Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Θες δεν θες... Θα σε σώσουν!

Καλησπέρα σε όλους.
Από Παπανδρέου σε Παπαδήμο τελικά... Πως λέμε άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς; Πάντως πως γίνεται το 80% των Ελλήνων να δηλώνει στις δημοσκοπήσεις ότι δεν θέλει το Μνημόνιο και ταυτόχρονα το 80% να δηλώνει ότι γουστάρει τον Παπαδήμο που ορκίστηκε για να εφαρμόσει το Μνημόνιο είναι απορίας άξιον... Αβυσσος η ψυχή των Ελλήνων, άγνωστες οι επιθυμίες των εταιριών δημοσκοπήσεων ή η χαρά των Ελλήνων που έφυγε ο (λεφτά υπάρχουν που αργότερα έγινε λέφτά υπήρχαν και πιο μετά λεφτά έχετε εσείς και σας τα παίρνω με το έτσι θέλω) Geoffrey, είναι τόσο μεγάλη που λένε και καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα; Οσον αφορά στον τιτανομεγιστοτεράστιο Geoffrey, φαίνεται πως δεν του έχουν πει ακόμα ότι δεν είναι πια πρωθυπουργός και εξακολουθεί να συγκαλεί υπουργικά συμβούλια με υπουργούς που έχουν άλλον πρωθυπουργό! Ή έχουν τον ίδιο και απλά σε εμάς έχουν πει πως έχουμε άλλον;
Μ’ αυτά και μ’ αυτά πέρασε και η χθεσινή μέρα, η 17η Νοέμβρη, που εξελίχτηκε σταδιακά αλλά σταθερά σε αλισβερίσι σουβλακιών, λουλουδιών και κυρίως συνειδήσεων (πως τα γράφω έτσι ο πούστης!).
Στα αθλητικά, για τον Ηρακλή τα γράψαμε, απλά να ζητήσoυμε ταπεινά συγνώμη για το πανό που αναρτήθηκε στο Καυτατζόγλειο από τα παιδιά και μόνο από τα παιδιά του Σοφοκλή. Γιατί τα παιδιά είναι αθώα και ιερά, όποιος κι αν είναι ο πατέρας τους. Αλλά ευχόμαστε, κάποτε μεγαλώνοντας να αποκτήσουν την προσωπικότητα και το σθένος να κρίνουν τις ημέρες και τα έργα του πατέρα του στην προεδρία της πιο φασιστικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που υπάρχει. Να τον ρωτήσουν προσωπικά και να μάθουν «γιατί μπαμπά σε βρίζανε στα γήπεδα της Ελλάδος;».
Στον ΠΑΟΚ, ο Τρύφωνας Σαμαράς, εμφανίστηκε στο σόου του αδελφάτου με φανέλα του Δικέφαλου. Εγώ ξέρω το σύνθημα «Τρύφωνα πουστάρα για πάντα ΑΕΚΑΡΑ». Εκτός από φύλο, αλλάζουν και ομάδα κάποιοι;
Το REGENCY Casino, χορηγός της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και για την περίοδο 2011-2012, μεταδίδει στη γιγαντοοθόνη του Θεάτρου Βεργίνα την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Αρη.
Και επειδή, τώρα τελευταία άρχισε να κάνει κρύο... κάποιος κέρδισε εξαπλό τζακ ποτ στο τζόκερ, 3 εκατ. ευρώ. Πηγαίνει χαρούμενος σπίτι του και το λέει στη γυναίκα του που παθαίνει συγκοπή και πεθαίνει. Τότε εκείνος μονολογεί: «Αμα σε θέλει η τύχη...».

Επιλογές:
Telstar-Cambuur 2 (2,20)
Kaiserslautern-Leverkusen 1 (2,75)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket