Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Για τη «United ρε γαμώτο...»


Καλησπέρα σε όλους.

Φθάσαμε στον 10ο αγγλικό εμφύλιο στο Champions League (και τον 18ο συνολικά στα Κύπελλα Ευρώπης) όπου η Τσέλσι παίζει μια σεζόν κόντρα στη Μαν. Γιουνάιτεντ, η οποία βγήκε πάντα νικήτρια στους 4 προηγούμενους εμφύλιους κόντρα σε Τότεναμ, Έβερτον, Aρσεναλ και Τσέλσι. Το μοναδικό τρόπαιο που δεν έχει κατακτήσει η Τσέλσι στην οκταετία του Αμπράμοβιτς είναι το Champions League. Οι Λονδρέζοι έχουν φτάσει δύο φορές στους «16» (2006, 2010) και τέσσερις στα ημιτελικά (2004, 2005, 2007, 2009), ενώ το 2008 έχασαν το κύπελλο στα πέναλτι, από την Μαν. Γιουνάιτεντ. Σε επίπεδο προσώπων δεν έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι. Από τους 28 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον τελικό της Μόσχας, οι 21 παραμένουν στις ομάδες τους. Η Τσέλσι ωστόσο, έχει αλλάξει προπονητή, παίρνοντας κάποιον που ξέρει καλά τη «δουλειά». Ο Αντσελότι μετρά δύο τίτλους Champions League στην καριέρα του με τη Μίλαν, το 2003 και 2007.
Η Τσέλσι δεν έχει χάσει ποτέ από αγγλική ομάδα εντός έδρας. Σε 7 ματς έχει 3 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ ο Αντσελότι έχει 7 νίκες και μόλις 3 ήττες σε παιχνίδια εναντίον του Φέργκιουσον. Με την Τσέλσι έχει 3 στις 3 νίκες, ενώ στο Champions League ο Ιταλός έχει αποκλείσει τον Σκοτσέζο και τις δύο φορές που τον αντιμετώπισε.
H Μαν. Γιουνάιτεντ γνώρισε μόλις μία ήττα στα τελευταία 21 εκτός έδρας παιχνίδια Champions League, αλλά δεν έχει κερδίζει στο «Stamford Bridge» την Τσέλσι του Αμπράμοβιτς. H τελευταία της νίκη σημειώθηκε το 2002 και από τότε έχει 6 ήττες και 4 ισοπαλίες.
Στοιχηματικά, το παιχνίδι δείχνει πολύ μοιρασμένο και αναμένεται να γίνει ακόμα πιο κλειστό, με την προσεκτική και αμυντικογενή τακτική, που αναμένεται να ακολουθήσει ο Sir Alex. Τα μεταξύ τους παιχνίδια συνήθως κρίνονται στο γκολ και τις λεπτομέρειες, αφού οι διαφορές τους είναι από μικρές, έως ελάχιστες. Μια ισοπαλία (3,10) με σκορ 1-1 (5,50) μοιάζει να είναι αρκετά πιθανή, ενώ εντυπωσιακή είναι η μεταξύ τους επαλήθευση στα 2-3 γκολ (1,75). Εγώ θα ρισκάρω στο διπλό, μόνο και μόνο για την «Γιουνάιτεντ ρε γαμώτο...».

Για 8η φορά θα αναμετρηθούν απόψε, Μπαρτσελόνα και Σαχτάρ. 4 νίκες έχει η Μπάρτσα, 2 η Σαχτάρ κι ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο. Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν στο Μονακό, για τον τελικό του Super Cup, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με γκολ του Πέδρο (στη παράταση). Στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσαν στο «Καμπ Νόου», η Σαχτάρ κέρδισε με 2-3 (ήταν η τελευταία αγωνιστική για τους ομίλους τη σεζόν 2008-09). Η Σαχτάρ είχε τερματίσει 3η στον όμιλο, αλλά στη συνέχεια κατέκτησε το Europa Ligue. Την ίδια σεζόν η Μπαρτσελόνα πήρε το Champions League. Ο Βίγια πέτυχε και τα δύο γκολ, στη νίκη της Βαλένθια, επί της Σαχτάρ (2-0), στο «Μεστάγια», τη σεζόν 2006-07. Το καλοκαίρι του 2006 ο ίδιος, πέτυχε επίσης δύο γκολ, στο 4-0 της Ισπανίας, επί της Ουκρανίας, στο Μουντιάλ της Γερμανίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα που αποκλείει την Αρσεναλ, τα τελευταία 7 χρόνια, χάνει το επόμενο νοκ-άουτ παιχνίδι της.

Στην Πρέμιερ Σκωτίας η Μάδεργουελ υποδέχεται τη Νταντί Γιουνάιτεντ. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από επική εκτός έδρας νίκη επί της Ρέιντζερς με 3-2. Παραμένουν αήττητοι εδώ και οκτώ αγωνιστικές. Εκτός έδρας το αγαπημένο τους απότέλεσμα είναι η ισοπαλία (9 σε 16 ματς). Οι γηπεδούχοι εντός παρουσιάζονται αλλοπρόσαλλοι (7-2-7). Το Over που πληρώνει 2,00 και έχει κάνει την εμφάνισή του έξι φορές στα επτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, σίγουρα αξίζει το ποντάρισμά μας.

Πρόταση:
Barca - Shakhtar 4-6 Goals (2,10)
Motherwell - Dundee Utd Over (2,00)

Μονά αποδεκτά:
• Barca - Shakhtar First scorer Villa (4,50)
• Chelsea - Man. Utd 2 (3,25)

Υ.Γ. Εμείς κανένα γκολ στο 90’ θα πάρουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket