Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Μακάβρια εξέδρα στην Κολομβία!


Καλησπέρα σε όλους.

Είναι η χώρα της κόκας και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία! Στην Κολομβία, λοιπόν, οι φανατικοί οπαδοί της Ντεπορτίβο Κουκουτά πήγαν στον αγώνα της ομάδας τους «παρέα» με νεκρό οπαδό της ομάδας σε φέρετρο. Ο 17χρονος Κρίστοφερ Τζακόμ ο ο οποίος ήταν ένθερμος οπαδός της Ντεπορτίβο Κουκουτά, είχε δολοφονηθεί, ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο. Η κηδεία του ήταν προγραμματισμένη λίγες ώρες πριν το παιχνίδι. Οι οπαδοί, της ομάδας πήγαν στην κηδεία του, «απήγαγαν» το φέρετρο με τη σωρό του άτυχου νεαρού και πήγαν στο γήπεδο... παρέα.
«Ήταν η τελευταία του ευκαιρία να δεί την αγαπημένη του ομάδα», δήλωσε ένας από τους οπαδούς στον Τύπο. Φυσικά, η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δημιουργών αυτής της μακάβριας εξέδρας.

Στο Κατάρ, για την καταπολέμηση των υψηλότατων θερμοκρασιών μηχανολόγοι μηχανικοί του Πανεπιστημίου, πρότειναν τη δημιουργία τεχνητού σύννεφου, που θα δροσίζει τους παίκτες στους αγώνες του Μουντιάλ 2022! Η συγκεκριμένη ομάδα μηχανολόγων μηχανικών, παρουσίασε σχέδιο με το τεχνητό σύννεφο, που θα «ίπταται» πάνω από τα γήπεδα και θα προσφέρει δροσιά σε όσους βρίσκονται μέσα σε αυτά. Το σύννεφο, δηλαδή, θα λειτουργεί ως ένα είδος air condition, το οποίο θα είναι κατασκευασμένο από 100% άνθρακα, θα είναι γεμάτο από ήλιο και θα τροφοδοτείται από 4 μηχανές που θα δουλεύουν με ηλιακή ενέργεια. Μέχρι στιγμής η FIFA δεν έχει τοποθετηθεί για το θέμα, ενώ το κόστος του συγκεκριμένου σχεδίου (τεχνητό σύννεφο κατά της ζέστης), φτάνει στα 500.000 δολλάρια το κομμάτι.



Με ρίσκο 3/4:

Catania - Palermo 1 (2,15)

Thun - Zurich 2 (1,95)

Quilmes - River Plate 2 (1,90)

Osassuna - Atletico Madrid 2 (2,70)


«Βάσει σεναρίου»:


Kertyra - Panionios X (2,75)

«Παιχνίδι» με γκολ:
Lecce - Udinese Over (1,60)
Roma - Juventus 4-6 Goals (3,00)



Τριάδα Κυριακής:

Nice - Lyon 2 (1,75)

Espaniol - Racing Santander 1 (1,75)

Guimaraes - Sporting Lisbon 2 (2,10)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket