Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Η μαλακία πάει σύννεφο

Καλή εβδόμάδα σε όλους. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από ομάδες όπως η Δόξα Δράμας, δήλωσε ο Θανάσης Σάμιος και μου γύρισαν τα μυαλά Δευτεριάτικα. «Είναι πολύ έντονο το συναίσθημα. Είναι πρωτόγνωρη εμπειρία η συμμετοχή στη Super League (ακόμα δεν είδες τίποτα). Το βιώσαμε κόσμια και με ωραία ατμόσφαιρα. Και στη Θεσσαλονίκη αισθανόμαστε το Καυτανζόγλειο «σπίτι» μας», ήταν το πρώτο σχόλιο του Πειραιώτη εφοπλιστή (είσαι τυχερός που «έφυγε» το παλικάρι ξημερώματα Σαββάτου, αλλιώς θα θυμόσουν τα παιδικά σου χρόνια που έπαιζες «τα μήλα»). Κι αφού πήρε φόρα, φόρα κατηφόρα συνέχισε τις μαλακίες με ιδιαίτερη μνεία στην πνευματική και οπαδική ελίτ της Δράμας: «Ενα από τα πράγματα που έχω μάθει το τελευταίο διάστημα, γιατί δεν έχω καταγωγή από τη Δράμα, είναι ότι η ομάδα έχει μέσα της στοιχεία της από την προσφυγιά και τον Πόντο. Είναι αξιοπερίεργο και έχει φιλάθλους σε απομακρυσμένα χωριά, στη Γερμανία, αλλά και στη Φιλανδία. Λόγω των υποδομών του γηπέδου, θέλουμε η Θεσσαλονίκη να γίνει το σημείο συνάντησης των Δραμινών».
Λοιπόν φιλαράκο, απόγονε του Μαρινάκη, επειδή το ξέρουμε το «έργο» από το καλοκαίρι, άσε τα σαλιαρίσματα, στο καλό να πας τον Μάιο και να μην μας γράφεις, αλλά πες του Αι Βασίλη από το Ροβανιέμι (Δραμινός κι αυτός), τον Γενάρη να σου στείλει τρεις τέσσερις παίκτες για να σταματάει το κοντέρ στα τρία και να πέσεις με αξιοπρέπεια. Τουλάχιστον, πες μας, πότε αρχίζει το «Go Draminos for a week;».
Από τον απόγονο του Βαγγέλη, πάμε στη γλάστρα του, τον Παπουτσάκη. «Τελικώς, είναι πολλοί εκείνοι που έχουν εκλάβει ως αδυναμία την ενωτική στάση μας να μην αντιδρούμε με διαδοχικές ανακοινώσεις έπειτα από διαιτητικά λάθη. Πιστεύαμε πραγματικά μέχρι χθες ότι τα περισσότερα λάθη ήταν ανθρώπινα. Ωστόσο, μάταια κάναμε υπομονή και αποφεύγαμε τις πονηρές σκέψεις. Η χθεσινή παρουσία του Κωνσταντινέα στην Κέρκυρα μας στέλνει το ξεκάθαρο μήνυμα: ακόμα κι αν υπάρχει η πρόθεση, δεν υπάρχουν οι άνθρωποι για να δημιουργήσουμε μια αξιόπιστη ελληνική διαιτησία. Δυστυχώς, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία μέσω της διαιτησίας για να ξεφύγουν από την ανωνυμία του αρτοποιείου, της σπανακόπιτας και της μουσταλευριάς. Τα καταφέρατε περίφημα κύριε Κωνσταντινέα! Όλοι πλέον μιλούν για εσάς!».
Χαχα, μας άνοιξε την όρεξη ο καμουφλαρισμένος ομοφυλόφιλος. Κύριε πρόεδρε συλλόγου ταβερνιάρηδων (λέμε τώρα), σταμάτα την κλαψούρα και την μοιρολατρία. Αφού παίζεις στη σούπερ λίγδα θα δεχτείς και τους όρους του παιχνιδιού. Δηλαδή τι ήθελες, η Κέρκυρα μετά από επτά αγωνιστικές (ακολουθεί κι ο Τεό), να έχει μόλις δύο βαθμούς περισσότερους από τον Σάμιο και τον Κομπότη που ξεκίνησαν μόλις χθες; Λίγο αργά δεν ξύπνησες για Δευτέρα; Is it normal to dream every night? (Βίτσιο είναι!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket