Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Η «υπογραφή Πικάσο» πήγε για βρούβες!


Καλησπέρα σε όλους.
Μεγάλο «στοίχημα» το χθεσινό Αλμερία-Μπιλμπάο για τη στήλη, μπορεί εύκολα να πει κάποιος ότι ανήκαν όλα στη σφαίρα της φαντασίας μας... Κι όμως προσθέτοντας στα όσα έγραψα χθες, ότι η διαιτησία «χρωστάει» στην Αλμερία, καθώς και τα αποτελέσματα του Σ/Κ, ήττα Εσπανιόλ που παραμένει στο στόχαστρο της Μπιλμπάο, ήττα Σαραγόσα που παραμένει στο στόχαστρο της Αλμερία, αλλά και ήττα Ρεάλ που πρακτικά σημαίνει τέλος γι’ αυτήν το πρωτάθλημα, οπότε είναι πιθανό να κατέβει με αλλαγές στο Μπιλμπάο το Σάββατο, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι σε κάτι τέτοια ματς πάντα αυτά που αγνοείς θα είναι περισσότερα από αυτά που γνωρίζεις (π.χ. μπορεί η Αλμερία να έχει ξεγράψει την Πριμέρα λόγω οικονομικών, οπότε όλα αυτά που έκατσα και σκέφτηκα να ήταν άνευ σημασίας, το ματς έληξε 1-3 και η «υπογραφή Πικάσο» πήγε για βρούβες!).

Αντίο πρωτάθλημα, αντίο ρεκόρ για τη Ρεάλ και τον Μουρίνιο. Η μεν «βασίλισσα» ηττήθηκε 0-1 από τη Χιχόν στο «Μπερναμπέου» και είδε την Μπάρτσα να ξεφεύγει με 8 βαθμούς, 8 αγωνιστικές πριν το τέλος. Ο δε Μουρίνιο, είδε το αήττητο που είχε ως γηπεδούχος για 9 χρόνια και 150 παιχνίδια πρωταθλήματος να λαμβάνει τέλος. Οι διπλοί αγώνες της Τότεναμ με τη Μίλαν έδειξαν πως ο Ρέντναπ αποφάσισε να αλλάξει στυλ. Η ομάδα που είχε στο αίμα της μέχρι το Δεκέμβρη το Over, δεν υπάρχει πια. Στα τρία τελευταία παιχνίδια η Τότεναμ ούτε δέχθηκε, ούτε πέτυχε γκολ.

Μεγάλο φαβορί η Ιντερ κόντρα στη Σάλκε. Εύκολα να το γράψεις, δύσκολα να το πιστέψεις. Η Ιντερ του ντέρμπι του Σαββάτου με τη Μίλαν, δεν κερδίζει με τίποτα τη Σάλκε που παίζει με άλλον αέρα από την ημέρα που έφυγε ο Μάγκατ. Μακριά και αγαπημένοι, αφήνοντας τις επιλογές για τον επαναληπτικό.
Από τον Οκτώβρη έχει να χάσει στην έδρα της η Γιορκ (έχει 9 σερί «άσους»!) αλλά και η πρωτοπόρος Κρόουλι έχει να χάσει από τον Σεπτέμβρη! Θέλει θάρρος, αλλά μήπως ήρθε η ώρα να σπάσει το σερί 22 αήττητων αγώνων στην πανίσχυρη έδρα μιας ομάδας που έχει ακόμα ελπίδες για τα Play Off’s;

Πρόταση:
Newport County - Darlington 1 (2,15)
York C. - Crawley 1 (2,65)
Notts County - Rochdale 2 (2,50)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket