, με δυο παπούτσια πάνινα, ένας Θεός ξέρει γιατί φωνάζει ο ΠΑΟΚ, αλλά φωνάζει. Τζάμπα μάγκας πάλι ο Ζαγοράκης, που το 2-2 αδικεί κατάφωρα του γηπεδούχους. Ευνοεί την ομάδα του η οποία γλύτωσε την συντριβή απαξίωσης ανάλογη με εκείνη στο Κύπελλο πριν τρία χρόνια. Ο ΠΑΟΚ είχε μείνει στα σαλόνια του «White Hart Lane». Δεν εμφανίστηκε στα αλώνια των «Ζωσιμάδων». Tο timing του Ζαγοράκη υποτιμά την νοημοσύνη όλων των φιλάθλων που ήταν στο γήπεδο αλλά και των χιλιάδων τηλεθεατών που είδαν το παιχνίδι από την τηλεόραση.
Φυσικά, όλα αυτά γίνονται γιατί Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν επιδοθεί σε ένα ακόμη κυνήγι μαγισσών από αυτά που συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια με στόχο την διαιτησία και την πληρώνουν οι υπόλοιπες ομάδες που τρώνε τις «αδέσποτες» χωρίς να φταίνε.
Αυτή την αγωνιστική είδαμε μια ομάδα καθαρή, με συμβόλαια παικτών που πληρώνονται στην ώρα τους και είναι κατατεθειμένα στην εφορία με τα πραγματικά τους νούμερα, να γίνεται μια χαψιά στις ορέξεις του θηρίου και της διαιτησίας, η οποία τα λάθη τα κάνει πάντα ανθρώπινα αλλά πάντα υπέρ των ισχυρών. Πως γίνεται τώρα τα λάθη πάντα να ευνοούν τους ισχυρούς, αυτό είναι μια κουβέντα που μόνο χαμόγελα μπορεί να προκαλέσει στον ουδέτερο παρατηρητή.
Από την άλλη στην Θεσσαλονίκη, μια μέρα μετά την «θυσία» του Παναιτωλικού, ο Παναθηναϊκός έχασε καθαρά και τίμια από τον Αρη και όμως και πάλι υπήρξε εκμετάλλευση του αγώνα αυτού και από τους «πράσινους» και από τους «κόκκινους» διαμορφωτές της κοινής γνώμης που ξέχασαν τον Αρη και είδαν μόνο τη δική τους ομάδα και πάλι. Λες και μόνο οι «δύο» υπάρχουν σε αυτό το πρωτάθλημα και οι άλλοι δεν υπάρχουν. Και στο φινάλε και οι άλλοι μπάλα παίζουν και μάλιστα πολλές φορές καλύτερη από τους «δύο». Σε αυτή την εποχή μας ξαναγυρίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, στην πραγματική εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι η ίδια ακριβώς με την εικόνα της Ελλάδας. Σκατά!!!

Επιλογές:
Olympiakos-Arsenal 1 (1,85)
Barnet-Brentford 2 (1,90)
Forest Green-Tamworth 1 (1,80)
Alfreton-Newport County 2 (2,05)

Mε ρίσκο:
APOEL-Shakhtar Donetsk 4-6 Goals (3,25)
Viktoria Plzen-Milan X (3,20)
Kidderminster-Bath City X2 (1,97)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket