Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

«Τελειώνει» ο Μάγκατ


Ο Λάνσελοτ, ο ευγενής ιππότης - Άρχοντας της ΚΠΡ, ξέχασε στο «βασιλικό πάρκο» την πανοπλία με το σπαθί του και μας έστειλε νωρίς - νωρίς για ύπνο!

Στη Μπουντεσλίγκα η Σάλκε είναι σκιά του καλού της εαυτού και μετά την ήττα, από τη Στουτγάρδη (1-0), βρίσκεται στο +5 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Ο Μάγκατ είναι «ανεπιθύμητος» για τους οπαδούς της ομάδας και ουσιαστικά έχει γλιτώσει την απόλυση, λόγω της καλής παρουσίας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο έχει την ευκαιρία, να περάσει στους «8», της κορυφαίας (διασυλλογικής) διοργάνωσης, καθώς έχει το προβάδισμα έναντι της Βαλένθια μετά το 1-1 που απέσπασε στην πρώτη αναμέτρηση, στο «Μεστάγια». Ο Μάγκατ πάντως δηλώνει ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας του, «είναι μια μεταβατική σεζόν για τη Σάλκε, παίζουμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ κι έχουμε φτάσει στον τελικό του κυπέλλου, έχοντας αποκλείσει τη Μπάγερν» ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως «δεν πρόκειται να παίξουμε για το 0-0 κόντρα στη Βαλένθια». Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα των Γερμανικών εφημερίδων η διοίκηση της Σάλκε έχει αποφασίσει την απομάκρυνση του Μάγκατ ανεξαρτήτου αποτελέσματος, στο αποψινό ματς με τη Βαλένθια. Μάλιστα προβάλουν τον Ότο Ρεχάγκελ, σαν φαβορί για πιθανότερο αντικαταστάτη του, μέχρι το τέλος της σεζόν.
«Η Σάλκε έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω του 1-1 στο πρώτο παιχνίδι, αλλά είμαι σίγουρος πως μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση» είπε ο Ουνάι Έμερι. Εκτός από το 1-1 του πρώτου αγώνα, οι δυο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στο Τσάμπιονς Λιγκ το 2007 με τη Βαλένθια να προκρίνεται, καθώς είχε κερδίσει στη Γερμανία (0-1), ενώ το πρώτο ματς είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα. Η Σάλκε είχε αποκλείσει τη Βαλένθια το 1997, στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ (1-1 στο «Μεστάγια», 2-0 στο Γκέλζενκίρχεν). Σε δέκα επισκέψεις της στη Γερµανία, η Βαλένθια, µετρά µια νίκη (1-0 επί της Σάλκε το 2007), επτά ήττες και δύο ισοπαλίες. Πιο ποιοτική ομάδα, η Βαλένθια, αξίζει να ρισκάρουμε στο διπλό.

Πρόταση
Schalke - Valencia 2 (2,60)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket