Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ευκαιρία για Λιλ


Το «Σαμπιονά» ανέκαθεν είχε τη φήμη του πιο αμφίρροπου πρωταθλήματος στην Ευρώπη, κάτι που είχε αμφισβητήσει τα προηγούμενα χρόνια η Λυών με τους 7 συνεχόμενους τίτλους της. Η «αυτοκρατορία» της έλαβε τέλος πρόπερσι, όταν η Μπορντό ήρθε από το πουθενά και πήρε την κούπα, ενώ το στέμμα του πρωταθλητή άλλαξε και πάλι χέρια πέρυσι, καταλήγοντας σε αυτά της Μαρσέιγ. Αυτό που δεν αλλάζει, είναι το γεγονός ότι η ομάδα που κατακτά το πρωτάθλημα Γαλλίας τα τελευταία χρόνια, πάντα κάνει και νταμπλ. Η Λυών το 2008 είχε πάρει και το Κύπελλο, ενώ Μπορντό και Μαρσέιγ κατέκτησαν και το Λιγκ Καπ, το 2009 και το 2010 αντίστοιχα.

Νταμπλ λοιπόν, κυνηγά και η Λιλ φέτος, αφού είναι πρωτοπόρος στη Ligue 1 και βρίσκεται μια ανάσα από τον τελικό του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στις 14 Μαίου στο «Σταντ ντε Φρανς». Αρκεί να περάσει το εμπόδιο της Νις (εκτός έδρας) στον ημιτελικό της 20ης Απρίλη. Μέχρι τότε δεν θα βρει στον δρόμο της καμιά διεκδικήτρια του τίτλου (Καέν, Μονακό, Μπορντό οι επόμενοι αντίπαλοι).
Η Λιλ έχει ιστορική ευκαιρία φέτος να πάρει το πρωτάθλημα μετά από μισό περίπου αιώνα. Δεν είναι μόνο το +4 από τη Μαρσέιγ και το +6 από τη Λυών, οι οποίες θα τεθούν αντιμέτωπες στο «Ζερλάν» το Μάιο, ή το βατό πρόγραμμα που έχει. Το απέδειξε με την εξαιρετική της εμφάνισή και το διπλό στο «Βελοντρόμ», όπου σκόραρε στις καθυστερήσεις, όπως έκανε και στο τοπικό ντέρμπι με τη Βαλενσιέν, νίκες που έδωσαν τεράστια αυτοπεποίθηση στους παίκτες με τον τρόπο που ήρθαν, κάτι που φάνηκε και στο διπλό μέσα στην Μπρεστ το περασμένο Σ/Κ, όταν «γύρισαν» σχετικά εύκολα το παιχνίδι. Το ρόστερ της Λιλ δεν είναι τόσο πλούσιο, όσο αυτό της Μαρσέιγ και της Λυών, όμως η βασική 11άδα της δεν έχει να ζηλέψει τίποτα, με την τριπλέτα της επίθεσης Αζάρ-Ζερβινιό-Σο να κάνει «παπάδες». Ειδικά ο Σενεγαλέζος αρχισκόρερ της κατηγορίας, Μουσά Σο, αποτελεί σημείο αναφοράς για το φετινό πρωτάθλημα με τα 19 γκολ που έχει πετύχει μέχρι στιγμής, τα περισσότερα από αυτά εντυπωσιακά. Αν συνεχίσει έτσι, η Λιλ θα είναι η επόμενη πρωταθλήτρια Γαλλίας. Το αξίζει φέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket