Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ουδείς προφήτης στον τόπο του


Καλημέρα σε όλους.

Μέχρι και χλευασμούς άκουσε ο Απόστολος Βέλλιος στο άκουσμα της απόφασής του να συνεχίσει στην Εβερτον (και όχι στον Ολυμπιακό), αλλά φαίνεται ότι ο 19χρονος επιθετικός απογειώνεται μετά το χτεσινό γκολ που πέτυχε κόντρα στη Γουίγκαν. Ο Μόγιες ο μοναδικός προπονητής της Premier League ο οποίος δεν είχε λεφτά στην διάθεσή του για μεταγραφές, θα πρέπει να είναι ευτυχισμένος που άκουσε την συμβουλή του Μάικ Ντόχερτι και απέκτησε τον Βέλλιο από τον Ηρακλή τον Ιανουάριο για μόλις 50.000 λίρες.
Μπορεί ο Ντόχερτι να βρίσκεται τώρα στην Τσέλσι, αλλά ο Μόγιες όπως και κάθε οπαδός της Εβερτον θα πρέπει να πιεί στην υγεία του όταν ο Βέλλιος ο οποίος ήρθω από τον πάγκο σκόραρε στο 84ο λεπτό οδηγώντας την Εβερτον να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γουίγκαν», αναφέρει η Dailymail.
Στον Ελληνα επιθετικό αναφέρθηκε ο ίδιος ο τεχνικός των «εφοπλιστών». «Θα πρέπει να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον Μιγκ Ντόχερτι. Ανακάλυψε τον Κόλεμαν για 60.000 λίρες και τον Βέλλιο για λιγότερα. Προσπαθώ να παρακολουθώ ποδοσφαιριστές όταν μπορώ, αλλά όταν αγωνίζονται εκτός Αγγλία είναι δύσκολο. Αλλά αν οι σκάουτερ νομίζουν ότι αξίζει τον κόπο, τότε είμαστε πρόθυμοι να τους δώσουμε μια ευκαιρία καθώς οι απαιτήσεις της Premier League είναι τεράστιες. Ο Βέλλιος έχει κάτι. Τον αγοράσαμε χωρίς να τον έχω δει κυρίως λόγω της τιμής. Και χθες όταν έπρεπε να αλλάξουμε ένα ή δύο πράγματα, ήρθε ο Βέλλιος».

Πρόταση:
Evian-Paris S.G. 2 (1,90)
Athletic Bilbao-Real Betis 1 (1,95)
Lazio-Genoa Over (1,72)
Lyon-Marseille G/G (1,60)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket