Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

999+1: Το εγχείρημα της διάσωσης!


Καλησπέρα σε όλους.

Τα «999 λάθη» του (ανιστόρητου) Πηλαδάκη, είναι ένα θέμα. Όχι αυτά που ανέφερε φυσικά. Η χαλαρότητα στα αποδυτήρια, για παράδειγμα, είναι μία παράλειψη. Λάθος αντίθετα, θεωρείται η σιωπή του, τότε που ήταν «στα πάνω του».
Τότε που έπαιρνε το διπλό στο «Γ. Καραϊσκάκης» το 2009 και έβγαινε Ευρώπη, τότε που κέρδιζε μέσα στον Βόλο (τι ειρωνεία!) τον Παναθηναϊκό και σήκωνε το κύπελλο, το 2007, με τον (ντοπαρισμένο, δεν ξεχνάμε…) Αντσουέ να σημειώνει το νικητήριο γκολ περνώντας σαν σταματημένους τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού! Τότε έπρεπε να φώναζε, για να είχε και αποτέλεσμα. Τώρα, το μόνο που επιτυγχάνει είναι είσπραξη οίκτου. Είχε μια μεγάλη ευκαιρία να καταφέρει ένα αποφασιστικό χτύπημα στο «σύστημα» από μέσα. Προτίμησε την σιωπή, «απολαμβάνοντας» τις στιγμές που ήταν «καβάλα στο άλογο». Κι ας μην ξεχνάμε ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 (άλλη αμαρτωλή ιστορία), ήθελε πέρυσι να σωθεί το φιλαράκι του ο Κομπότης. Φέτος όμως έμεινε μόνος. Κανείς δεν έσπευσε να του συμπαρασταθεί, ούτε για τα μάτια του κόσμου. Αυτά τα λάθη έπρεπε να συμπεριλάβει στα 999. Και όχι το θέμα του προπονητή…
Φυσικά, το «τυράκι» που πέταξε στους οπαδούς των «βυσσινί» δεν έχει να κάνει με το πιασιάρικο «έχω κάνει 999 λάθη», αλλά με το «ανάλογα με το που θα αγωνίζεται η ομάδα μας του χρόνου, θα κυμανθούν και οι τιμές των εισιτηρίων». Η καρό σημαία έπεσε πολύ νωρίς φέτος για τη Λάρισα και το γαϊτανάκι των λειψών αδειοδοτήσεων, των «μαγειρεμένων» βιβλίων ξεκινάει. Το ζήτημα είναι γιατί ανακινείται πάντα στο τέλος του πρωταθλήματος, πάντα για να μην πέσει κάποια ομάδα κατηγορία, για να μην ανέβει μια άλλη. Πάντως, δεν είναι λογικό να σκέφτεται ο Πηλαδάκης ότι μπορεί να σώσει την Λάρισα την στιγμή που είναι πίσω από τον Αστέρα και ίσως στην τελική βαθμολογία και από τον Πανσερραϊκό. Το σλόγκαν «τα παιχνίδια κερδίζονται στο γήπεδο» σε αυτήν την μυθική χώρα, που έχει χάσει πλέον η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα, μοιάζει κάθε φορά όλο και πιο κακόγουστο αστείο.

Σύστημα «3 στα 4»:
Barnsley-Queens Park R. 2 (2,10)
Rochdale-Southampton 2 (1,90)
Crawley-Luton T. 2 (2,80)
Sheffield U.-Cardiff 2 (2.00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket