Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Go-Ivic-Go!


Aυτοί οι καραγκιόζηδες της ΟΥΕΦΑ δεν ντρέπονται; Τι πράγμα είναι αυτό; Αίσχος! Ακούς εκεί να ξεκινά προχθες το Τσάμπιονς Λιγκ με πλήρες πρόγραμμα. Χωρίς Ομάδα Α, Ομάδα Β και καμιά δεκαριά ενστάσεις να εκκρεμούν ήδη, αν και η ελβετική Σιόν, έφερε τα πάνω-κάτω και βάζει φωτιές στην ΟΥΕΦΑ και το περίφημο αυτοδιοίκητο των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών.
Ανοίξαν και τα σχολεία! Καλή μας χρονιά. Θα μου πει κάποιος ότι θα μπορούσε να έχει ανοίξει και το Τριώδιο αλλά έχουν καιρό ακόμα για τέτοια στη Σούπερ Λίγκα!!!
Και η «Θρυλάρα» ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Ευρώπη, ως συνήθως με ήττα. Στην Ελλάδα, πάντως, δεν έχει ευνοηθεί καθόλου από τη διαιτησία στο φετινό πρωτάθλημα στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Γι’ αυτό και έχει μηδέν βαθμούς και είναι τρίτος από το τέλος, κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού!!!
Ασχετο, αλλά τώρα που το θυμήθηκα για τον «Καρπετό» που, αν και ερυθρόλευκων συναισθημάτων, είδε... όνειρο με Αραβες για λογαριασμό του ΠΑΟ! Τι καψούρα κι αυτή με το Τριφύλλι και τον Εμίρη και τον... κακομοίρη, όλοι!
Αρκετοί από τους τους «κουτόφραγκους» Αγγλους φιλάθλους βρίσκονται από χθες στη Θεσσαλονίκη ενόψει του σημερινού ματς. Ορισμένοι από αυτούς μάλιστα είπαν να επισκεφθούν τα αξιοθέατα και τους περιοδεύοντες θιάσους της πόλης και έτσι βρέθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να το δουν από κοντά και όπως είναι λογικό δέχτηκαν τις ευχές των οπαδών του πλανήτη Αρη για νίκη στην Τούμπα κόντρα στον μεγάλο «εχθρό».
Αφήνω τη λεκτική βία, που δεν τη γουστάρει ο «πράος» Σοφοκλής και πάμε με ΠΑΟΚ σήμερα, με την ελπίδα ο Ιβιτς να μην είναι πιο αργός κι από κατσαριδάκι που χάλασε στην ανηφόρα του Πανοράματος.

Πρόταση:
PAOK-Tottenham 1 (2,55)
Birmingham-Braga 2 (2,50)
Sturm Graz-Lokomotiv Moscow 2 (2,30)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket