Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

«Deja vu»

Καλησπέρα σε όλους.

Τα «μπινελίκια» του Αχιλλέα Μπέου στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού κανονικά δεν θα έπρεπε να ξενίσουν κανέναν Έλληνα φίλαθλο που έχει φάει σάμαλι και πασατέμπο σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Κάθε θρησκεία έχει την δική της γλώσσα. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η γλώσσα είναι «λιγάκι» πιο μεγάλη. Σίγουρα χυδαία, αλλά τι να κάνουμε όταν οι θεοί της μπάλας μοίραζαν παράγοντες, εμείς τους πετύχαμε σε κακό timing. Γι’ αυτό κάπου εδώ πρέπει να σταματήσει να αποτελεί θέμα για ποδοσφαιρική κουβέντα το αν έχει ξεπεράσει τα όρια ο Αχιλλέας Μπέος. Τα πράγματα ήταν και είναι απλά. Μπορείς να μιλήσεις και εσύ τη γλώσσα του ποδοσφαίρου με τέτοιο τρόπο; Επιβιώνεις. Δεν μπορείς; Βάζεις ένα φιλέ στη μέση και το γυρνάς στο βόλλεϊ. Ευτυχώς ή δυστυχώς αν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ήταν ένα σπορ, που το διέκρινε η ευγένεια, τα κυλικεία στα γήπεδα θα σέρβιραν στρούντελ και οι ομάδες θα έβγαιναν στον αγωνιστικό χώρο με τη συνοδεία πνευστών και εγχόρδων από το μέγαρο μουσικής. Επίσης, δεν θα είχε χτίσει την καριέρα του στην Προοδευτική ο Σούλης Παπαδόπουλος, αλλά ο Αλέξης Κωστάλας.
Ο Γόντικας μια χαρά τύπος φαίνεται για να σου δείξει τα gourmet εστιατόρια στα Βόρεια Προάστια, αλλά κατά τα άλλα έχει τόση σχέση με το «πρότυπο» του μέσου Έλληνα ποδοσφαιροπαράγοντα, όση ο Dacotieris με το τάβλι. Θα τολμούσε ποτέ ο Μπέος να πει «Σας γαμ... φλώροι, υπάλληλοι, εγώ θα βγω Champions League!» αν στο τιμόνι του τριφυλλιού ήταν ας πούμε ο «Καπετάνιος»; Μονάχα αν είχε διαπιστωμένες τάσεις αυτοκτονίας. Κόντρα σε Μελισσανίδη μήπως; Θα έπεφτε τάνκερ να τον πλακώσει. Αντιθέτως απέναντι σε Γόντικα και Αδαμίδη το γλέντι του Αχιλλέα αγγίζει επίπεδα μπουζουκτσίδικου στην Εθνική οδό με πρώτο όνομα τη Τζούλια. Εδώ ακριβώς δημιουργείται η ανωμαλία του πράγματος.
Οι προεδρικές θέσεις στις μεγάλες ΠΑΕ δεν είναι υπόθεση του στυλ «είδα φως και μπήκα». Ο πρόεδρος εκπροσωπεί χιλιάδες και μερικές φορές, εκατομμύρια οπαδούς. Ανθρώπους που δεν αντέχουν να παρακολουθούν ανήμποροι έναν πρόεδρο μικρομεσαίας ΠΑΕ να βρίζει θεούς και δαίμονες χωρίς κανείς να μπορεί να του απαντήσει στη γλώσσα του. Μιλάω φυσικά για την γλώσσα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτή που καταλαβαίνει ο Αχιλλέας. Ακραία άποψη, όμως ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, όταν μπαίνεις στη ζούγκλα είτε θα παίξεις με τους κανόνες της, είτε θα αράξεις στη γωνία. Αν έχεις οποιαδήποτε άλλη διάθεση μένεις σπίτι, γιατί για πρόεδρος στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν κάνεις.


Πάμε τώρα και στο θέμα των αδειοδοτήσεων. Ο Ηρακλής, που πέρυσι ταλαιπωρήθηκε όσο καμία άλλη ομάδα (δύο ομάδες πήραν πιστοποιητικό έχοντας δηλώσει τον ίδιο προπονητή), βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο, γιατί, σύμφωνα με την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, δεν έχει αποδείξει ότι είναι υγιής. Μπορεί άραγε μια ΠΑΕ μέσα σε λίγους μήνες να κάνει ότι δεν έκαναν οι προηγούμενες διοικήσεις σε δέκα χρόνια; Γιατί όσοι λένε πως ήρθε η ώρα να εξυγιανθεί το ποδόσφαιρο να έχουν στο μυαλό τους αρχικά τον Ηρακλή; Σε λίγο θα βγάλουν και μπλε κασκόλ που αντί για Ηρακλής θα γράφει αδειοδότηση! Το ποδόσφαιρο δεν σώζεται με το να κυνηγάς μία ομάδα κάθε χρόνο. Τιμωρήστε πρώτα όλους αυτούς που το έχουν «βρωμίσει» και μετά κάντε ό,τι θέλετε. Γίνονται απίστευτα πράγματα στην ΕΠΟ. Έβαλαν τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, τον Σταθόπουλο να διερευνήσει το ζήτημα των πλαστών ενημεροτήτων, ο οποίος ήταν πρόεδρος της σχετικής επιτροπής που είχε ως αρμοδιότητα να ελέγξει τις ενημερότητες. Είναι δηλαδή και ελεγκτής και ελεγχόμενος. Ο Πιλάβιος «επισκέφτηκε» την επιτροπή που ελέγχει τις ενημερότητες και απείλησε τους υπαλλήλους με απόλυση αν διαρρεύσει το παραμικρό. Μιλάμε για ωμούς εκβιασμούς. Απειλείται με απόλυση ο υπάλληλος, ο Κουρής, που ανακάλυψε το σκάνδαλο. Ο Κουρής έκανε αγωγή, θεωρώντας ότι είχε τα κατάλληλα προσόντα για να γίνει πρόεδρος της επιτροπής. Ο Πιλάβιος έθεσε θέμα απόλυσής του. Επένεβη ο Χατζηαποστόλου και ρώτησε τον Πιλάβιο «να πετάξουμε στο δρόμο αυτόν που αποκάλυψε το σκάνδαλο;». Τελικά κλήθηκε σε απολογία ο Κουρής. Ποιος μπορεί όμως να εγγυηθεί για την ορθότητα των φακέλων που κατέθεσαν όλες οι ΠΑΕ;
Ίσως κάποιος ισχυρισθεί ότι ο φάκελος του Ηρακλή είχε ελλείψεις. Καμιά αντίρρηση. Και αυτό μπορεί να συμβαίνει. Όμως ο φάκελος του Ηρακλή ήταν ο πιο προβληματικός; Αν αυτό συμβαίνει, να βγει η επιτροπή και να το δηλώσει. Όμως για να την πιστέψει ο κόσμος πρέπει να δοθούν στην δημοσιότητα όλοι οι φάκελοι, ώστε να γίνουν συγκρίσεις και να βγουν συμπεράσματα. Η ίδια η επιτροπή με τις ανακοινώσεις της δίνει το δικαίωμα στον κόσμο να σκεφτεί ότι κάτι τρέχει. Τι σημαίνουν τα πρόστιμα με τα οποία τιμωρήθηκαν οι πολλές από τις ΠΑΕ; Ποιες προθεσμίες δεν τηρήθηκαν; Και τι συμβαίνει με την ΑΕΚ που τιμωρήθηκε με πρόστιμο 25.000; Αυτά ίσως είναι τα πιο ανώδυνα από τα ερωτήματα που μπορούν να υποβληθούν. Για να δοθούν απαντήσεις ένα πράγμα χρειάζεται να γίνει. Να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι.
Το σίγουρο είναι ότι τον Πιλάβιο, τον φυλάνε τέσσερις συνοδοί. Οι δύο είναι εν ενεργεία αστυνομικοί. Ποτέ στην ιστορία δεν υπήρχε ανάλογο παράδειγμα προέδρου.

Ο κόσμος και φέτος, από σήμερα θα πράξει το καθήκον του με την ίδια δυναμική. Ίσως με μεγαλύτερη από ό,τι θα επέβαλλε ακόμη και μια χρεοκοπία της χώρας που αν μη τι άλλο έχει μεγαλύτερη ιστορία από τον ημίθεο. (Dacotieri, ετοίμασε τα αθλητικά σου παπούτσια για νέες πορείες!!!).

Υ.Γ.: Άραγε ο sexy μεγαλομέτοχος δεν πληροφορήθηκε τα καθέκαστα; Δεν βλέπω καμιά αντίδρασή του. Ξεχνάει άραγε ότι o Ηρακλής σαν «μαγαζί» είναι δικό του. Επειδή βρήκε «κορόϊδα» που το τρέχουν από πέρυσι σημαίνει ότι σαν αφεντικό δεν έχει ευθύνες; Λάθος κάνει. Όταν κλείσει ένα «μαγαζί» την ζημιά δεν την πληρώνει ο «διευθυντής» αλλά ο «ιδιοκτήτης». Αυτό μη το ξεχνάς Αντωνάκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket