Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Greek beauty στη Super League!

Καλή εβδομάδα σε όλους.
H Super League αποκτά άγρια ομορφιά, με δύο ομάδες που δεν ήταν φαβορί στο ξεκίνημα να έχουν πάρει κεφάλι στη βαθμολογία και τoν Μαρινάκη, ισχυρό φαβορί, να τις κυνηγά. Μετά τη κάθαρση του καλοκαιριού, τίποτα δεν στήνεται πια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τελικά όντως στη Super League έχουμε υπερομάδες. Χάνεται η μπάλα, χάνεται το τόπι, υπάρχει ταχύτητα, υπάρχει πλάνο (οι περισσότερες ομάδες θα ψάχνουν από του χρόνου καινούριο ΑΦΜ). Ο... ευρωπαίος Ολυμπιακός έπεσε θύμα της πρώτης μεγάλης φετινής έκπληξης, αφήνοντας και τους τρεις βαθμούς στον «οικοδεσπότη» Μποροβήλο, που μόνο... φιλόξενος δεν αποδείχτηκε για τους πρωταθλητές. Εμεινε από βενζίνη ο Μαρινάκης, στη διαδρομή Μασσαλία-Τρίπολη. Αβραάμ Παπαδόπουλος και Kevin Mirallas. Ούτε ο… Greg Louganis τέτοιες βουτιές ρε μάγκες.
Μετά από εννιά αγώνες ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πέντε βαθμούς μπροστά, έχει πάρει ισοπαλία με γκολ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», έχει την ψυχολογία με το μέρος του, τον κόσμο του πλήρως συσπειρωμένο όμως μειονεκτεί στο διοικητικό μέτωπο. Η ΑΕΚ τελευταία έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας και από εκεί και κάτω, κυριολεκτικά το... χάος.
Ο Ατρόμητος, όπως αναμενόταν, αρχίζει να ξεφουσκώνει, ο ΠΑΟΚ απογοητεύει και σύντομα θα μπει στη διαδικασία να αρχίσει να σκέφτεται την αντικατάσταση του Μπόλονι. Με υλικό για μαϊμού σύνταξη από το ΙΚΑ και κάτι γιόμες να τις κλαίνε ακόμα και ουαλικές ομάδες της δεκαετίας του ‘70, πού πας ρε Λάσλο; Στον ΠΑΟΚ παραδοσιακά, πριν και λίγο μετά από κάποιον ευρωπαϊκό αγώνα, η ομάδα εμφανίζει συμπτώματα ασθένειας. Φέτος, και ειδικά τον τελευταίο καιρό, τα συμπτώματα παραείναι πολλά για να «χρεωθούν» στο ρητορικό δίλημμα «Κυριακή ή Πέμπτη και τα δύο δεν γίνεται». Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ότι οι οργανωμένοι οπαδοί εξακολουθούν να στηρίζουν το Ρουμάνο προπονητή, ωστόσο με γκέλες, σαν κι αυτή με την Κέρκυρα, δεν βλέπω να κάνει ρεβεγιόν Χριστουγέννων με το κοστούμι του ΠΑΟΚ. Εν ολίγοις και για να μην το κουράζουμε, το «White Hart Lane» και κυρίως οι «Ζωσιμάδες» θα κρίνουν το μέλλον του Μπόλονι στον πάγκο του Δικεφάλου. Μόνο η Skoda Ξάνθη δείχνει να παίζει σταθερά καλό ποδόσφαιρο από την πρώτη αγωνιστική και τώρα αρχίζει να παίρνει και αποτελέσματα, διεκδικώντας το στόχο του πλασαρίσματος στην πρώτη πεντάδα με αυξημένες αξιώσεις. Ο Αρης; Εάν δεν είχε Βελλίδη που για μένα αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος και δεύτερον αν δεν είχαν ανέβει, όπως ανέβηκαν, Δόξα και Λεβαδειακός, ήταν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Οι επτά βαθμοί που πήρε μέχρι σήμερα με την εικόνα που παρουσιάζει, είναι πολυτέλεια.

Επιλογές:
Charlton-Huddersfield 2-3 Goals (1,90)
Fortuna Dusseldorf-Greuther Furth G/G (1,55)
Ascoli-Bari 1 (2,40)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket