Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Αστον Βίλλα - Βίλλα Μερσέντες

Aυτός που χαίρεται από την Τετάρτη το βράδυ είναι ο Τραϊανός ο Δέλλας. Στην κεφαλιά του λοιπόν, ο Δέλλας σηκώνεται μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ τόσο ανενόχλητος, νιώθει τόσο μόνος, που σκέφτεται να ζωγραφίσει μάτια και στόμα στην μπάλα και να αρχίσει μαζί της το κουβεντολόι όπως έκανε ο ναυαγός Τομ Χανκς για να μη σαλτάρει από τη μοναξιά του. Δεν μπορώ να μη σταθώ και στην δήλωση του Σκόκο ότι «μετά από δυο χρόνια παίζω στη θέση μου». Μήπως να έβγαζες το «στη θέση μου» και να το κάνεις απλά «μετά από δυο χρόνια παίζω;». Αφού είχες να παίξεις μπάλα από τότε που το Κολοσσαίο φιλοξενούσε φιλανθρωπικούς αγώνες ποδοσφαίρου όπως το «φίλοι Κλεοπάτρας» εναντίον «φίλων Καίσαρα» και κυριολεκτικά καιγόταν το πελεκούδι. Ευτυχώς που υπεύθυνος πυροπροστασίας ήταν ένα νέο μουσικό ταλέντο στην άρπα, ο… Νέρωνας που πήρε τη θέση του αρχιπυροσβέστη, γιατί απλά… καιγόταν για δουλειά.
Πάντως κανένας ποδοσφαιριστής και των δύο ομάδων δεν μπορεί να πει ότι… καιγόταν για τη νίκη όσο ο Σάχα. Και είναι καλύτερα την τρύπα να την έχεις στη φανέλα, παρά στην άμυνα, όπως αυτή του ΠΑΟΚ στη φάση του γκολ του Δέλλα. Και πώς να μην κάψουν φλάντζα όμως κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ; Έχουν ξεκινήσει τα συνεχόμενα ματς από τον Αύγουστο που ’ναι παχιές οι μύγες.
Υπάρχει μια ιστορία για μια μύγα που για να… κόψει το φαγητό αποφάσισε να καθίσει στο σπαθί ενός ξιφομάχου, μόνο που αυτός δε δεχόταν μύγα στο σπαθί του. Έτσι η μύγα έχασε μόνη της τα κιλά και κατέβηκε μάλιστα στα καλλιστεία όπου κέρδισε και τίτλο. Έγινε έτσι… μύγα μις, που για να μην ακουστεί ως βρισιά, πρέπει να πάρετε μια ανάσα 20λεπτη, όπως ο Μπάγιεβιτς, ανάμεσα στις λέξεις μύγα και μις!
Μπράβο πάντως, στον Μάκαρο που προσέχει τη διατροφή του, μαγειρεύει υγιεινά και τα θέλει όλα στον ατμό. Γι’ αυτό πριν φάει τον προπονητή έλεγε ότι είναι… υπ’ ατμόν!
Ο πιο ωραίος από όλους πάντως, για να πάμε και λίγο στην Ιταλία, είναι αυτός ο Κόσμι που ήθελε ο Μάκαρος να φέρει στην Καβάλα. Για να φτιάξει, λένε, τους παίκτες του στο πούλμαν όταν πηγαίνουν στα μακρινά εκτός έδρας ματς, βάζει dvd με σκληρό πορνό στις τηλεοράσεις του πούλμαν. Και άντε, κάποιοι παίκτες έχουν σχέση και γυναίκες και θα ξεχαρμανιάσουν μετά κάποια στιγμή. Οι πιτσιρικάδες που μπορεί να είναι ρέστοι και στη νηστεία από γυναίκα; Τον φαντάζομαι τον διάλογο μεταξύ του παίκτη που ήταν εκτός αποστολής και του νεαρού παίκτη που ήταν στο πούλμαν με τις τσόντες: «Πώς ήταν το ταξίδι φιλαράκο;». «Αστα να πάνε, πολύ μαλακία».
Πάμε και στο τελευταίο μπομπούκι. Μα να γυρίσει ο Γκοβού να βρίσει τον Φερέιρα που του έδωσε περισσότερες ευκαιρίες από όσες είχαν δώσει η Σάσα Ντάριο, η Ρωζίτα Σώκου και ο Γιώργος Κατσαρός στο «Να η ευκαιρία;». Ο οποίος Γκοβού, έμαθα από αγγλική πηγή, ότι πριν έρθει στον Παναθηναϊκό ήταν στο στόχαστρο της Αστον Βίλλα. Τελικά τον κέρδισε η Ελλάδα και μετά αποδείχτηκε στο στοίχημα ότι: Αστον Βίλλα-Βίλλα Μερσέντες διπλό. Πρόσφατα βέβαια έπαιξε μέτρια και στο AEL FC Arena. Στο… Αθηνών Αρένα νομίζω ότι θα είχε καλύτερη απόδοση! Το βέβαιο είναι ότι πιωμένος δεν μπορεί να συμμετέχει ούτε καν στα οικογενειακά διπλά γιατί τα βλέπει ήδη όλα διπλά.

Πρόταση-Σύστημα:
Gladbach – Kaiserslautern 1 (2,05)
Sassuolo - Modena Χ (2,90)
Dijon - Metz 2 (3,45)
Νimes - Istres 1 (2,15)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket